Viata in Japonia(38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Ella,chiar ieri am dat tel la politia de frontiera pt ca si eu plec in Ro cu amindoi copii.Pt Rion mi-a spus ca nu-mi trebuie nici o declaratie pt trecerea frontierei daca are pasaport japonez si in nici un caz sa nu arati vreun act romanesc pt ca se schimba treaba(mie mi-a spus nici daca ma intreaba sa nu spun ca am certificat romanesc).

Hannan chiar te rog sa-mi dai un bobirnac dar cu senkyou sint terminata

Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

si eu tot asa am sunat vreo sapt la ambasada si cand in sfarsit am reusit sa iau legatura cu consulul stiti ce-mi spune"da ai tupeu draga!" parca am fi pascut oile impreuna si ne tutuiam de o viata.acum 2 ani era ceva mai civilizat dar se pare ca strainatatea ii scoate marlanismul la iveala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by bits

si eu tot asa am sunat vreo sapt la ambasada si cand in sfarsit am reusit sa iau legatura cu consulul stiti ce-mi spune"da ai tupeu draga!" parca am fi pascut oile impreuna si ne tutuiam de o viata.acum 2 ani era ceva mai civilizat dar se pare ca strainatatea ii scoate marlanismul la iveala

Amon si Kenzo

Bits,de ce ti-a zis ca ai tupeu?Tupeu ca ai insistat cu tel. si i-ai trezit din somn???Si ce i-ai zis?
Norocul lor ca n-au raspuns azi ,la ce spume aveam!
M-am saturat de cind sun de nebuna.Pe sapt. viitoare vreau sa ajung sa-mi rezolv cu pas. expirat,sa-i fereasca sfintu` sa-mi zica ca imi lipseste cine stie ce act ca sa vaza circ ,"de`ale lui Caragiale " nu alta.
Cum ziceam,am niste nervi cit china

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Hannan,mie mi-au raspuns imediat la tel la ambasada chiar la orele 14 si chiar daca au programul de la 14 mi-au spus sa sun dupa 15 minute (eu am sunat in leg cu divortul)Mie totusi mi-au vb frumos.....Poate unde sint eu mai grasa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Shian,Picasso ,Riara multumesc pt raspunsuri.

Dar daca ar fi nevoie de declaratia tatalui trebuie legalizata?tradusa?dusa la ambasada?

Riara tu cand vrei sa pleci in Ro.?
Sa-mi spui si mie cum a fost daca DA sau Ba!

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput

Fetele,vedeti ca este o emisiune despre ijime.Acum am gasit-o si eu da` urla pitica si nu pot urmari in liniste.
Hai repede sa avem ce comenta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RIARA

Hannan,mie mi-au raspuns imediat la tel la ambasada chiar la orele 14 si chiar daca au programul de la 14 mi-au spus sa sun dupa 15 minute (eu am sunat in leg cu divortul)Mie totusi mi-au vb frumos.....Poate unde sint eu mai grasa????

Bey,da` au video phone aia de-tzi vazura shuncile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ei aia de la ambadasa...traiesc pe alta lume...sau mai bine zis,in lumea lor.
Cand m-am casatorit cu al meu,am fost impreuna sa facem actele.Sun cu o saptamana inainte,cer detalii,program,totul.Ca stam departe si nu ne permitem sa pierdem timpul si banii.Sun si cu o zi inainte,ma asigur de program.
Ajungem de dimineata la ambasada,dupa un drum de-o noapte...si surpriza...Scria pe un biletel minuscul pus intr-un colt...ca azi ambasada este inchisa...
Asa ca...numa' parte de 'surprize,stupize' avem parte...

Altfel,voi ati vazut la TV,saraca englezoaica ucisa de un japonez?Ca yo de cateva zile ma tot uit si nu-mi vine sa cred.

Sabina Y.15+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Vazut,vazut Sabina.
Haideti mai care va uitati la tv-eu ca mie imi vine sa vb. singura fuzakeru naaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Eu ma uit!Cumva emisiunea cu profesori si mamele copiilor?

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput