Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineataaa!!!

maria , merci ca intrebi. m-am speriat un pic pentru ca zilele astea m-a mai durut pe ici pe colo burta, mai sus, mai jos, mai pe la ovare, mai intre ovare....sa fi fost contractii? eu si asa am colul scurt, de 32, asa ca daca mai am si contractii si nu stiu de ele...mai ales ca eu in general percep durerea doar cand e mare (mi s-a mai spus de diversi doctori, ca de ce nu am venit daca ma durea, si eu ziceam ca nu m-a durut).
am facut eco la iosup la 14 sapt, si mai trebuie sa ma duc la 20 de sapt. acum fiind abia 17, mai am 3. daca sunt contractii, in 3 sapt se pot intampla multe cu colul meu, si tutu o sa fie si plecat. si am stat un pic stresata nestiind ce sa fac.

ma gandesc acum sa nu fi fost de la stomac de fapt, si sa nu fi avut legatura cu uterul si cu bb. dar ma las de ceaiul de cretisoara, constipa. si s-ar putea sa ma fi durut de aia (m-am gandit eu aseara).

mai stau pana luni, si vad ce fac.

kora, bafta la spermograma si spermocultura!!!

MamitzuD2, felicitariiii!!!! sarcina usoare si bb sanatos!

miki, sa ne tii la curent!

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Aylin: Ma bucur ca esti bine! De ce nu te duci totusi la un control la T. acum cat mai e in tara....asat pentru linistea ta!
Kora: Tinem pumnii pentru maine! Te asteptam cu rezultate bune!!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora - buna dimineata.....si eu tot la o inka....cu injectiile nu e chiar placut dar e O.K.

MamitzuD2 - felicitari,multumim de veste:fiecare nou graviduta da o doza de optimism aspirantelor

SA AUZIM NUMAI DE BINE....!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

uite ca acum l-am sunat pe tutu, ca ma cam durea pe la ovare. mi-a zis sa iau no spa, dar ca nu sunt contractii. asa ca, daca nu m-a chemat, nu am cum sa duc. mai astept pana luni marti si mai vad ce se intampla. momentan intr-adevar ma doare pe la ovare. poate ma duc sa fac o eco in alta parte daca gasesc unde. ca sa stau eu linistita pana la sfarsitul lunii cand ma duc la iosup.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fetelor, eu plec acasa mai repede azi. Va doresc un veek end frumos!!!!!
Aylin: Daca a spus T ca nu trebuie sa-ti faci griji...stai linistita. Si daca vrei...sa-ti faci o eco de control.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Dragele mele, va multumesc tare mult de urari si doresc si voua aceeasi mare bucurie cat mai curand!!
Io am fost azi la Tutu si am aflat ca sunt posesoarea unei burtici de 4 saptamani si 5 zile si am plecat nauca de acolo!!Mamidevladut, multam fain pentru "pick-up", scuza-ma,dar eram asa bulversata!
Sotul meu este aerian,ieri m-a sunat la serviciu cred ca de vreo douazeci de ori, am convenit ca nu spunem nimanui pana nu mergem la Tutu, asa ca-i ramanea sa se converseze cu catelul nostru, ca doar el mai stia.Aseara le-am spus si socrilor care si ei sunt in al noualea cer, ai mei mai au de asteptat pana de Pasti cand mergem la ei, ca parca asta nu-i veste de spus la telefon, desi ma cam maninca limba.
Sotul meu are dublu motiv de bucurie, al doilea este ca a scapat de spermograma, avea deja fantezii cu asistente medicale supraponderale care-l agresau!!!
Kora, si eu as vrea tare mult sa ne cunoastem, pe langa faptul ca esti tare simpatica ,sufletista si ne motivezi pe toate, mai esti si baimareanca.......de-a mea!!Poate ne vedem intr-o zi sa punem tara la cale.

Va pup,
mamitzu de 1,deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mamitzu nu am stiut ca si tu esti baimareanca...poate ne cunoastem....FELICITARI inca odata pt punctuletul vostru!

Multumesc fetelor dragi pt urarile pt maine,am sa va pove cum a fost,dar la spermocultura presupun ca am sa aflu rezultatul abia saptamana viitoare.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Mamitzu, chiar ma gandeam ca nu te-am intrebat ce nickname ai cand mi-ai spus ca ma cunosti de pe forum. Chiar cu cateva minute inainte vorbeam cu Zenobia ca tu esti ultima graviduta.
Pupici si sa ai un bebe frumos si sanatos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

buna fetelor!
as vrea sa-mi fac un control la dr tutunaru, ma puteti ajuta si pe mine sa-mi spuneti care este procedura, cum pot lua legatura sau face o programare. stiu ca este medic la spitalul elias. eu nu sunt din bucuresti.
sper sa ma numar si eu in viitor printr-e voi, ca viitoare tutunareasa.
am citit la voi numai cuvinte de lauda la adresa acestui medic, ceea ce mi-a dat mare incredere ca-mi voi rezolva problemele pe care le am si voi obtine rezultatul mult dorit: un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

oana_2006
Acesta este tel la care se fac programari 0720099299.Iti va raspunde asistenta si te programeaza ea. Si eu sunt tot din provincie si am mers doar la cabinetul d-lui dr pe str. Sandu Aldea (asa mi-a fost mai la indemana.
Mult succes!

Mergi la inceput