Ce faci daca te inseala?
Raspunsuri - Pagina 6
mirelacarmen spune:
Buna!Mi-am pus si eu intrebarea asta;ba chiar am discutat cu un grup de prietene pe marginea subiectului:eu nu stiu cum as reactiona dar sigur m-as simti extre de ranita.As suferi enorm si pt. ca am copii as vrea sa nu fac nimic la nervi{de parca ar fi asa usor}.Asa,in gluma ii mai spun sotului meu ca daca,Doamne fereste s-ar intampla as termina cu el;dar eu stiu?Cert ca niciodata nu poti fi sigur 100% ca ai reactiona intr-un anume mod.Prietenele mele,cu care am dscutat au spus ca daca ar fi o ratacire de moment{cand e intr-o delegatisau in alta situatie similara) s-ar face ca ploua si l-ar ierta.Mirela
olaru
flaviutza spune:
Depinde de context. daca s-ar intampla o data, fara consecinte asupra vietii de familie, as incerca sa inteleg ,pe bune. a gresi e omeneste . se poate intampla, eu stiu dupa vreo sticla de sampanie sau mai stiu eu ce. si m-as gandi oleaca si ce l-o fi nemultumit la mine de s-a dus la alta. si l-as descoase asa in stilul meu, metodic,matematic. i-a spune clar ca a doua oara nu va mai fi iertat. si stie ca nu glumesc .
Daca s-ar mai intampla o data , nu l-ar mai scoate nimeni din belea.
ALEXIA,02.mai.2004- filmulete noi
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/
pisigri spune:
pe topicul asta parca s-ar viziona filmul "viata in alb si negru"....
mai, ce inseamna "a insela"? inseamna ca s-a intimplat o data, cu o oarecare al carei nr de tel nu l-a stiut niciodata, sau ca are o amanta de nu stiu cita vreme? inseamna ca s-a dus o data la c..rve sau ca s-a indragostit de altcineva?
daca ai decis sa ierti si sa treci peste asta, de ce sa-i scoti ochii la nesfirsit pentru ce s-a intimplat?
cind ai un copil si unul care asteapta sa se nasca si un sot minunat care nu ti-a fost mereu alaturi si care a fost "bou" si a recunoscut ca s-a intimplat o singura data (adica nu ca a recunoscut, a venit si ti-a marturisit!!) te gindesti la divort?? nu-ti dai seama ca daca a venit singur sa-ti spuna se simte deja vinovat si nu-i mai trebuie a doua oara? si tu dai fuga la judecatorie....si vai ce capat de tara...in loc sa apreciezi sinceritatea absoluta din relatia voastra si increderea pe care o are el in voi doi, de a venit sa-ti spuna..??
eu nu stiu pe ce lume traiti, voi n-ati avut niciodata "crize hormonale", nu v-ati simtit niciodata atrase de alt barbat decit sotul vostru? poate ca lor le este mai usor sa aiba o aventura pasagera decit ne este noua, ca noi nu prea cunoastem notiunea de "relatie pasagera", pentru noi totul trebuie sa fie complicat si plin de adinci semnificatii afective si spirituale...
eu nu zic, cind are o amanta stabila cu care petrece mai mult timp decit cu sotia, cind incepe sa lipseasca noaptea de acasa, cind incepe sa dea banii pe prostituate in timp ce nu stiti cum sa mai dramuiti banii de la un salar la altul...e ok, e caz de divort. dar ca a calcat o data strimb...ce asa mare tragedie? vorba cui a spus: tot acasa se intoarce...si daca nu se mai intoarce, inseamna ca oricum relatia nu avea nici un viitor, nu era amanta, era altceva
lexi_hope spune:
Eu nu cred ca am fost inselata. Sau poate ca da. Nu mi-am prins sotul cu nici o femeie, si nici nu mi-a marturisit el vreun astfel de secret apasator.
L-am prins insa cu o alta identitate (stiti sloganul.... poti sa fii cine doresti pe internet). Un ID, o parola, niste conturi, mailuri, niste poze.
A picat cerul pe mine. Am inceput sa tremur nervos. Imi era frig. Era luna iulie.
Copilul era mic, cam un an si ceva, daca imi amintesc bine.
Intamplator, la noi situatia este putin invers - eu aduc cei mai multi bani in casa.
L-am sunat. L-am asteptat jos, in masina, ca sa nu fac vreo scena in fata copilului. I-am spus ca de a doua zi sa isi caute sa se mute cu chirie. Casa este pe numele amandurora, dar a tacut malc. Aveam sa facem niste calcule, si de a doua zi, pana cand gaseam o solutie, sa contribuim juma'juma' la toate ratele, toate facturile, toate daraverile. Avea sa aiba fiecare mancarea lui, fiecare sa isi spele rufele, asta pana cand isi gasea unde sa stea.
Am plans de am murit, infundat in perna, departe de el.
A plans si el, si a venit la mine. A stat pe jos, la marginea patului copilului, a spus ca nu pleaca pana nu accept sa vorbim. Am acceptat, ca sa nu trezeasca copilul. Era noapte.
Obosisem de plans. Imi propusesem sa nu il ascult prea mult, si mai ales, sa nu il las sa ma atinga. Eram prea obosita, parca luasem un pumn direct in inima. Mi s-a facut dor de el, si am vrut sa uit. Si am facut dragoste ca niciodata.
Si l-am iertat, si mi-a promis ca nu se va mai intampla niciodata.
Si s-a mai intamplat, dupa inca un an. Si am luat-o de la capat.
Nu stiu daca m-a inselat. El spune ca nu. Sicer, nu stiu cand ar fi putut sa o faca. Are un program destul de strict, si de acasa nu a lipsit niciodata. Nu are delegatii. Dar, probabil daca ar fi vrut sa o faca, ar fi gasit mijloacele. Asa ca nu pot fi sigura ca in spatele acelor flirturi nu s-a intamplat nimic.
Sunt ranita si azi, dar totusi nu am divortat.
Dar stiu ca nu il mai iubesc la fel. Nu il suspectez de nimic acum. Am alte lucruri de facut cu timpul meu. Nu voi mai avea niciodata incredere in el.
Si totusi, eu nu l-am prins cu nimeni in pat. Cred ca ar fi fost mult mai rau decat ce mi s-a intamplat mie.
Este simplu sa spui ca ii faci bagajele sau ca te infiintezi la tribunal, cat timp nu esti patit. Cand o patesti, mai consideri si celelalte aspecte - el poate fi chiar un tatic grozav. Si chiar te iubeste! Te ajuta, te intelege, dar mai poate calca alaturi. Si tu poti calca alaturi. Never say never. Nu cred ca barbatii sunt mai predispusi la a insela decat femeile, dar cred ca femeile au mai putine ocazii.
Inca nu stiu cum e mai bine. Dar stiu un lucru - sunt convinsa ca mi-ar fi fost mult mai rau azi daca as fi pus punct relatiei noastre. Pe de alta parte, cred ca daca prima data il dadeam efectiv afara, poate a doua oara nu se mai intampla. Sau mai stii?
Si mai stiu un lucru - pentru a treia oara sunt deja pregatita. Sper doar sa nu se mai intample. Sau poate nu o sa mai aflu, ceea ce e cam totuna.
Un lucru e cert - nu ai cum sa il mai iubesti la fel ca inainte!
AYLLA spune:
Nu stiu ce as face...depinde si de el,de explicatiile pe care le-as primi sau, ma rog,pe care ar incerca sa mi le expuna...asta in cazul in care mi-ar explica de ce a facut-o.Privind la relatia pe care am avut-o si inca o am cu sotul meu(desi avem 7 ani de casnicie) nu cred ca l-as arunca pe usa afara(suntem coproprietari ce sa fac)cred ca as incerca sa inteleg motivele care l-au determinat sa ma insele...poate a fost si vina mea...nu,categoric nu as renunta la toti anii in care ne-am inteles extraordinar,toti anii in care a fost un om sensibil si iubitor cu mine...m-ar durea ingrozitor acest gest dar cred ca daca mi-ar cere iertare ar obtine...iar daca nu ,l-as lasa sa fie fericit in noua relatie...oricum ce-as putea sa mai fac?...in nici un caz nu m-as umili cramponandu-ma de el...dar ptr omul care este acum,stiu ca il voi ierta in viitor...bineinteles daca va cere iertare.
Sper sa nu mi se intample vreodata...si sper sa nu citeasca ca il voi ierta
POZE
VINE BB???
Anacondax spune:
Ce-am facut cand am aflat ca ma insela?
Am incercat sa imi gasesc vina.
Sa fiu altfel.A mers o perioada .(Am pretins ca nu stiam la inceput).
Dupa o perioada insa a reinceput...am dat cartile pe fata nu se mai putea altfel(incercasem sa ignor) dar a continuat!
Am incercat si discutiile cu frumosu' cu uratu'- fara succese.
Iertat? Dar pana cand?
Ne-am despartit.
Urmarile?
Singura, un bebe,vremea trece... copilul creste.
Regrete ca l-am lasat?
NU!
marybell spune:
da...buna intrebarea... inca nu as putea sa raspund fiindca deocamdata e un om extraordinar din toate punctele de vedere. insa mi-am imaginat de multe ori ca o sa ma insele, nu stiu de ce? poate de frica sa nu o faca. si doar imaginandu-mi m-a cuprins o durere in suflet fara margini. ceva de nedescris...sper sa nu traiesc niciodata tradarea iubitului meu.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
larissa_79 spune:
Sunt casatorita de 5 ani si stiu sigur ca nu m-a inselat...insa m-am gandit de multe ori ce as face daca s-ar intampla. Eu gandesc asa...suntem impreuna pentru ca ne iubim. De asta mancam impreuna, de asta am facut un copil, de asta dormim in acelasi pat...de asta impartim bune si rele ..pentru ca ne iubim. Iubirea e motorul din umbra care face ca totul sa functioneze. Nu ma refer la iubirea pasionala de la orice inceput...ci la iubirea de zi cu zi..tacuta uneori...care este intre soti. Ma gandesc ca daca m-ar insela...ar iseamna ca nu ma mai iubeste, sau poate ma iubeste dar nu asa cum imi doresc eu sa fiu iubita...a ca iubeste copilul, confortul de acasa, amintirile in doi..dar pe mine unica si singura si iubita lui nu ma mai iubeste. Sau cel putin in acele clipe cand m-a inselat nu m-a mai iubit. Si in acel moment...sigur nu vad nici un motiv sa mai mancam impreuna, sa ne mai facem vise impreuna, sa ne tinem in brate. Ar deveni un simplu trecator prin viata mea. Sigur as ajunge la divort...as suferi ca un caine..as plange insa n-as mai putea sa il iubesc, sa il alint sa il simt al meu. Poate gandesc asa si pentru ca sunt independenta financiar si pot oricad sa ma intretin ( muncesc pentru asta). Sa raman pentru copil iarasi nu e o solutie..copilul va creste intr-un mediu tesionat...pentru ca daca as accepta sa raman numai fericita nu i-as face viata.
Eu una asa gandesc si sper ca viata sa nu imi ofere ocazia sa vad cum reactionez!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
mihuta spune:
Nu stii pana nu ti se intampla. Nici cum o sa te simti (in afara de durerea previzibila) nici ce hotarare o sa iei. In unele cazuri, te poti auto-dezamagi, in altele te poti surprinde cu o varianta care, teoretic, nici nu ti-ar fi trecut prin cap.
13s + Sophia 80%
miau-miau spune:
quote:
Daca ar recunoaste ca ma inseala, apai dragutzaaaa la revedere si un praz verde! Fara lupte, fara discutii....
nu ai aprecia daca omul isi asuma responsabilitatea, accepta consecintele si spune adevarul, in loc sa te lase sa iti maninci zilele?
Nu crezi ca daca ar declara: "domnule, am fost un timpit si am facut chestia asta pe care am intenetia acum sa o repar, nu se va mai intimpla si daca poti sa imi mai acorzi o sansa, nu te voi dezamagi" ati putea avea o sansa reala sa reparati relatia si sa o duceti mai departe? Decit sa incerce sa ascunda la infinit, sa dea eventual vina pe tine ca esti obsedata, apoi ca din cauza ta, etc. Mai ai unde sa speri ca ajungi de aici?
A fi mintita, imbrobodita, el fiind martor chinului tau nu e dovada de dragoste.
Orice dovezi gasesti ca esti inselata nu sint de ajuns ca sa spui la revedere. Mai ales dupa multi ani de convietuire, copii, chestii materiale acumulate impreuna, o virsta oarecare.
Initial crezi ca poate te inseli, apoi ca poate din cauza ta, apoi ca poate nu-si da seama, apoi ca poate de prea mult ce te iubeste. In final tot la o ura imensa ajungi atunci cind continui relatia fara a da de fapt cartile pe fata si a accepta responsabilita tea durerii provocate, responsabilitatea a ceea ce ai distrus. De aceea si in religie, inainte sa ai speranta sa-ti fie iertate pacatele, trebuie sa te spovedesti. Daca il calci pe unul pe picior iti ceri scuze, nu declari ca i s-a parut lui si sa mai taca naibii din gura, ca e obsedat si daca continua asa, normal ca o sa-ti vina sa-l calci pe picior cu adevarat.