Viata in Japonia(38)
Raspunsuri - Pagina 11
RIARA spune:
buna fetelor,in subiectul"cum sa divortez" deschis de Titulelul am vazut ca mai multe fete s-au aoerit sa o ajute.Ea nu are acces acum la cal asa ca am intrat sa va spun(dupa ce am vazut timpeniile scrise pe subiect)ca a divortat si ca este bine,ramine acum sa vada ce v-a face in continuare.Povestea este scurta,au semnat amindoi ,au divortat si gata...
PS-hannen,ti-am trimis un pm
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide
hanako2004 spune:
quote:
Originally posted by hannen
Ahaaa,cu alte cuvinte induci lumea in eroarenu ma supara ca acush iti pun o pila la barza de n-o sa mai poti scapa de ea!
hannen chiar te rog sa trimiti barza
ai fost tare

POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06

0
hannen spune:
Ohayo gozaimasu!
Fetele incepe sa se dezghete atmosfera,se vede ca veni primavara,inflorira ciresii![]()
Riara,trimis reply
P.S. bre,mai aveam oleaca si te cautam cu interpolu`
Hanako,sa stii ca eu is in relatii bune cu coana barza,vine anual la mine da` anul asta am decis ,stau pe balcon pregatita cu cataroaiele,cum o vad la orizont ,poc caramida, s-o ia incolo spre Nagoya!![]()
hanako2004 spune:
hannen

un pup dulce
daca o fugaresti spre nagoya
sper sa ajunga bine..si intreaga
pana la mine cine stie cate or mai gonio

POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
ella@ spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare in legatura cu plecatul acasa,anul acesta vreau sa plec eu singura cu fetita care are pasaport japonez,oare imi trebuie declaratie de la tata cum ca e deacord sa plec cu fata ?sau asta e valabil doar in cazul copiilor cu pasaport romanesc?
Daca stiti spuneti-mi si mie, va rog!![]()
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
shian spune:
ella@,declaratia respectiva cica se face doar pentru copiii romani,dar au fost cazuri in care au cerut-o chiar daca,virgula, copilul nu era cetatean roman.Logica declaratiei respective n-o vad,dar ca la noi la nimenea.
shian spune:
Stefania,multumesc pentru PM.Am rezervat biletele pentru 24 aprilie.La faza cu patutul,te intreaba cate kg are bebe si ce inaltime,pentru ca la KLM ,cica nu-ti dau patut daca bebe e mai inalt de 65cm(asa au zis cei de la agentie)...Multumesc si pentru informatia cu grabitul,daca nu-mi ziceai ,ramaneam fara bilete...Dau o bere cand ne intalnim.
elyia spune:
SHIAN,ai gasit bilete pana in Bacau?Ma intereseaza si pe mine.Eu in mai as vrea sa merg(as merge mai repede dar trebuie sa ii fac vaccin bebelului).Agentia la care m-am interesat eu cica nu a auzit de aeroport in Bacau sau Iasi
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
Picasso spune:
.Buna,japonici!
Regret ca nu intru si eu mai des,insa va citesc mesajele si mai invat si eu cite ceva.
Era pe aici link-ul unui magazin brazilian de care nu dau si pace!
In plus,stie cineva un magazin asemanator in Nagoya sau Gifu?In Nagoya am auzit ca este sigur,dar nu stiu adresa.
Sint tare suparata ca nu pot gasi si eu pe aici o briza buna,un salam,ceva asemanator cu ce-i pe acasa.Fii-miu tot imi cere pate de ficat
.Nu mai zic ca am cumparat acum vreun an[in necunostinta de cauza]niste boabe de fasole neagra,foarte mari,vidate,de ziceai ca-s masline!
Si ce teapa mi-am luat!Curind mergem in Gifu si vreau sa ajungem si prin Nagoya...Poate fac si eu ceva cumparaturi...Fii-miu s-a mai obisnuit cu mincarea de aici,dar dimineata imi cere ceea ce minca in Romania.De cite ori n-a plecat bosumflat la scoala...![]()
Va rog da-ti -mi si mie ceva detalii daca puteti,ca de vrut ,stiu ca sinteti toate cu suflet bun
In plus,cele care doriti sa mergeti in Ro,chiar daca puiutii vostri nu sint decit pe jumatate romani si au pasaport japonez,faceti-va totusi acel act.Nu strica,credeti-ma.In Romania te poti astepta sa-ti ceara si copie dupa id-ul soacrei![]()
![]()
![]()
bits spune:
Picasso uite aici linkul http://www.bomprecomercado.com/.se gaseste in magazinele Aeon.
iar aici gasesti telemea(feta cheese) si masline http://www.baharu.com/e-shop/indexen.htm