Viata in Japonia(38)
Raspunsuri - Pagina 13
ella@ spune:
Si la mine intra neamurile din ro
pe mess si pierd firul.
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
Picasso spune:
Bits,multam!
Astea sint de prin Tokyo?Ca nu vad adresa?Ceva Nagoya nu se indura nimeni?
Pe ce post va uitati?
Iar de englezoaica si eu sint super socata.Saraca fata si saracii parinti...
Cumplit si fara cuvinte...![]()
Picasso spune:
Tot eu!![]()
Nu vreau sa credeti ca ,,am casunat ca surdul pe mormint,,insa Riara mie cei de la frontiera mi-au facut-o!Toate fetele care le-am auzit ca au fost in Ro cu bebeii au avut de aici un act eliberat de catre tata pt insotirea minorului.Va spun ca legile s-au mai schimbat.Vreau doar sa ajut,sa nu stati prin aeroport cu copilasii.In plus,faceti copii dupa toate actele.Copiile se opresc acum la vama dupa ce se studiaza originalul.In privinta copiilor juma`-juma`,trebuie totusi o declaratie a tatalui.Poate ca informatiile difera de la...nu-stiu-ce ...la nu-stiu-ce...
Pt Stefi cred ca ai nevoie de mai multe acte...Oricum sa dea Domnul sa ma insel si sa fiu doar eu singura patita!
ella@ spune:
Eu asta cu ijime nu prea am vazut ,doar ce a fost inainte cu niste specimene de sensei,eu cerd ca ii strang de gat la cati bani platim si ei sa nu faca nimic
.
Si cazul de ijime cand profesorul i-a zis unei fetite de fata cu colegi ca seamana cu NORIMAKI cum vi s-a parut?

Asa si moarte englezoaicei....vai vai ce minte mai avea,sa bage un necunoscut in casa ,sa-i dea apa
,
A crezut ca in Japan e anshin dar nu a fost si eu am invatat o lectie din asta nu mai duc gunoiul la 3-4 dimineata ca nu sti cine cine are chief de "distractie"![]()
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
devylla spune:
Pai normal ca nu e in siguranta si in Japonia.Sunt destui bonlavi,ca altfel nu ii pot numi pe criminalii astia.
Nu se stie niciodata cand dai peste unul dasta.
Sor'mea imi povestea zilele trecute,ca ii suna unu' la usa si ii zice:Deschide-mi ca sunt un vecin!...discutie purtata la interfon.Si sor'mea nu i-a deschis,iar ala insista....'Nu ca sunt veciunul...'
Asa ca...oriunde sunt si obsedati sexual si criminali si multe alte specimene.Eu de cand cu englezoaica asta am zis sa am mai multa grija...ca mai sunt si psihopati dastia cu fixu' pe gaijini.
Edit:eu am fost un caz de ijime,de catre dragul meu invatator...si acum sunt frustrata din cauza lui.
M-a gasit cu paduchi...la ce igiena era in scoala...ma mir ca nu avea si el.M-a scos in fata clasei,m-a facut bine de tot de cacao in fata colegilor,m-a pus intr-un coltz sa nu 'infectez' elevii vezi Doamne si a trimis doua colege dupa mama.
Vine mama,ma vede izolata intr-un colt.Se uita la mine,i se rupe sufletul...si de nu l-a facut pe invatatorul respectiv...de o fi regretat ala clipa cand a vrut sa se faca pedagog.
Ca sa aflu peste cativa ani...ca respectivul invatator...se 'razbunase' pe mine,din gelozie...ca actuala lui concubina...avusese in tinerete o relatie amoroasa cu tata.Ca sa vederti,telenovela nu alta...si cat il ducea capul.
Hai ca m-am intins prea mult...ma duc la nani.
Sabina Y.
15+
japonia prin ochii unui amator
Picasso spune:
Mai fetelor,dar pe ce post v-ati uitat?Si ce emisiune a-ti vazut?spuneti-mi si mie ca mor!!!!!Si asa sint in stres continuu cu ijimele la adresa lui fii-miu!
hannen spune:
Picasso,s-a terminat emisiunea ,nici n-am bagat de seama pe ce post a fost.
Sunt si mai ametzita,nici profesorii nu fac nimic,ba mai rau si ei is cu ijimele
Nu pot detalia acum ca o am pe pitica in brate.
BTW,cum se traduce ijime???Sabina,iar a dat "boala" in mine,da` n-am timp o saptamana sa-mi dau seama cum se traduce ijime!!![]()
cred ca ventilatoru`i de vina![]()