Iasule, mandra cetate (51)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Carmen, prin definitie nescrisa, cand e vorba de agentie imobiliara - indiferent care, cuvantul pentru caracterizare este neseriozitate. Am avut colege care au apelat in diferite situatii la agentii si au luat teapa. La Velis... ziceam ca de o buna perioada de timp, la noi dau aceleasi anunturi. F rar mai apare cu ceva nou. De multe ori, sunt aceleasi anunturi vechi, la care mai taie sau mai adauga ceva. Poate or avea si alte anunturi, dar nu le dau la ziar. Desi... eu stiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

G_Ioana, multumesc! eu ma duc dupa Paste la eco, m-a chemat dr. acolo! am vizitat site-ul lor si pare interesant..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, daria(emanuelaan )!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La multi anisori! Daria Primul anisor....... Sa cresti sanatoasa, sa fii desteapta si norocoasa

Mergi la inceput

Tot io bantuind pe aici
Stiti cand ajunge Ikea in Is? Unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Este vreun cabinet de dermato deschis astazi?

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Stiti unde gasesc in Iasi hartie de copt? Ca a dat harnicia culinara peste mine si m-a gasit nepregatita...

Oana 22+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Stiti unde gasesc in Iasi hartie de copt? Ca a dat harnicia culinara peste mine si m-a gasit nepregatita...

poze

Eu am luat din hala. Dar cred ca gasesti la orice supermarket, gen Billa, Gima.....

Alina

Mergi la inceput

Oana: si la Fidelio era. Cred ca o sa gasesti chiar si in mag. de cartier bine aprovizionate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc. O sa caut zilel astea. Mi-am amintit de un tort suuuper pe care il facea mama in copilaria mea si vreau sa incerc. Si am vazut la TV retete faine de tarte, trebuie sa le incerc.

poze

Mergi la inceput