Iasule, mandra cetate (51)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Dana, pai nu sunt ingrijorata (am alte motive, ca sa ma mai ingrijoreze acum stalcirea cuvintelor); m-ar fi interesat doar de curiozitate; poate si pentru ca mi-as fi dorit sa fac psihologie...

dar o evaluare psihologica se poate?

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

cred ca azi dau eu cafa cui bea la ora asta! M-a impins pacatul sa car din masina niste sacose f grele si acum bolesc, ni dorm si ma doare spatele de mor... in fine... va fac o lavazza la expresor. bun?

Herra, iti tin pumnii, ma intreb daca medicina alternativa nu ar putea avea vreun remediu pt baietelul tau?

Ralu, cei de la Velis nu sunt seriosi?

Dana, multumim. Psihologul care a lucra cu Alex spunea ca parintii sunt in general cu probleme, copii saracii le preiau... Si multa dreptate a avut, pe bune. Nici nu banuiam pana a-l intalni cate greseli faceam cu copilul.

Va las ca deja nu mai pot sta pe scaun. Ma duc sa beau cafeaua, va asatept si pe voi.

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

sincer, la cafea voiam sa va invit nu la cafa... scuze si pa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Carmen, la 4 dimineata? Am inteles eu ca ti-e rau, dar mai bine luai un calmant ceva, sa treaca durerea si sa poti dormi un pic. Sau nu cedeaza nici cu calmante/antiinflamatoare? Sanatate!

Cristina (Herra), intreb psihologul de la ce varsta se fac evaluarile si iti spun.

Stie cineva cam cat tine "iarna" asta noua? Ne prinde Pastele sub zapezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen, daca stiam ca esti online...faceam un chat azi noapte, ca eu am suferit de duereri de masele...am programerea la stomatolog pe 2 aprilie, dar cred ca azi il sun sa ma ia la urgenta, ca am 2 nopti de cand bajbai si umblu ca zombi prin casa dupa ora 3.
Se anunta iarna? Spuneti-mi si mie ca sa ma pregatesc...
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata iesence!
A fost cineva dintre voi la Omini Clinic de langa Tribunal? merg in curand si vroiam sa stiu pareri..
multumesc anticipat.
O zi buna! in ciuda vremii urate..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata !
Daca tot a dat Carmen cafeaua dimineata(mmm expresso de Lavazzaaa) ,eu va poftesc la un ceai,cu aroma de vanilie ,sau de lemn dulce,menta,soc,..sau de galbenele sa ne tratam ficateii..de care poftiti,ca are mama..

Mai fetili,dar care iarna?Eu tocmai ce voiam sa ma apuc de facut ordine in sifoniere,sa ascund hainele de iarna,voi spuneti ca vine iar?Adica vine? Ca ce a fost nu s-a numit iarna..

Lori,nu stiu nimic despre Omni Clinic..

Eu mi-am luat Henna-negru,deseara mi-o pun in par sa vad daca rezist sa stau cu ea pana dimineata .
Si mi-am luat si niste ceaiuri,daca tot am plafar peste drum,Carmen,am gasit ceai de lemn dulce(radacina) se pun tampoane pe ochisori contra conjuctivitei.Am luat sa-i pun Catalinei,pana ajungem la doctor cu ea,tare banui ca a facut si ea dupa viroza..

Gabi,la ce doctor mergi tu de e atat de ocupat?Tocmai pe 2 aprilie..?
Daca tot vorbim despre dentisti..eu n-am terminat nici acum cu dintii.Ori am un maaare ghinion,ori n-am nimerit un stomatolog potrivit..ca sa nu spun altfel.
Am dat jos doua lucrari prin ianuarie si nici pana acum nu -s gata cu ele..Intai mi-a crapat una dupa cateva zile de la montare provizorie,apoi nu faceau atingere ,apoi ,cand am zis ca am scapat si m-am dus sa le puna definitiv,a sarit portelanul in vre-o trei locuri ,de pe aceeasi lucrare.Si nu s-a terminat,ieri am facut proba la scheletul metalic(asta dupa ce a schimbat tehnicianul)ce credeti ca s-a intamplat?Nu-mi venea,era prea scurt..hihi...Mi-a luat amprenta,iar, si-a spus ca se duce ea personal s-o duca la un tehnician care e bazat si are laborator cu vre-o 20 de angajati prin Nicolina..
Eu m-am cam saturat,ma prinde Pastele fara lucrare in gura,noroc ca nu le-am scos pe toate trei cum voia ea initial..
As mai avea si alte comentarii,dar ma abtin.

Deci..la ce dentist ziceai ca mergi Gabi?
Va las,ma duc sa-mi beau ceaiul..poate-mi trece supararea..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu merg la dl. dr. Cambose, de la Rapa Galbena. Am sunat acum...si ma ia in regim de urgenta intr-o ora. Fug sa-mi cumpar o periuta...nu speram sa ma primesca asa repede. Eu sunt multumita de el, lucreaza fara dureri, ca si Norocea...si este si el aglomerat intr-adevar.
Pupici si o zi usoara tutror,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Buna dimineata iesence!
A fost cineva dintre voi la Omini Clinic de langa Tribunal? merg in curand si vroiam sa stiu pareri..
multumesc anticipat.
O zi buna! in ciuda vremii urate..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina9+

Neatza,io am fost de curand,cu un test PAP,si la prima impresie mi s-au parut foarte profesionisti!
Am auzit ca la teatru Luceafarul,s-ar face niste activitati cultural artistice cu copii,stie cineva despre ce este vorba,si camd de la ce varsta primesc?
O zi buna sa avem

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput