FIV in Ungaria 11

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Liana- dar ce nu mi ai spus tot? e ceva ce nu mi ai spus ca sa nu ma sperii, nu i asa?eu mai bine stiu dinainte, ca tot asa am facut si la nastere, ma credeam atotsiutoare(pt. ca citisem tot ce aveam la servici despre nastere+toate nr. de la revistele Mami) si tot era cat pe aici s-o patesc!( nu am stiut ca apa se poate pierde si cu picatura, nu numai toata odata si am tot stat acasa cu apa pierduta, ca stateam bine!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi de data aceasta o sa fie bine , noi ne rugam pentru tine . Te pupam
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna fetelor,
va citesc de mult timp, am plans si am ras alaturi de voi, dar de cele mai multe ori din puterea si increderea voastra mi-am incarcat si eu bateriile si am facut acest lucru de foarte multe ori.javascript:insertsmilie('')
o floare
Sunt si eu o aspiranta,am la activ 6 ani lungi si grei in care am facut tot felul de tratamente, zeci de monitorizari,HSG, celioscopie etc.
Ba aveam trompe infundate, ba nu aveam ovulatie, ba era mic progesteronul, ba aveam prolactina marita... cati medici atatea probleme.
Mi-a fost foarte greu dar voi stiti ce inseamna acest lucru. Ce este important - faptul ca nu mi-am pierdut speranta.
Acum am programare pentru demararea procedurii pentru FIV pe data de 04.04.2007 la clinica din Debrecin (e mai aproape de Oradea).
Sper sa fie cu noroc.

Am sa va tin pumnii celor care ati inceput sau veti incepe procedura si va felicit pe cele care ati reusit.

javascript:insertsmilie('')
grup

0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by Liana30

legaturoooo auzi tu???sa te gandesti si la minenu numai la andicu si Mikaca devin geloasa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bun venit Simona si sa te ajute si pe tine DD sa fie totul bine si sa te intilnim cu bb
Cit despre Debrecen eu zic ca nu pote fi rau pt ca la clinica privat politica e aceas acelas mod de a face acelas mod cum se lucra in laborator.
Apropo pt ovulatie si pt prolactian mare ce ai facut ce tratament ai urmat?
Te pup si numai bine

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna seara,
nu m-am putut abtine sa nu va scriu 2 vorbe .....aici e super frumos,a si nins putin...
pussi si mult succes in continuare,hai ca o sa fie bine de data asta
gabita si eu vreau detalii multe multe (cam aceleasi intrebari puse de ioana) si mult mult succes
va pup pe toate, aveti grija de voi

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cornelia lasa netu si distreazate
daria stai mama linistita ca daca era ceva de rau spuneam..io lucrurile frumoase nu le spusaiadica alea cand tu esti dusa in salon si vine neaChivu la tine si tu radiezi de fericire cand spune nenea ca fusa totul bineeeeesi apoi cand dupa o ora te trimit obligat la baie si esti fericita ca doar faci pipi si nu sangerezi..ete asta nu am spus...e binee?????
Simona_bun venit
magda mie mi'a dat bromocriptina scrisai bine?Chivu mi'a dat'o Chivu mi'a luat'oadica mi'a zis cand sa ma opresc
Mika razi ai?
Mirelush ce facusi?mearsa treaba cu cartofi"?
legaturoooo nu te mai sunai ca adormii..cred ca le pupacisi pe toate si din partea mea

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

legaturilorcum sa nu ma gandesc la tine..cand am baut si le-am pupacit..nu ai sughitat??Si vezi cand deschizi urmatorul capitol ..mai treci si pe altcineva langa mine, sti tu pe cineca sa-i poarte si ei noroc, desi nu mai intra pe la noi!
Si haideti sa spun...nu ma pot abtine, si sper sa nu te superi Auburn..e asa o graviduta frumoasa foc..sper sa semene Bebelina pe mami, si am baut suc dupa ea ..e a 3-a graviduta de Zadori dupa care am baut..asa ca o sa am NOROC!!
corneliadistractie si relaxare ca vine stresul...si e asa de mare
dariasa fie cum zici tu!! E foarte importanta sustinerea celorlante in momenetele astea... daca ii explic si celei mai bune prietena nu ma inteleg ca vorbesc limbi straine si ca nu trece prin asta!! De asata suntem rtoate aici ca sa ne incurajam
simonaBun venit si sa pleci repede la gravidute
Mikarazi..ca-i geloasa, trebuie sa ma gandesc la ea..ca-i in centrul atentiei cu cei doi puiuti de Oltenia!! Vreau povesti despre Alexia..sa-mi creasca moralul
Tiasa sti ca te simt langa mine!! si vezi sami povestesti de rotobil
paulama bucur ca ti-a raspuns la mail...cu programarea e mai greu..parca sunt pe iunie deja..dar nu vreau sa-ti spun prosti

Pupici la toate unguroaicele!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Pupici la unguroaice!

Fetili, eu nu m-ai inteleg nimic,i-am scris lui Zadori si mi-a raspuns ca e ok la echo, sa continui sa iau cele 24 de pilule...nah,ca eu am o cutie de 21(nu de 24!) de unde sa mai fac eu rost acuma de inca trei bucati???ca asta-i ce-am primit la farmacie si in zapaceala de atunci n-am stat sa vaz ce scria la hieroglifele lui Chivu pe reteta; daca se incurca datele si pica punctia duminica??? bineinteles i-am scris acum un nou mail si sper sa-mi raspunza daca trebe musai 24 si nu 21 ca poate mai am timp sa fac rost!

pussieu eram convinsa ca esti bini si ca ai avut recolta bogata!Ce sa-i faci toate ne dorim burti mari si primul lucru pe care-l invatam la FIV-ul nostru e cum sa te descurci cu o burta mare care te mai si inteapa din cind in cind!!Tin pumnii la puisori sa se faca mari frumosi!!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Am intrat sa va urez succes tuturor unguroaicelor

Andicule succes maine, tin pumnii..am sa fiu cu un ochi pe aici sa vad cum a mers...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput