FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 27
steliana04 spune:
Pusii, ma rog pentru tine sa fie asa cum iti doresti tu, ...si sunt convisa ca asa va fi.
Gabitu, pumnii stransi si pentru tine si mai povesteste-ne cate ceva din intalnirea cu dr.
Andicu, Liana, , sa va bucurati de prioada asta minunata din viata voastra si sa va fie bine, si numai bine. Sa nu plecati de la noi-FIV-oasele pana ce nu ne duceti cu voi.
Eu astept sa imi scrie medicul pentru a stabi programarea. De fapt ii retrimit mail-ul ca i-am scris de miercuri si nu mi-ar raspuns.
Pupici pentru toate!
pussi spune:
magdamultumesc frumos pentru gandurile bune!!! sunt de acord cu propunerea ta
ioana76sper sa vi si tu vesti bune de la Chivu, s-o pupi pe Cornelia din partea mea!! O sa va tin pumnii la amandoua..ca o sa fiu la patut!!
Irlandeza mersi iubito!! Tu cum esti? Cand vi in Ro??
danielaIti multumesc si tie si Bubulinei!! Sa dea DD sa va urmez
dariaam explicat detaliat mai sus ce si cum cu punctia..nu trebuie sa ai emotii ca nu sinti nimic si toata lumea e asa de draguta cu tine
MRL mersi ca te-ai gandit la mine
Cenusareasanu mai ai mult!!!
Mirelusmersi pentru pumnii stransi!! Tu sigur nu erai acolo cand am iesit ca oricum daca vedeam ceva par rosu pe acolo te atacam eu!! Si de asteptat nu aveam stare...sti si tu cum e cand iesi din anestezie
andiculebafta pe maine la morfofetala!! Sa fie Fat Frumos sanatos si destept!!
Mikaazi decand am vorbit cu Chivu numai la tine m-am gandit!! Unul si bun!!
Tiapana la Sannicolau in drm spre Szeged am ascultat RADIO RESITA
carlace surpriza Tu cum esti?? Ce mai faci??
Monilandma bucur ca te gandesti la la un nou FIV..spre sa treci cat mai repede peste momentele astea!! Sa ai putere sa mergi mai departe!! Eu sunt langa tine !! Sa sti!!
Va pup pe toate si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!!
PUSSI
sunshine4ever spune:
Pussi : ma bucur pentru tine si sa dea Dd sa fie totul ok si sa vii acasa cu bebici. Ma pt tine .
Gabitu : mult succes in continuare. DD ne va ajuta pe toate sa avem bb. Voi la ce faza sunteti?
Doresc mult succes si restul fetelor care sunt candidate pt FIV sa fiti cit mai repede
Andicu : multl succes la morfofetala
Va pup pe toate
DM
andicu spune:
Pussi, eu zic ca o sa fie bine! n-am inteles prea clar ce e cu celelalte ovocite!? nu s-au fertilizat deloc sau le-a fertilizat prin ICSI si astepti rezultatele? mi-ai amintit si de asistenta roscata ( nu era cumva anestezista ?)si de Eva cea draguta (de obicei la ea nimeream cu injectiile) si acum sunt melancolica... ! astept cu emotii sa ne zici maine cum mai sunt embrionasii tai! sa fie intr-un ceas bun si sa stii ca nu plec de-aici pana nu te trag dupa mine!
Steliana,Magda, Pussi, merci ! adevarul e ca am ceva emotii pt maine! asa e, scap de unele dau in altele!
Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica
pussi spune:
andiculenici eu nu am priceput, daca azi le-a facut ICSI atunci oricum raman in urma cu dezvoltarea fata de cei 2! sau le-a facut ieri si inca nu s-au divizat..sau inca nu trecusera 24 de ore ca sa-i controleze. chiar nu stiu ce sa zic..ma bazez pe cei 2, mai mult de 2 oricum nu-mi baga..si de congelat nu-i congeleaza decat daca sunt perfecti!! Azi l-am intrebat de endometru..nu mai tinea minte, dar a zis ca-i bun..cel interesa foarte tare ..m-a intrebat de 3 ori: cum sunt eu!!! Mi-e sa nu fi fost o infectie pelviana care sa nu se fi vazut si din cauza asta sa ma fi durut in halul asta burta si sa fi afectat si foliculii!! Oricum cu DD inainte!!!Si nu te mai stresa!!Si sa nu te mai aud cu KG in plus..ai o butica ff frumoasa si esti o graviduta asa de dulce!! Cum ai vrea sa creasca BB??
magda
PUSSI
andicu spune:
Pussi, e posibil! dar stii ca si eu am avut dureri de ovare la al2lea fiv! destul de mari, dar nu asa rau ca tine! eu am tras cu no-spa! si pe mine m-a durut cam nasol la ultima eco dinainte de punctie si senzatia asta m-a mai tinut cateva zile si dupa et. Oricum ,a fost de bun augur, sper ca si la tine! astept vesti maine!
Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica
Mi-Ka spune:
pussi, daca te-ai gandit la mine, ca mine sa ajungi: mamica!!! Doamne ajuta
_
Printesa noastra,Alexia
Paula33 spune:
Pussi si Gabitu si eu ma rog pentru voi si pentru toate fetele de aici sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti marele vis.
Am trimis si eu mail aseara dr.Zadori si am primit raspuns azi dimineata cu analizele ce trebuiesc facute pentru FIV, dar pentru programare mi-a zis sa-i trimit alt mail saptamana viitoare.Probabil ca de saptamana viitoare avem iar unda verde.Oricum nu ma asteptam sa primesc raspuns asa repede, cel putin la al doi-lea mail am primit raspuns in cateva ore.
Bafta multa tuturor, v-am pe .
dariaioanaxx spune:
Pussi- iti multumesc de incurajari si de raspuns, te felicit acum si sa fie de bine!sa se nideze 1-2sau 3 puiuti in burtica ta, cati vrea Dumnezeu numai bine sa fie!
Mirelus- draga pe biolog nu l cunosc decat putin, prefer cu Chivu! sa auda d-l de la TIR!si asa are el unele dubii in ceea ce priveste FIV-ul!
Gabitu- mai povesteste-ne, ne ai spus f. putin!
Liana30 spune:
daria tu nu te lua dupa Mirelushchiar daca imi lipsesc mie rotile aleaca io stiu ce spun..eu nu am facut anestezia asa cum am spus..dar stiu cum e pt ca am fost acolo cu fetelesi io stiu totvaz tot
Mirelush de ce zici mama asa?nu am povestit io corect?ca nu spun tot e altcevada ce spun spun bine..
gabituuu ti'am zis ca va fi bineee?/eii vezi ce bun a fost optimismul???bravooo
legaturoooo auzi tu???sa te gandesti si la minenu numai la andicu si Mikaca devin geloasa
hai acu treaca de la mine te las..da daca da D iarta'masi dupa ET faci tot asa pe bune de nu trimit bata aia a mea lu sotzu tau sa te altoiasca putinstii tu undela coditza
Moniland io l'am ales pe Zadori ca era mumosti'l recomand cu placere
andicu tin pumnii pt maine..abia astept sa'mi spui cum a fost..
va puppp pe toateee..revin.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica