FIV 109
Raspunsuri - Pagina 18
Sheritra spune:
Mihuta, felicitari mamico, bafta maine la test, va fi bine, la valoarea asta merge bebe mai departe voiniceste si bine infipt!
Oana, sa-ti traiasca bebicii, da-le incolo de teste enetice, stiu si doctorii de ele cat stim si noi .
Laki, ce fac fetitele? Au iesit cu lopatelele in parc?
Pussi, ai grija cu burtica, nu mai faci treaba, nu stai pe langa aragaz, nu te apleci sa te inchei, si no ca-i cah! Ai grija la oute. Sunt oute de pret, incondeiate si ochioase !
Dana.p, stai cumintica si nu te mai zbantui! Ai grija de bebelusi.
Liano, ce fac bebeii? Papa castranveti mari?
Andrada, bafta multa la noul FIV norocos!
Iazmin, ce probleme are sotul cu spermograma? La GIFT trebusoara se intampla natural, adica intalneala si cuplarea, daca ai nevoie de ICSI? FIV-ul are mai multe sanse de reusita.
Shery 6+
venera_h spune:
Fetelor, azi dimineata am "donat" si dupa 2 sun dupa rezultat. Nu pot sa va descriu ce emotii am, numai fluturi in stomac. Va pup si revin cu rezultatul.
antosit spune:
Venera pai atunci mai fac un pic de galerie:!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
marrina spune:
Dragele mele,
Inainte de orice altceva as vrea sa va mulumesc din suflet pentru faptul ca ati fost alaturi de mine in acesta ultima perioada.
Adhnana, Adina1967, Aldolina, alexia28, andicu, Andrada.P, antosit, aurel_cris, bubulina1, cris86, dana_p, Dariela, danyalo, gabitu, galuscuta, KoraPop, Lachione, madalina28, MadalinaM, Mishulina, MOana, pussi, rami 73, Sheritra, stuart, zouzounaki, venera_h va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre calde care m-au incurajat sa ajung cu bine pana azi. Din pacate betaHCG-ul este 0,00. Ce voi face? Mi-e greu sa ma gandesc la viitor acum. Banii pe care eu si sotul meu ii mai avem erau stransi ca sa ne putem termina casa. De aproape doi ani stam cu soacra mea si speram sa ne mutam iarna asta in casa noastra. Daca vom face un nou FIV cu banii acestia, si nu vom reusi, vom ramane si fara o casa in care sa ne putem muta si fara visul nostru implinit. Sotul meu sufera foarte mult din cauza insuccesului si asta face totul sa fie si mai greu.
O sa astept ziua 1 si voi incerca sa merg la prof. Marinescu sa vad ce parere are despre cand si cum am putea incerca din nou. Gandul ca rezultatul stimularii a fost atat de prost (9 foliculi si doar 3 ovocite recoltate) ma sperie pentru viitor. Daca va fi si mai rau? Stiu ca sanse exista dar si ca e posibil sa trecem pe langa ele asa cum viata ne va rezerva. Nu stiu ce planuri are Dumnezeu cu mine si nu pot decat sa ma resemnez cu rezultatul acesta. Nu mi-am propus sa va intristez ci doar sa va multumesc din suflet pentru ca ultimele 2 saptamani le-am putut trece cu bine.
tuturor.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
M Oana spune:
Venera
Fetelor, sunteti cei mai buni medici si psihologi de pe tot mapamondul! Mi-ati raspuns la fix si mi-ati si redat speranta, cam pleostita dupa pierderile de pe frontul de la Giuly de ieri.
Andicuta, Mihuta, Andrada si nu numai mi-ati dovedit ca se poate....
Eu vazand stoparile in dezvoltarea embrionilor de ieri m-am panicat si am inceput sa intreb de genetica. Cei de la Giuly stiind ca vorbesc cu un om normal mi-au explicat cam de unde poate fi stagnarea, insa mai bine nu mi-o cautam cu lumanarea........
Va dati seama ca embrionilor nu le spun nimic din dezamagirile mele, doar voua va spun, sa ma descarc. Ii hranesc ca la carte, ii pun la somn de 15 ore pe zi si ii las sa se joace toata ziua, macar acum, cat timp nu stiu ce e viata......
Toti 3 erau de calitate A, fara nicio fragmentatie, acum sa vedem ce au de gand sa faca. Temerea mea era ca daca in cateva ore s-au oprit in evolutie, pai cei 3 ramasi pot cu usurinta face la fel. Dar acum inteleg ca si aceasta temere face parte din pachetul FIV.......
Va multumesc din sufletul meu si-al celor mici si sa ma iertati ca nu va scriu tuturor, dar am asa o pozitie ciudata pe laptoapa asta.........
Marrina asa e, cadem pentru a invata sa ne ridicam.
E un proces al naibii de dureros, dar cum nu putem lupta impotriva acestuia, trebuie sa invatam sa traim cu aceste caderi si sa gasim in noi puterea unui nou inceput. Eu am deja planul B (impotriva caderii) facut de acum, asta ca sa nu ma ia pe nepregatite.......
antosit spune:
Offf Marina! Din pacate cunosc sentimentele care va incearca acum si la fel de bine stiu ca vorbele sunt de prisos! Eu va doresc in primul rand sanatate iar cand timpul le va aseza pe toate, putere sa o lua-ti de la capat!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
cris86 spune:
Marrina,Doamne cat de rau imi pare pt.tine.Nici nu stiu ce sa-ti spun acum in momentele astea.E greu dar eu cred ca o sa gasiti pana la urma si puterea si resursele financiare pt.a mai putea incerca ,important e sa va iubiti mult.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
madalina28 spune:
Marrina sincer imi pare tare rau,stiu ca vorbele sunt de prisos acum ....
Madalina
si maine e o zi...