Viata in Japonia(38)
Raspunsuri - Pagina 28
Eliana spune:
pentru fetele din osaka , am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa-mi raspunde-ti si mie. peste doua saptamini ma mut in osaka . cum sint oamenii pe acolo si cit este un apartament de inchiriat daca sint gradinite bune ca eu am si doi copii fetita cea mare fiind la gradinita . Va rog sa-mi da-ti si mie mai multe informatii despre osaka .
Elenalove27 spune:
fetelor, vad ca nu a-ti mai scris la subiectul asta de muuuult timp!!!
Sper ca sutneti bine toate mai ales acum dupa cutremurul din Niigata
Doamne ajuta la toata lumea.
ocris spune:
Multumim, Elena. Eu sunt in Mie Ken si abia l-am simtit, sper ca si cei care sunt mai aproape sa nu fi avut probleme. A fost totusi bine ca a fost ziua. Cel mai de temut este cand cutremurul vine noaptea.
EmpireRuna spune:
Buna Dimineata. Japonicilor!
Am si eu o curiozitate si frica in acelasi timp,pentru cele care aveti doi copilasi. Cum a fost a doua nastere, mai usoara sau la fel de grea ca prima?
Multam.
SEASOUL spune:
Buna."Ma bag si eu in seama"cu o problema.Ce fel de cartele folositi ca sa sunati (mai convenabile)din Japonia catre Ro?Sotul meu urmeaza sa plece in Koreea de Sud pentru 1 an,iar eu nu am sa pot sta acolo in permanenta(facultate,job etc)iar pe net nu am gasit cartele cu care sa vorbim.Cum este mai avantajos,sa suni pe fix sau pe mobil?M-am gandit ca fiind aproape Japonia de Coreea poate ma ajutati.Multumesc si
.
ella@ spune:
quote:
Originally posted by SEASOUL
Buna."Ma bag si eu in seama"cu o problema.Ce fel de cartele folositi ca sa sunati (mai convenabile)din Japonia catre Ro?Sotul meu urmeaza sa plece in Koreea de Sud pentru 1 an,iar eu nu am sa pot sta acolo in permanenta(facultate,job etc)iar pe net nu am gasit cartele cu care sa vorbim.Cum este mai avantajos,sa suni pe fix sau pe mobil?M-am gandit ca fiind aproape Japonia de Coreea poate ma ajutati.Multumesc si.
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?
eu foloseam cartela VIVA PLUS(te duci la "kombini"si ti-o incarca ei ,o incarcare e 2000 de yeni),vorbesti mai mult daca suni pe fix.
SEASOUL spune:
quote:
Originally posted by ella@quote:
Originally posted by SEASOUL
Buna."Ma bag si eu in seama"cu o problema.Ce fel de cartele folositi ca sa sunati (mai convenabile)din Japonia catre Ro?Sotul meu urmeaza sa plece in Koreea de Sud pentru 1 an,iar eu nu am sa pot sta acolo in permanenta(facultate,job etc)iar pe net nu am gasit cartele cu care sa vorbim.Cum este mai avantajos,sa suni pe fix sau pe mobil?M-am gandit ca fiind aproape Japonia de Coreea poate ma ajutati.Multumesc si.
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?
eu foloseam cartela VIVA PLUS(te duci la "kombini"si ti-o incarca ei ,o incarcare e 2000 de yeni),vorbesti mai mult daca suni pe fix.
Multumesc frumos.
"Kombini"este un market?Retea de telefonie?Sau? Tot de la "Kombini" pot cumpara si cartela??
columbiana spune:
daca tot a aparut subiectul, as dori si eu sa intreb daca stie cineva ce mai face Nikolle, a nascut, e ok; n-am vazut-o demult pe forum.
Ana
http://www.floriinro.ro/
hannen spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
daca tot a aparut subiectul, as dori si eu sa intreb daca stie cineva ce mai face Nikolle, a nascut, e ok; n-am vazut-o demult pe forum.
Ana
http://www.floriinro.ro/
Mi-a scris pe 17 august dar nu eram in zona.Inca nu nascuse,sau asa am dedus pt. ca se interesa de ceva(dar nefiind n-am putut sa o ajut)
Si eu sper ca e bine si ca a venit bb.

Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici