Viata in Japonia(38)
Raspunsuri - Pagina 29
hannen spune:
quote:
Originally posted by EmpireRuna
Buna Dimineata. Japonicilor!
Am si eu o curiozitate si frica in acelasi timp,pentru cele care aveti doi copilasi. Cum a fost a doua nastere, mai usoara sau la fel de grea ca prima?
Multam.
depinde de fiecare organism ...
la mine si prima a fost usoara (4 ore),a doua vreo 3 si a 3-a o ora jumate.
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
EmpireRuna spune:
Waaa! Hannen. O ora jumate? Ce repede ai scapat de chinuri.
Eu la prima nastere m-am chinuit intre moarte si viata, la a doua ma gindesc sa fac cezariana, plus ca am simptome diferite, poate e fetitaaaa!
knicoleta spune:
Daniela P <chikichan600@yahoo.com> wrote:
Date: Sun, 26 Aug 2007 19:45:15 -0700 (PDT)
From: Daniela P <chikichan600@yahoo.com>
Subject: Buna Janina
To: Eli Janina Chifu <flakeherald@yahoo.com>
Ohisashiburi, ne!
Ce mai faci, bine?
Daca ai liber si daca cumva poti veni la teatru in limba romana si doresti, te rog sa imi spui. De asemenea, te rog frumos sa dai mai departe acest e-mail la toti romanii pe care ii stii si care ar sta aproape de Tokyo, Saitama sau Yokohama. Eu sincer sper sa poti veni ca ar fi pacat sa pierzi sansa, iar dat fiind faptul ca este si tradus in japoneza, poti invita japonezi/e!
Piesa "Lectia", de Eugen Ionescu, se va juca la teatrul Iwato din
Kakurazaka intre 28 august si 2 septembrie.
Marti 28 august: 19:30 PM
Miercuri 29 august: 19:30
Joi 30 august: 19:30
Vineri 31 august: 19:30
Sambata 1 septembrie: 15:30 si 19:30
Duminica 2 septembrie: 19:30
Yokohama : 19:30PM - marti si miercuri, 4 si 5 septembrie la Sotetsu
Honda Gekijo
Saitama : sambata 8 septembrie la Fujimi-shi Bunka Kaikan Kirari
Fujimi
Biletele costa 3,500 cumparate in avans si 4,000 la usa. Pentru
obtinerea biletelor in avans, te rog sa ma contactezi pe mine ca va
retin eu biletele.
Dramaturg Eugen Ionescu
Regie Vitalie Drucec
Actori Gheorghe Pietraru, Maia Grosu, Marina Madan
Loc: Teatrul IWATO
162-0832 Tokyo, Shinjuku-ku, Iwatomachi 7
url: http://www.theatre-iwato.com/
Cum puteti ajunge:
Linia de metrou Tozai, statia KAKURAZAKA, Kakurazakaguchi, 5 min pe
jos
Linia de metrou Oedo, statia Ushigome Kakurazaka, exit A2 si A3, 2 min pe
jos
Liniile de metrou Namboku si Yurakucho, statia Iidabashi, Kakurazaka
guchi, 7 min pe jos
Tren JR, statia Iidabashi, 7 min pe jos
Eugen Ionescu (26.11.1909 - 28.03.1994), dramaturg de origine romana,
stabilit in Franta in 1942, a devenit cel mai controversat scriitor al
epocii lui, un neconventionalist absolut, care a introdus teatrul
absurd pe arena literara si teatrala, neconformismul si sustinerea
ideii ca realismul teatral e "prea frumos" ca sa fie adevarat, si ca
viata in sine are multe fatete absurde si necontrolabile, si a dorit
sa demonstreze asta pana la ultima suflare, lasand in urma lui o
pleiada de opere si intemeinad teatrul absurdului.
Pentru detalii si poze, te rog sa citesti pe blogul meu, unde poti
lasa si comentarii. Te astept cu drag:
http://blogs.yahoo.co.jp/chikichan1127/folder/1537649.html
PS. In decembrie va fii o alta piesa, de data asta japoneza, dar regizata de Petru Vutcarau, deci lansez o invitatie separata si la asta. Amanunte mai incolo.
Daniela
Mobile Phone: 090-7187-7694
My HPs:
Horsebackriding
SCUBA-Diving
Romanian wines
My blog:
http://blogs.yahoo.co.jp/chikichan1127
eli spune:
Buna! Ce mai faceti? Mi-am facut un pic de timp sa citesc ce mai scriu japonicile, dar mi-a fost tare greu sa gasesc subiectul.
Eu, de anul trecut urmez cursurile unei scoli de limba japoneza, cu cat invat mai mult cu atat mi se pare limba mai grea. Daca as avea tot timpul doar pt mine, poate as reusi sa aprofundez mai mult, dar Stefan si munca in casa imi mai ocupa din timp, asa ca inaintez ca melcul
.
Dupa ce voi absolvi scoala, as vrea sa urmez un colegiu. Asta daca vom sta bine si cu economiile din pusculita
. Daca nu, imi voi cauta un job. Stefan acusi face 4 ani, nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul, acum mai vrem un bebe, o fetita. Sa dea Domnul!
Cum ati petrecut Sarbatorile de Paste? Dar ziua de azi, 1 Iunie-ziua copilului in Rom?
Cu o zi inainte de Paste am gatit cu 2 prietene, a fost obositor, dar placut sa gatesc mancare rom. Iar in 3 am avut mai mult spor. In dimineata Pastelui ne-am spalat pe fata, asa cum obisnuiam cand eram in Romania, cu apa in care pusesem un ou rosu si niste bani. In Duminica Pastelui Stef a ciocnit vreo 4 oua. Astazi, pt ca dupa multe zile ploiase a fost tare frumos, ne-am plimbat si jucat pe malul raului.
Va urez o seara placuta si o noua sapt cat mai fromoasa! Pe curand!
AYUMI spune:
Da.E cam golut pe-aici.Samishii!Se vede ca toate japonicile s-au mutat pe Japonika.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
lullabay spune:
Buna seara.
Imi cer scuze ca dau buzna peste voi,dar as avea mare nevoie de ajutorul vostru,daca e posibil.Tatal meu este bolnav de cancer si ne-a fost recomandat sa cumparam un imunomodulator care se cheama BIOBRAN MGN 1000 mg,produs de o companie japoneza Daiwa Pharm.
http://www.efarma.ro/products.php?id=1261
Eu l-am cautat in Romania,am gasit pe net cateva firme care il comercializeaza dar este foarte scump un pachet cu 30 plicuri care i-ar ajunge doar 10 zile costa aproape 4 milioane.Daca as fi convinsa ca asta e pretul real am incerca sa facem eforturi financiare si sa il cumparam dar am gasit pe situri online si pe ebay preturi mult mai mici,dar au la vanzare numai varianta cu pastile(exista pastile si plicuri)iar noua ne trebuie plicuri care au o concentratie mai mare.
Rugaminte mea catre voi este daca puteti afla la ce pret se vinde in Japonia cutia cu 30 plicuri de 1000 mg si daca as putea sa il comand in Romania ,eu direct,si nu catre firma care il importa?(am cautat si firma importatoarea in speranta unui pret mai mic,sperand sa sar peste adaosurile distribuitorilor dar nu am gasit nici un nume).
Va multumesc din suflet pentru orice fel de ajutor,orice informatie este foarte pretioasa pt noi.
Eliana spune:
eli te rog frumos sa-mi spui si mie unde urmezi tu curs de limba jap ca si eu vreau sa ma duc sa invat mai bine jap
hannen spune:
quote:
Originally posted by EmpireRuna
Waaa! Hannen. O ora jumate? Ce repede ai scapat de chinuri.
Eu la prima nastere m-am chinuit intre moarte si viata, la a doua ma gindesc sa fac cezariana, plus ca am simptome diferite, poate e fetitaaaa!
De doua ori creatoare a minunii umane.
N-am mai intrat pe aici de anul trecut
Eii,a fost usor la nastere dar nu si dupa.
Am avut dureri groaznice ,iar la a treia nastere am avut ruptura de uter in 3 locuri...nu am timp sa povestesc prin ce-am trecut!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Buna seara.
Imi cer scuze ca dau buzna peste voi,dar as avea mare nevoie de ajutorul vostru,daca e posibil.Tatal meu este bolnav de cancer si ne-a fost recomandat sa cumparam un imunomodulator care se cheama BIOBRAN MGN 1000 mg,produs de o companie japoneza Daiwa Pharm.
http://www.efarma.ro/products.php?id=1261
Eu l-am cautat in Romania,am gasit pe net cateva firme care il comercializeaza dar este foarte scump un pachet cu 30 plicuri care i-ar ajunge doar 10 zile costa aproape 4 milioane.Daca as fi convinsa ca asta e pretul real am incerca sa facem eforturi financiare si sa il cumparam dar am gasit pe situri online si pe ebay preturi mult mai mici,dar au la vanzare numai varianta cu pastile(exista pastile si plicuri)iar noua ne trebuie plicuri care au o concentratie mai mare.
Rugaminte mea catre voi este daca puteti afla la ce pret se vinde in Japonia cutia cu 30 plicuri de 1000 mg si daca as putea sa il comand in Romania ,eu direct,si nu catre firma care il importa?(am cautat si firma importatoarea in speranta unui pret mai mic,sperand sa sar peste adaosurile distribuitorilor dar nu am gasit nici un nume).
Va multumesc din suflet pentru orice fel de ajutor,orice informatie este foarte pretioasa pt noi.
Roxana si Stefan
Imi pare rau pentru tatal tau si-i urez multa, multa sanatate. Vezi aici , nu stiu daca te ajuta cu ceva;
http://www.daiwa-pharm.com/
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.