FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 29
pussi spune:
cenusareasaeu maine merg la Szeged pt. ET, asa ca daca vrei trimite-mi pe PM numele tau real..ii spun la Chivu sa-mi dea reteta pentru AC pt. tine si il rog pe sotiorul meu sa ti le cumpere si sambata sau luni sa ti le trimita cu o posta rapida la BUC(e cam 18 RON posta) Daca iti convine poti sa ii scri un mail la Chivu ca ti le cumpar eu!! Cum vrei...
AndicuTin pumnii azi la morfofetala!!
La 11 sun sa vad ce au facut puiutii mei!! Sa-mi tineti pumnii!!
PUSSI
Simona_ spune:
Va multumesc pentru primirea calduroasa.
Magda - pentru prolactina marita am luat broncriptin, cate o pastila in prima faza dupa care am marit doza la 2 pastile, dar nu am putut suporta tratamentul. Imi era foarte rau, asa ca am renuntat si oricum era fara efect. Cat luam tratamentul prolactina scadea un pic (max. lab. era aprox 25 eu aveam 32 inainte de trat. iar dupa trat.29) dupa care crestea la loc.
Apoi am facut o cura cu tinctura de lemn dulce, citisem eu pe net ca ar fi foarte buna.
Mi-am repetat analizale la 5-6 luni dupa si fara nici o explicatie prolactina mea era 5.2. Nu mi-am dat seama in prima faza, uitasem de cura cu tinctura, mi-am repetat analizale le Cluj si intradevar scazuse. Factori pot fi mai mult. Scapasem si de licenta (stres maxim).
Pentru ovulatia am luat Clostilbegyt. Oricum eu nici la ora actuala, dupa 6 ani de investigatii nu am un diagnostic clar.Se pare ca am si trompa stanga infundata. Prin urmare am renuntat la a ma mai indopa cu medicamente, si am decis sa aleg calea FIV.Poveste e lunga.
La debrecin este o clinica ce apartine tot de institutul KAALI din Szeged.
antosit spune:
Pussi fug la scarbici acum, dar pe la 11 am sa fac galerie( in gand, sa nu zica aia ca am lut-o pe aratura!)sa vi cu vesti buuuuune!!!!!
Pup toate unguroaicele!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
carla28 spune:
pussi,
ma bucur pentru tine, te apropii de implinirea visului. Iti tin pumnii si sunt sigura ca va fi bine, am eu o presimtire! Eu sunt bine, ocupata cu munca, dar ne pregatim de FIV. Inca oscilez intre Szeged sau Debrecen.
Simona,
te rog frumos daca sti cumva la Debrecen Kaali, se fac si consultatii ginecologice si analize specifica chiar daca nu sunt pentru FIV. Sincer, in Oradea nu mai am incredere nici intr-un medic sau laborator.
Carla
pussi spune:
carla, simonadespre Debreten cel mai bine va poate lamuri Steliana ea a facut 2 Fiv-uri acolo!!!
carlasa dea DD sa fie cum zici tu!!
antonis majoreta!!!
PUSSI
gabitu spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Spune-mi cateva detalii, ati fost cu masina, cum a fost la vama, pe la ce vama ati trecut, la Cenad? (noi pe acolo o sa trecem), cat a durat statul la vama, ati gasit repede clinica, cat ati stat pana ati intrat la programare, cat v-a costat consultatia (ati facut si spermograna), cat v-a costat tratamentul si ce mai crezi tu ca e util sa stim si noi
Ioana sa o luam pe rand. Am fost cu masina si am trecut pe la Cenad. La vama am stat 5 minute la dus si 1 minut la intoarcere. Am aratat doar cartile de identitate si nu ne-au cerut nici imuternicirea pentru masina.
Clinica..... cam greu. Ne-am invartit ceva. In Szeged sunt 2 poduri, treceti Tisa pe al doilea si o luati in stanga pe malul Tisei. La un moment dat o sa faca strada dreapta (nu o puteti lua in alta parte). Acolo este zona de spitale. Mergeti tot inainte, dar foarte putin, 100-200 metri cred si o sa se faca o strada pe dreapta. Aceea este strada iar clinica este in partea dreapta a unui mare spital de pe partea drapta a strazi, chiar langa strada. Clinica nu se vede din strada. Vedeti ca nu puteti parca fara tichete de parcare. Acestea se gasesc la un chiosc de acolo, de pe strada principala, unul verde, care are si ziare si mancare, cam ca cele de ziare de la noi. Noi am luat pentru 4 ore si a costat 270 ft.
Am ajuns la clinica cu o ora mai devreme si am mai asteptat cca 1 ora.
Nu am facut spermograma, nu acolo sunt problemele. Ne-a costat 19500 ft, consultatie si echo. Tratamentul ne-a costat 7800 ft. Am luat Elevit, cutie mare si AC.
Daca mai aveti si alte intrebari....
Pupici
cenusareasa spune:
gabitule ca sa ajungeti la Timisoara pe unde ati luat-o?pe sus sau pe jos? si de la cit ati plecat si la cit ati ajuns in Szeged ca vreau sa stiu daca schimbam traseul de data asta!!!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
cenusareasa spune:
Aaaa si mai am o intrebare la veteranele si campioanele noastre pussi,Liana,andicufetelor voi ati luat maca in timpul stimularii? ce zice Chivu de stimulentii astia naturali?
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
ioana_p76 spune:
Gabita iti multumesc mult pentru informatii, sunt foarte utile!Sunt sigura ca ne vor ajuta mult.
Mai am o intrebare: gasesti cu usurinta oficii de schimb valutar? Si daca poti sa-mi spui daca sunt si in apropierea clinicii? Cat mai e forintul?
Pussi iti tin pumnii! Abia astept sa ne spui ce fac puiutii tai!
Pupici!
Ioana
Vreau si eu un
gabitu spune:
quote:
Originally posted by magdadomokos
Gabitu : mult succes in continuare. DD ne va ajuta pe toate sa avem bb. Voi la ce faza sunteti?
Doresc mult succes si restul fetelor care sunt candidate pt FIV sa fiti cit mai repede
Magda noi acum avem de facut analizele pentru anestezie, sa repet LH si FSH in ziua 2, sa incep AC din ziua 3 si sa iau un Elevit pe zi. Asta pana peste 3 saptamani cand mergem din nou la consultatie.
Te pup si sa ai multa bafta si nororc in intalnirea ta cu doctora.