Viata in Japonia(38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

pentru fetele din osaka , am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa-mi raspunde-ti si mie. peste doua saptamini ma mut in osaka . cum sint oamenii pe acolo si cit este un apartament de inchiriat daca sint gradinite bune ca eu am si doi copii fetita cea mare fiind la gradinita . Va rog sa-mi da-ti si mie mai multe informatii despre osaka .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor, vad ca nu a-ti mai scris la subiectul asta de muuuult timp!!!

Sper ca sutneti bine toate mai ales acum dupa cutremurul din Niigata

Doamne ajuta la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Multumim, Elena. Eu sunt in Mie Ken si abia l-am simtit, sper ca si cei care sunt mai aproape sa nu fi avut probleme. A fost totusi bine ca a fost ziua. Cel mai de temut este cand cutremurul vine noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ocris, ma bucur sa aud ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmpireRuna spune:

Buna Dimineata. Japonicilor!
Am si eu o curiozitate si frica in acelasi timp,pentru cele care aveti doi copilasi. Cum a fost a doua nastere, mai usoara sau la fel de grea ca prima?

Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Buna."Ma bag si eu in seama"cu o problema.Ce fel de cartele folositi ca sa sunati (mai convenabile)din Japonia catre Ro?Sotul meu urmeaza sa plece in Koreea de Sud pentru 1 an,iar eu nu am sa pot sta acolo in permanenta(facultate,job etc)iar pe net nu am gasit cartele cu care sa vorbim.Cum este mai avantajos,sa suni pe fix sau pe mobil?M-am gandit ca fiind aproape Japonia de Coreea poate ma ajutati.Multumesc si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by SEASOUL

Buna."Ma bag si eu in seama"cu o problema.Ce fel de cartele folositi ca sa sunati (mai convenabile)din Japonia catre Ro?Sotul meu urmeaza sa plece in Koreea de Sud pentru 1 an,iar eu nu am sa pot sta acolo in permanenta(facultate,job etc)iar pe net nu am gasit cartele cu care sa vorbim.Cum este mai avantajos,sa suni pe fix sau pe mobil?M-am gandit ca fiind aproape Japonia de Coreea poate ma ajutati.Multumesc si .

M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?

eu foloseam cartela VIVA PLUS(te duci la "kombini"si ti-o incarca ei ,o incarcare e 2000 de yeni),vorbesti mai mult daca suni pe fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

quote:
Originally posted by ella@

quote:
Originally posted by SEASOUL

M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?

eu foloseam cartela VIVA PLUS(te duci la "kombini"si ti-o incarca ei ,o incarcare e 2000 de yeni),vorbesti mai mult daca suni pe fix.

Multumesc frumos. "Kombini"este un market?Retea de telefonie?Sau? Tot de la "Kombini" pot cumpara si cartela??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

daca tot a aparut subiectul, as dori si eu sa intreb daca stie cineva ce mai face Nikolle, a nascut, e ok; n-am vazut-o demult pe forum.

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

daca tot a aparut subiectul, as dori si eu sa intreb daca stie cineva ce mai face Nikolle, a nascut, e ok; n-am vazut-o demult pe forum.

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mi-a scris pe 17 august dar nu eram in zona.Inca nu nascuse,sau asa am dedus pt. ca se interesa de ceva(dar nefiind n-am putut sa o ajut)
Si eu sper ca e bine si ca a venit bb.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput