Iasule, mandra cetate (51)
Raspunsuri - Pagina 23
Darria spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Darria, era sotul la calculator. Nu mai merge mess-ul acum.... Am doar net asa...
si la mine se mai intampla asa uneori, am net si nu mess sau invers
si eu stau pe timpul sotului la calc
cred ca mai am un pic si o sa-mi fac programare si aici
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Ralu: nu ai spus nimic, inca, dar o sa spui cu siguranta candva, sper sa fie mai repedeEu am rabdare, astept
Daca nu mai vizitez cabinetul nu mai stiu programul dar eram derutata de faptul ca am avut o programare acum 2 saptamani la dr. Cojocaru, ora 16 si urmeaza alta pt. eco la sani la ora 17,30 - de aceea spuneam ca nu stiu daca este in fiecare dupaamiaza. Oricum nu am vrut sa duc in eroare![]()
De parca ai avea si tu baiat de insurat si vrei repede nora
In alta ordine de idei, aceasta dr Cojocaru cum e?
Darria spune:
Ralu: presimiti o fetita? 
Dr. Cojocaru e ft. draguta si lucreaza finut. Nu am fost decat la un control pt. sani si un pap asa ca nu am experienta dar pt. o singura vizita mi-a placut, examinarea nu a fost superficiala.
Si daca pot spune ca a fost finuta la examinare.........e ceva
pe mine nu ma suport.
Cu toate acestea tot dr. Grigore ramane in topul preferintelor.
herra spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Azi am avut prima sedinta de terapie logopedica la firma, e un mare pas inainte, sper ca de acum incolo sa afle si vina si alti copii care au dificultati de vorbire. Daca auziti de cineva interesat, va rog, povestiti-i despre noi!...
eu vreau amanunte! nu consider ca ar avea dificultati, dar mi-ar place sa participe, e ceva nou pt mine.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by saryta
Salutare!
Probabil nu va mai aduceti aminte de mine...am intrat doar de cateva ori aici ...vreau sa va spun ca am nascut pe 21.11.2006 o fetita sanatoasa, frumoasa si cuminte.Ma descurc destul de bine cu toate 3, dar sunt si momente cand vreau sa-mi iau campii...asta e mergem inainte.
Va urez multa sanatate.Poate o sa am mai mult timp liber si o sa mai intru si pe aici la discutii.
Mariana -de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
varsta ANTONIAfulguletii nostri
Bine ai revenit!

Sa-ti traiasca minunile,sa fie sanatoase si tu sa ai multe putere sa le cresti!
Pupici dulci,
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Raluca , bine ai revenit!
Sper sa fie permanenta revenirea!![]()
Pupici!
PS se pare ca au fost cei de la IRIS la nu-s' ce inaugurare
si habar nu am avut
kisstherain999 spune:
'Neata 
nu am nascut inca, copilul asteapta sa vina 
Suntem bine, ne miscam, sughitam ... La echo mergem marti sa vedem cat am mai crescut.
O zi buna.
kiss 
37+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Raluca , bine ai revenit!
Sper sa fie permanenta revenirea!
Pupici!
PS se pare ca au fost cei de la IRIS la nu-s' ce inauguraresi habar nu am avut
Multumesc
. Nu stiu daca e permanenta.Eu nu am auzit nimic de Iris in Iasi. Au fost pe ascuns???
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by Danna_36
Azi am avut prima sedinta de terapie logopedica la firma, e un mare pas inainte, sper ca de acum incolo sa afle si vina si alti copii care au dificultati de vorbire. Daca auziti de cineva interesat, va rog, povestiti-i despre noi!...
eu vreau amanunte! nu consider ca ar avea dificultati, dar mi-ar place sa participe, e ceva nou pt mine.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Cristina, pana pe la 4 ani nu ai de ce sa te ingrijorezi ca Vlad stalceste cuvinte, nu poate pronunta anumite sunete, etc. Abia de pe la 4 ani (in cazuri mai grave), sau chiar de la 5 ani er putea fi nevoie de un logoped, daca copilul continua sa nu pronunte corect anumite litere, sau grupuri de litere. Terapia logopedica se poate face si dupa ce a inceput scoala, dar repede, pentru ca exista riscul de a fi afectat scrisul daca nu se intervine, deoarece copilul scrie ceea ce pronunta.
Teoretic exista psihologi-logopezi arondati la gradinite si scoli, care au datoria de a depista cazurile si de a le asigura terapia, asta fiind munca lor de teren, dar in realitate nu se prea practica. Depinde si de gradinita/scoala cred. Copiii cu deficiente de vorbire, fie ei depistati de cadre didactice, medici de familie, psihologi sau parintii proprii sunt trimisi la Centrul de Logopedie, aflat pe Stefan cel Mare in curtea Scolii nr 1, daca nu ma insel. Acolo se face terapie, insa de cele mai multe cazuri in grupuri de cate 5-6 copii, grupati pe cat posibil pe aceeasi deficienta, sau deficiente asemanatoare. Terapia la Centrul de Logopedie este gratuita, dar mai de lunga durata.
Daca insa se lucreaza individual, rezultatele apar mai repede. Copilul care a inceput terapia la noi de exemplu, a lucrat o perioada la pe Stefan cel Mare, dar mama nu a fost multumita de rezultate si a preferat sa plateasca, dar sa stie ca cele 50 de minute de lucru sunt alocate numai lui, in ritmul lui desigur, fara a fi fortat. Am si o prietena in aceeasi situatie si la randul meu am avut cu Magda unele probleme si le-am rezolvat tot in particular, repede si bine, pe vremea cand eram in Bucuresti.
Scuze ca m-am intins cu o problema care nu prezinta interes pentru toata lumea. Dar e bine de stiut si nimeni nu trebuie sa se sperie de asa ceva, daca e luata din timp, orice afectiune se rezolva mai usor sau mai greu, dar se rezolva.
Asa si mai voiam sa spun ca inafara de terapie logopedica, d-na psiholog face si evaluari psihologice ale copiilor, insa nu stiu exact de la ce varsta. Ideea e ca stiti unde sa intrebati daca aveti nevoie

, e un mare pas inainte, sper ca de acum incolo sa afle si vina si alti copii care au dificultati de vorbire. Daca auziti de cineva interesat, va rog, povestiti-i despre noi!...
de
ANTONIA (21.11.2006)
-