Ce faci daca te inseala?
Raspunsuri - Pagina 5
danet spune:
Diana, si eu sunt berbeacala fel ca tine si ma recunosc in multe din povestile tale.
Am avut si eu o relatie cumplit de asemanatoare cu a ta , am trecut prin umilinte similare si dupa un timp am reusit sa-l coving sa-si schimbe atitudinea.
Numai ca stii ce s-a intamplat? eu am evoluat ( el nu ) si la un moment dat am realizat ca nu-l mai vreau ( dupa ce am luptat atat pt el ).
Pur si simplu ma uitam la el si ma gandeam " dumnezeule ce tip mediocru ,ce drk caut eu langa el , cum de am putut suporta atatea , cui i-a folosit toata suferinta?"
Am incercat sa iert tradarea si in parte reusisem .
Dar nu am putut sa uit niciodata si era de ajuns un amanunt cat de mic , ca sa retraiesc toata durerea si furia si neputinta pe care le-am simtit atunci cand am aflat ca ma inseala.
Am plecat fara sa ma uit inapoi .
anamea spune:
Am citit toate postarile voastre, oare barbatii sufera la fel de mult ca si noi atunci cind sunt inselati, sau ei spun pur si simplu, gata, am tgerminat cu tine, si o iau de la capat cu alta, din cite mi-am dat seama noi femeile iertam mult mai usor decit ei, sau poate ma insel.
Ei barbatii, isi scapa caciula jos, o scutura dupa care o pun din nou pe cap, noi ce facem...........?
Va sarut cu drag
Mamica de printesa
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by anamea
oare barbatii sufera la fel de mult ca si noi atunci cind sunt inselati
Femeile se simt ranite in sentimente, barbatii in orgoliu, si crede-ma un barbat isi iubeste orgoliul mai mult decat pe el insusi.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
vandal spune:
quote:
Originally posted by Alex2quote:
Originally posted by anamea
oare barbatii sufera la fel de mult ca si noi atunci cind sunt inselati
Femeile se simt ranite in sentimente, barbatii in orgoliu, si crede-ma un barbat isi iubeste orgoliul mai mult decat pe el insusi.
Sper ca era sarcasm..daca nu...vorbeste pt tine....OK?
Alex2 spune:
Ok
Scuze daca te-am deranjat.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
vandal spune:
quote:
Originally posted by Alex2
Ok
Scuze daca te-am deranjat.
Alexandru
Nu e chestie de deranjat...dar nu toti barbatii sint porci/fustangii/betivi/abuzivi/etc. Si la fel ca femeile avem si noi sentimente. Nu trebuie sa fii gay pt asta.
Spunea cineva (in alt topic cred) ca cel mai mic amanunt o face sa retraiasca toata durerea din perioada cind era inselata. Si pentru mine e la fel. Chiar daca a trecut aproape un an inca am momente de depresie intensa declansate de chestii insignifiante in aparenta. Si de fiecare data ma afund si trec prin crize existentiale de genu: la ce bun sa mai traiesc, ce mai fac in viata, etc...
zepellina spune:
Eu am inteles de la Alex ca si barbatii sufera,chiar daca are legatura cu orgoliu.
Este vorba de OM, cred ca fiecare om sufera, e inselata increderea. Mai mult suflet decat in partener, nu ai incredere in nimeni...iti pui sufletul si toata increderea, gandurile intime, ascunse, slabiciuni, iubirea....e normal sa doara.
zepellina
Alex2 spune:
Vandal, nu am cum afirma ca "toti barbatii e...." atata timp cat implicit m-as jigni pe mine. Dar daca te-ai analiza putin mai detaliat ai concluziona ca si ptr tine orgoliul are un rol destul de important. Cand o buna prietena (membra aici pe forum ) mi-a spus si mie asta nu mi-a cazut prea bine, dar cand am ajuns singur la concluzia asta si chiar am recunoscut mie, mi-a fost mult mai usor sa inteleg unele lucuri. Eu acum ma refer la partea cu orgoliul, nu cu "inselatul". Si, da, poate ar trebui sa fac referire la mine, poate am considerat ca e general. Inca mai cred asta. Stiu ca si noi avem sentimente, si noi suferim. Dar in timp ce femeia simte tradarea in iubirea ei, cred ca un barbat simte tradarea in "onoarea lui de familist". Poate ma insel, dar e normal sa avem puncte diferite de a privi lucrurile.
Alexandru
Miramar spune:
Vandal - incearca totusi sa nu mai iei toate poastarile noastre atat de personal. Stim cu totii ca te doare, dar mai obiectivi fiind decat tine, cel putin la momentul asta avem si noi opiniile noastre si vrem sa ni le expunem.
pt. tine.
tora97 spune:
Oh Doamne!!! Stiu cu certitudine ca m as umfla de plins.... ca as da jos rapid vreo 5-10 kg in prima luna.. ca mi ar cade cerul pe umeri
Apoi mai stiu ca ar fi f greu sa mi ascund supararea in fata fetelor (sufera atunci cind ma vad suparata si sint foooaaarteeee scormonitoare)
Pe urma? I as spune ce stiu (asta dupa ce i as verifica mesaje, telefoane, contacte etc)si ar urma o perioada de viata amara reciproca ce ar finaliza cu despartire
SAU soricioaica in mincarica? praf de scarpinat in chiloti? mincat din farfurii de plastic? (ca alalalte ar fi tandari) Dumnezeu stie! Insa nu l as ierta niciodata!!! Nu l as ierta nu pt ca a calcat pe alaturi ci pt ca nu a avut decenta ca eu sa nu aflu!!!
Oricum, Doamne feri! (cum ar fi spus mama) ca avem o casa de plozi si o gramada de amintiri frumoase, plus o tona de iubire pe care sa ne o oferim intr un timp atit de scurt!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez