FIV 109
Raspunsuri - Pagina 16
antosit spune:
Madalina28 !Haide-ti fetelor ca este gasca mare in aprilie... acum sa vedem ce ne aduce iepurasul!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Andrada.P spune:
Oana Parerea mea e sa stai linistita si sa nu te stresezi pentru ca nu e momentul. Gandeste-te ca ai 2 puiutzi de calitate si foarte bine dezvoltati, deja in mediul lor natural. Stresul nu face bine deloc. Imi aduc aminte prin ce stres am trecut si eu ca din 18 ovocite am ramas in ziua ET-ului cu 8 numai din care 4 de 8 celule si 4 de 6... Toti 8 au fost fragmentati. Nici eu nu ma asteptam si am avut o stare foarte, foarte proasta din cauza asta. Cu toata fragmentarea lor si cu toata starea mea proasta, unul dintre ei se prinsese, saracutzul. Daca nu aveam ghinionul cu torsiunea poate ca acum eram o gravidutza fericita... Asa ca, in loc sa te apuci sa te agiti cautand info despre analizele genetice, da-le puiutzilor tai o sansa! renuntza la agitatie si cautari si crezi in puiutzii tai! Eu cred ca va fi bine!
Fetelor, ma alatur si eu gastii din aprilie, se pare!
Mirela1 iti tin pumnii sa fie bine! Fii optimista si crezi in sansa ta ca ajuta!
Mihuta felicitari! O sarcina usoara!
Sheri, Kitta, Lachi, Ioanatugs, Danyalo, Cris86, Aldolina, Anyko, Avalon, Antosit, Moniland, Aniast, MadalinaM, Liana, Pussi
Daca am uitat pe cineva, nu a fost cu intentie.
oricum toate FIV-oasele, fara exceptie, ca intotdeauna!
Andrada
cris86 spune:
Madalina28,eu am facut ET in ziua a 17 a CM, dar din cate am inteles eu ei calculeaza in functie de ovulatie, eu in Z11 al avut un folicul de 16 mm si mi-a dat sa fac precnyl in ziua 12 si Z 14. Eu cred ca ai timp sa-l faci luna asta daca vrei.
Kora,mi-au venit acum 3 zile cateva picaturi bej si atat,eu tot il astept
Venera, bafta multa astazi sa vi cu II linii
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Aldolina spune:
Antosit, eu nu am intrebat-o pe Kitta de macca ci de un material/carte despre infertilitate.
Daca stau bine sa ma gandesc, mie astazi ar trebui sa-mi vina CM (la 29 zile dupa cel venit dupa FIV), cel putin asa sper, il astept pe cel din aprilie, si probabil ca voi face parte din trupa de aprilie la limita, daca nu, din cea de mai. Oricum, nu conteaza suntem impreuna aici, la bine si la greu
cris86 spune:
Aldolina, cred ca suntem in aceeasi situatie ca si eu astept Rusii,si inca nu pot sa imi fac nici un calcul.
cristina
pussi spune:
M_oana ce-i cu moralul asta pe tine?? Acum esti , asa ca trebuie sa te gandesti la puiutii tai din burtic, sa vorbesti cu ei, nu-ti mai face ganduri negre cu teste genetice si fel si fel de intrebari!! Trebuie sa fi bucuroasa!! Moralul sus, sunt aici sa-til ridic!!
Monimai ai pete? Ce face Samburica??
Sheritu cum esti??Sarmaluta??
VeneraTin pumnii!!
MadalinaMNoutati despre puiuti??
DanapCe face
Mirelavineri punctia??Bafta!! Tin pumnii!!
Crissufletelul tau ce face???
Madalina28te pregatesti pentru primirea puiutilor??
Saptamana viitoare cine se mai punctioneaza?? Sunt singura?????? Am o burtica de si ma inteapa ovarele!!! Maine merg la eco sa vad cat mi-au mai crescut outele!!Azi noapte am visat ca sotiorul meu era in concediu de maternitate...trebuia sa nasca
PUSSI
cris86 spune:
Pussi,,pai daca esti balonata e de bine,si eu am fost balonata in timpul stimulri si ai vazut ce productie babana si de calitate am avut .Sunt alaturi de tine maine
Sufletul meu sper sa devina imun la astfel de socuri pt. ca sincera sa fiu nu-mi pun mari sperante in ET care urmeaza.Eu am inceput sa ma gandesc serios cand o sa incep urmatorul FIV.
cristina
MadalinaM spune:
Oana,
NU MAI FI SUPARICI! Daca toate fetele zic sa vb acum cu bb-lusii tai, inseamna ca stiu ele ceva!
La naiba cu testele gentice! Lasa problemele astea deoparte! Concentreaza-te acum pe bucuria ca cei 3 sint la tine si TREBUIE ca macar unul sa fie mai voinic(stii ce spuneai din povestile cu Sheri ca e posibil ca unul sa preia energie de la ceilalti?)
Hai, te rog, fruntea sus!
Mihuta, felicitari!
Raspunde-ti-mi voi sincer, 2 si 3 celule dupa 48 de ore e bine???