Viata in Japonia(38)
Raspunsuri - Pagina 30
hannen spune:
lullabay,nu stiu daca se pot obtine aceste medicamente ca persoana fizica,adica daca nu esti bolnav.
In japonia tratamentul pt. bolile grave ,un tratament adecvat il poti procura doar cu reteta sau fiind spitalizat.
De la "drug store" nu poti sa procuri decit "apa de ploua".Pt. medicamentele cu prescriptie sunt alt fel de farmacii,nu-mi vine acum in minte numele.
Iar de la distribuitor n-am nici o idee daca e posibil,dar inclin sa cred ca nu,doar daca esti o firma importatoare de medicamente.
Poate alte fete stiu mai in amanunt si daca gresesc ma pot corecta.
Sanatate tatalui tau!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
eli spune:
Eliana, eu urmez cursurile unei scoli de japoneze. uite asta e site-ul http://www.abk.or.jp/jls/abk.html . merg zilnic, 5 ore pe zi. mult succes!
hannen felicitari pt Amira scolarita. ce a trecut timpul!
pupicei pt toate japonicile!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica
Lia spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Buna seara.
Imi cer scuze ca dau buzna peste voi,dar as avea mare nevoie de ajutorul vostru,daca e posibil.Tatal meu este bolnav de cancer si ne-a fost recomandat sa cumparam un imunomodulator care se cheama BIOBRAN MGN 1000 mg,produs de o companie japoneza Daiwa Pharm.
http://www.efarma.ro/products.php?id=1261
Eu l-am cautat in Romania,am gasit pe net cateva firme care il comercializeaza dar este foarte scump un pachet cu 30 plicuri care i-ar ajunge doar 10 zile costa aproape 4 milioane.Daca as fi convinsa ca asta e pretul real am incerca sa facem eforturi financiare si sa il cumparam dar am gasit pe situri online si pe ebay preturi mult mai mici,dar au la vanzare numai varianta cu pastile(exista pastile si plicuri)iar noua ne trebuie plicuri care au o concentratie mai mare.
Rugaminte mea catre voi este daca puteti afla la ce pret se vinde in Japonia cutia cu 30 plicuri de 1000 mg si daca as putea sa il comand in Romania ,eu direct,si nu catre firma care il importa?(am cautat si firma importatoarea in speranta unui pret mai mic,sperand sa sar peste adaosurile distribuitorilor dar nu am gasit nici un nume).
Va multumesc din suflet pentru orice fel de ajutor,orice informatie este foarte pretioasa pt noi.
Roxana si Stefan
Buna.In Japonia pretul pentru biobran e o idee mai mare decat in Romania-ciudat la prima vedere,dar asa stau lucrurile,probabil au niste preturi pentru europa de est si doar importatorii romani sunt foarte lacomi,de ajung cam la acelasi pret...se numeste altfel in japonia,nu-mi mai amintesc...Tatal meu a murit de cancer anul trecut pe 5 martie si a luat biobran vreo jumatate de an,am gandit la fel ca tine si am sunat si la Daiwa si la distribuitori de-ai lor din Japonia(eu locuiesc si in japonia si in tara).Exista site in japoneza-al producatorului-din ce-mi amintesc eu...cert e faptul ca am continuat sa le cumparam din tara,ca tot aici le-a descoperit maica-mea si pana-n ultimul moment a avut morman de incredere in ele...Din toata inima ii doresc numai bine tatalui tau si tie multa..multa putere...Cancerul e o boala cumplita:(...
Lia spune:
quote:
Originally posted by SEASOULquote:
Originally posted by ella@quote:
Originally posted by SEASOUL
Buna."Ma bag si eu in seama"cu o problema.Ce fel de cartele folositi ca sa sunati (mai convenabile)din Japonia catre Ro?Sotul meu urmeaza sa plece in Koreea de Sud pentru 1 an,iar eu nu am sa pot sta acolo in permanenta(facultate,job etc)iar pe net nu am gasit cartele cu care sa vorbim.Cum este mai avantajos,sa suni pe fix sau pe mobil?M-am gandit ca fiind aproape Japonia de Coreea poate ma ajutati.Multumesc si.
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?
eu foloseam cartela VIVA PLUS(te duci la "kombini"si ti-o incarca ei ,o incarcare e 2000 de yeni),vorbesti mai mult daca suni pe fix.
Multumesc frumos."Kombini"este un market?Retea de telefonie?Sau? Tot de la "Kombini" pot cumpara si cartela??
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?
"kombini" e "convenience store",acele magazine deschise 24/24,gen Kmart,7eleven,etc...viva plus e cea mai convenabila varianta,cred ca prima data trebuie comandata pe net...dupa care iti trimit ei niste tichete cu care iti incarci cartela...
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by eli
Eliana, eu urmez cursurile unei scoli de japoneze. uite asta e site-ul http://www.abk.or.jp/jls/abk.html . merg zilnic, 5 ore pe zi. mult succes!
hannen felicitari pt Amira scolarita. ce a trecut timpul!
pupicei pt toate japonicile!
_
O zi plina de bucurii, Eli &Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica
Eli, ai puiut in burtica? Sa-ti traisca ingerasul si sarcina usoara.
Nici nu-mi vine sa cred ca suntem deja la al doilea bebica.
Eu cind am fost insarcinata ma renuntat la scoala, am avut o sarcina cu probleme,dar nu conteaza, important e ca s-a nascut fata mea santoasa.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
Amina_Marina spune:
Pacat ca pe acesta mica oaza s-a asternut nisipul. Nici macar cel mai ratacit trecator nu se opreste sa lase doua randuri.
Am o mare rugaminte si o intrebare la fetele din acesta Excelenta Insulara. Pentru ( teritoriu USA)e nevoie de viza?
Multam . Anticipat.
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
hannen spune:
Amina,depinde!Ca cetatean roman,da!eu asa zic!
Fetele de aici frecventeaza alt/alte forum/uri!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
Amina_Marina spune:
Hanne, Multam, da, asa este , e nevoie de viza, chiar daca e Guam, e al americanilor.
A, brrrr...urasc sa umblu dupa viza dar n-am incotro, plus ca trebuie s-o iau si pe asta mica dupa mine.
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
eli spune:
Va astept aici
Viata in Japonia (39)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129999

"Kombini"este un market?Retea de telefonie?Sau? Tot de la "Kombini" pot cumpara si cartela??