Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor tutunicilor!

Alexela bine ai venit printre noi, mult succes!Te rog ca pe viitor san u mai postezi nr. personal al dr.-lui T, se poate trimite PM sau e-mail pt informatii de acest gen.Multumesc.
Sunt multe fete ai caror soti au rezultatul chiar mult mai rau decat al vostru,unele dintre ele acum sunt gravidute,altele mamici,cu rabdare,tratament si multa incredere in DD veti ajunge parinti!
LoredanaG FELICITARI ,sarcina usoara si bebe sanatos si asa cum vi-l doriti!!!Yupiiiii inca o tutunica gravidutaaaa!!!
Teonikol bine ai venit printre noi, sanatate multa si cat mai repede sa ti se implineasca visul de a fi mama!
Oana2006 bine ai venit printre noi,vad ca deja ai primit informatiile necesare pt programare la dr.T.Mult succes!

Fetelor noi la spermograma am obtinut un rezultat mult mai bun ca data trecuta ( aug.2006),s-a imbunatatit volumul de la 3 ml la 5 ml,respectiv nr. total de spermatozoizi de la 168 milioane la 295 milioane, care vor fi arhisuficienti pt FIV simplu.La spermocultura aflam rezultatul peste o saptamana.Marti ma intalnesc cu T+Matei pt a discuta dosarul meu si a planifica detaliat schema de tratament pe care am sa o incep in curand....

Nicole31 ai fost cumva pe la IDS sambata dimineata?Eu am recunoscut o fata din pozele tutunicilor,satena, cu ochelari care a luat ceva analize ,eram acolo cu sotul meu si as fi vrut sa te abordez dar nefiind sigura nu am vrut sa fac vreo gafa...
toate fetele care mi-au tinut pumnii si s-au gandit la mine!

Dumineca frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Kora,
multumesc pentru raspuns, sper sa imi purtati noroc si sper ca alaturi de voi sa gasesc puterea sa lupt in continuare!!!
In legatura cu nr personal al dr. Tutunaru, sa stii ca el este cel care il da fara nici o problema pe net, am impresia ca este chiar si pe site-ul lui, la nr de contac. Asa ca nu cred ca ar fi vreo problema, eu doar am vrut sa o ajut pe Oana sa intre mai repede in posesia lui. Oricum, mai devreme sau mai tarziu, l-ar fi gasit pe net.
Iti tin pumnii cu rezultatele, sa ne impartasesti si noua experienta!!!
Va pup pe toate!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Oana2006
Sugestia mea e sa suni acum sa-ti faci programare deoarece este f agolmerat, si te programeaza cam peste 2 saptamani de la data la care suni pentru programare. Sper ca m-ai inteles. (sa mai castigi timp) Parerea mea...
Doresc tuturor fetelor o duminica frumoasa!!!!!
Felicitari noilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata fetele!!

KoraPop eu am fost sambata dimineata la IDS sa imi ia sange pentru lista de analize pe care mi-a dat-o Tutu sa o fac. Mi s-a parut la un momnet dat ca recunosc pe cineva, dar imi era fff rau (greata si ameteli) si mai si trebuia sa ajung la Facultate (ASE) pentru ca aveam sustinerea lucrarii de dizertatie. Ce ma bucur ca am terminat cu facultatea si acuma pot sa imi atribui timp numai pt bebe.

Felicitari pentru rezultatul de la spermograma si bafta in continuare.

Va pup si va urez o duminica placuta.

Anca 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Kora, cand o sa trecem si noi la treaba efectiv(cum spune Stoiceasca), nu doar genoflexiuni, te voi ruga frumos sa ma treci si pe mine pe listuta ca vad ca porti noroc!
KISSES si domenica placuta la toate tutunicile!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

alfa anca tu erai oare fata satena cu parul aproape pana la umeri si ochelari si ai asteptat putin dupa cativa la ghiseu unde erau domnisoarele asistente?scuze, am facut probabil confuzie de nume....pe mine nu aveai cum sa ma recunosti,dar ca sa iti faci o idee eu stateam alaturi de sotiorul meu chiar pe cele doua scaune de langa usa cabinetului d-nei Matei ( cum intri pe usa principala chiar in fata,sunt satena spre blond -culoarea naturala si mai am ceva roscat in par de care abia astept sa scap,iar sotul meu e brunet si era imbracat cu o camasa de catifea maron-galbui )
lucialu te trec cand vrei pe listuta, vad si eu ca port noroc fetelor si asta ma bucura tare mult ca eu pun suflet aici pt fiecare,doar imi petrec nenumarate ore din zi numai cu forumul acesta

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Fetelor, stiti cumva daca se poate face BetaHCG la Victor Babes in regim de urgenta?
Kora, eu sunt roscata cu suvite blonde !
Veret, bafta maine la laparo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

-ici la toate fetele.
Bun venit noilor tutunici!
La mine nimic nou,sunt in perioada de asteptare, mai am 4 zile de utrogestan,ehhh cat mai e.......
Kora te felicit k ai mana buna,ce bine ar fi k lista -dutelor sa devina cat mai lunga...
Va doresc o duminica placuta si sa veniti cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Nicoll,draga mea,da,se face si Victor Babes in regim de urgenta.Intra pe site-ul lor si vezi la ce ora tre sa te duci dimineta!Tinem pumnii sa nu mai ajungi la laparo!
Si dac-ar fi sa ajungi,tinem pumnii sa fie rezultatul bun si sa ma prinzi de manutza!Ce zici?Hai c-ai baut dupa mine,sper sa s-o fi prins ceva!

Teodora8 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Kora,draga,da' esti ,,prolifica rau'' la gravidutze!
La ce mana buna ai si la cit optimism emani,cred ca-si pierde obectu' muncii d-l Tutunel!!!!!!!!!!!!

Teodora8 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput