Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)
Raspunsuri - Pagina 8
Alexela spune:
Dragele mele,
va citesc de cateva luni, dar astazi m-am hotarat sa va scriu. Am si eu o problema si v-as ruga, daca vreuna dintre voi s-a confruntat cu acelasi hop in viata, sa ma ajutati... Eu am 23 de ani si jumatate si sunt casatorita de jumatate de an. Ne dorim foarte mult un copil si nu reusim sa avem aceasta bucurie. Initial nu credeam ca ceva poate fi in neregula cu noi. Gandeam mereu ca, daca ne dorim un copil, Dumnezeu o sa ne ajute cu siguranta. Si uite ca m-am inselat, adica Dumnezeu nu te ajuta la comanda, ci doar atunci cand crede El ca e bine...
Mergeam la o doctorita la Medicover si, pentru ca nu eram multumita de ea, am hotarat sa merg la dr. tutunaru. Am fost extrem de placut impresionata de el, un om extraordinar. La spermograma i-a iesit sotului ASTENOZOOSPERMIE MODERATA, cu mobilitate doar 10%. Urat, a spus Tutunaru!
In plus, eu am facu acum primul ciclu de monitorizari si ... nimic, adica se pare ca nu ovulez! Mi-a dat sa fac niste analize si acum astept a 2-a zi a CM.
Am gasit pe forum acatistele Sfantului Stelian si al Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si le facem zilnic, ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute si sper sa avem un rezultat fericit!!!!
Vreuna din voi s-a mai confruntat cu aceasta problema?!?!! Si, daca da, in cat timp a reusit sa ramana ??!?!!
In speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns, sper ca nu v-am plictisit si sper ca ma veti accepta pe lista voastra!!!
Cu drag,
Alexela
Alexela
oana_2006 spune:
multumesc mult pentru raspuns machus! am sa incerc sa sun!este numarul de la cabinetul particular, nu?
Alexela spune:
Oana_2006,
ma bag si eu in discutie si iti raspund.
Nr de telefon de la cabinetul particular al dr Tutunaru, in Sandu Aldea 86 este 0720.09.92.99,
iar telefon personal al dr. Tutunaru este 0723.99.99.39.
Daca vrei sa mergi la un control, trebuie, insa, sa te grabesti,
pentru ca Tutunaru va fi plecat din tara intre 16 - 24 martie.
Mult succes!
Alexela
Alexela
VERET spune:
Buna dimineata ,pup toate tutunicile
Am si eu o intrebare,am retinut eu bine ca te poti duce la spital cu o caseta video sau cu un dvd pa inreistrarea inteventiei laparo
Va multumesc
LoredanaG spune:
Buna dimineata dragi tutunici.Sunt si eu o tutunareasa nu prea activa pe la voi(din lipsa de timp),dar acum fericita posesoare a unei burtici de 9 saptamani.Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine in listuta de gravidute.Va doresc si ma rog la DD sa aveti parte de tot ce simt eu acum .Multumesc!
LoredanaG
http://bd.lilypie.com/7owUp2.png
teonikol spune:
Salut toate fetele , sunt noua pe aici, pana acum am postat la fibrom uterin dar citeam si aici din umbra. Eu sunt din Ardeal deci sunt tutunica doar cu jumatate de norma si de putina vreme, din noiembrie. Povestea mea pe scurt(ca sa nu va plictisesc si pentru ca oricum ca sa vorbesc si despre durerea sufleteasca mi-ar trebui un capitol intreg):
In septembrie, mi s-a depistat odata cu confirmarea primei sarcini, pe care am obtinut-o destul de repede, un fibrom de 5-6 cm. Am fost distrusa atunci pentru ca medicul, un inconstient, m-a speriat la maxim. Am schimbat doctorul pe unul mai bun, mi-a dat tratament pentru sustinerea sarcinii dar sarcina s-a oprit din evolutie cam pe la 7 saptamani, chiuratajul avand loc la 10 sapt. Am mai spus, e inutil sa povestesc despre ce am simtit si inca mai simt, acum ar fi trebuit sa am burtica mare. In fine, doctorul mi-a spus ca fibromul influenteaza o viitoare sarcina si mi-a propus operatie clasica dar mi-a zis si de riscul mare de piedere a uterului. Ori eu nu am copii, sunt la 34 de ani si ca voi toate, imi doresc foarte mult copii. Am ajuns la dr. T, despre care am citit pe net, pentru o a doua opinie si am ramas la dansul. Am urmat 3 luni Diphereline care la mine nu si-a prea facut efectul decat foarte putin si urma ca dr. T sa hotarasca intre laparo sau histeroscopie, bineinteles, operatorii. La ultima eco, a decis ca-mi va face histero dar problema e ca noul histeroscop vine cam intr-o luna, ori eu ar trebui sa ma operez cat mai repede, pentru ca dupa incetarea Diphereline-ului, fibromul se reface. In asteptare, va rog sa ma primiti in familia voastra si daca nu cer prea mult din prima, va rog sa-mi spuneti fetele care ati mai trecut printr-o histeroscopie operatorie, detalii (cu anestezie generala sau locala, detalii financiare, ce ar trebui sa am la mine, imi trebui si in acest caz o caseta video ca la laparo, recuperare, etc.)? Si de asemenea daca auziti ca i-a sosit histeroscopul lui dr. T. sa-mi spuneti si mie. Va multumesc anticipat!
Copiez detaliile situatiei mele pe scurt, de la capitolul fibrom, poate ma includeti si pe mine cu aceste detalii, in lista voastra. Kora, te pup de pe acum pentru asta.
Teonikol -34 ani, ultima eco: un conglomerat de noduli fibromatosi de 3,5 cm, subendometrial perete anterior cu dezvoltare endocavitara, cu vascularizatie abundenta; istoric : fara copii, o sarcina obtinuta relativ usor dar oprita in evolutie la 7 saptamani cu un fibrom de 5-6 cm, intre timp a mai scazut dupa 3 luni de naturiste; tratament preoperator cu Diphereline de 3 luni, urmeaza histeroscopie operatorie.
Pup toate fetele si va doresc ceea ce imi doresc si mie, sanatate si un bebelas sanatos cat mai repede! Vreau sa va multumesc la toate pentru ca fiind mai de departe, multe informatii despre dr. T (programul, etc.)le-am aflat citindu-va!
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!
lilianaFi spune:
Oana2006,Alexela,LoredanaG,teonikol -
O ZI BUNA TUTUROR....SA AUZIM DE BINE....!!!1
oana_2006 spune:
multumesc pentru primire fetelor!
am sa astept sa se intoarca dr. T din strainatate si dupa aceea am sa-mi fac o programare.
break_fast9 spune:
Teonikol, tu de unde esti?din ardeal de unde, din ce oras?
Si eu am un fibrom, de fapt vreo 3, fac histero si laparocica deodata si eu astept aparatul si trebuie sa sun pe 26 martie.Te anunt ce stiu!
Alexela spune:
Buna dimineata, fetelor!
Voiam sa te rog, KoraPop, sa ma treci si pe mine pe lista pacientelor optimiste... Asa poate imi purtati noroc si o sa trec mai rpd la gravidutze...
Va pupik pe toate!
Alexela