FIV 109

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Miine e programat, daca voi avea cu ce! aaa! cica nu sint fragmentati!

Asta e! macar nu imi fac mari iluzii! si nu voi sta cu sufletul in pioneze cele 2 sapt! Semne au fost de la inceput! dar am mers cu ochelari de cal inainte...sau, mai poetic, precum Ana lui Manole! Macar ea a fost sacrificata pt o opera mareata, eu voi ingrosa statisticile la Giulesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

MadalinaM, Sigur o sa ai cu ce ,tin pumnii stransi si fac si galerie pt.puiutii tai

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

MadaM nu treb sa gandesti negativ daca nu ai fi incercat te invinovateai pt asta, nu cantitatea si marimea conteaza ci calitatea.Eu am avut 2 embrioni de 10 respectiv 8 celule si????????sansele erau egale si daca as fi avut de 6 sau mai mic.Revino-ti si ia-ti in primire puiutii plina de optimism.Am o intebare pt tine nu stiu dc ai citit ieri :la punctie aveai o hainuta roz?

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Nu, Mada, nu eram eu acea doamna! Eu sint o fire mai putin complicata dpdv vestimentar.Cind m-am schimbat in hainele de spital aveam un halat galben!
Sper ca nu te-am deceptionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oana, si eu vin sa-ti intaresc sperantele : eu am pus la 72 ore de la punctie 1 embrion de 8, 1 de 7 si 1 de 5. Am avut 8 foliculi din care 6 ovocite, 5 s-au fecundat, ultimii 2 fiind de 4 si de 3, cal. a2a. Asa ca mi-a pus pe cei 3 cei mai mari si uite ca au fost cu noroc. Acum ma gandesc ca logic ar fi sa se fi prins ala de 8, dar dr a zis ca nu e obligatoriu, putea fi si unul din aia mai mici dar mai voinici. Noi suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii sa treci la ! fii optimista ca n-ai de ce sa te stresezi!
Mirela si MadalinaM, bafta multa maine! sa aveti embrionasi grasanasi in burtici si sa va vedem mamici la sfarsitul anului!
Marrina si Venera, va tin pumnii sa veniti cu teste pozitive !

tuturor FIVoaselor!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Pussi, mult noroc maine la eco, sa ai foliculi grasi si frumosi.
MadalinaM, tinem pumnii pentru maine la punctie sa fie super bine. Cine mai e pe lista pentru zilele astea?
Kora, tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mihuta felicitariiiiii!!
Oana acu trebuie sa stai linistita muica..ia vezi..te pup si tin pumnii..
Dana pumnii sunt stransii..
Mirela Madalina va tin pumnii mainee..va fi bineee..

va pupacesc pe oate si va tin pumnii stransii.stransii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

sa va salut!
Mihutafelicitari din tot sufletul! Sper sa te urmez si eu la Odisee.
Oana , nu mai fi suparici acum, ai sa vezi ca totul o sa fie bine pana la urma, ai incredere in sansa ta.
MadalinaMmulta, multa bafta maine!
Pussi spor la numarat oute!Sa fie bune si frumoase!
Marrina sa vii cu vesti bune!
Liana ce fac bb-ei?Iti mai dau de furca cu greturile, dar cu sangerarea, sper ca nu o mai ai.

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Nu Mada nu m-ai deceptionat.Eram la usa la FIV sa-mi iau dosarelul in primire si m-am conversat cateva minute cu o doamna care spunea ca a iesit de la punctie am crezut ca tu esti aceea.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dana esti cuminte da?..noi suntem mult mai bine mai avem doar greturi in rest e totul ok

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput