Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Nu fac parte din grupul vostru (inca..) dar va rog spuneti-mi si mie cand are concediu. Eu nu sunt din Bucuresti si as vrea sa merg la o consultatie, ca o tot aman de luni de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

MamitzuD2, La multi ani, viitoare mamica! Felicitari! Asa cadou mai rar de la sot! (hai sa zicem asa, ca sa fie si el mandru, dar noi stim ca si tu ai contribuit la fel de mult, ok?) Ce n-as da sa-mi faca si-al meu o bucurie de-asta, nu conteaza ziua, anul asta sa fie!
mmc_nd, daca gasesti curaj, , ca vreau si eu! Lasa, ca ne descurcam noi! In mod sigur nu o sa plecam de la spital la ora 12 la volanul masinii, ca Zeno (), dar , la fel de sigur, o sa supravietuim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Abia deschid computerul in timp ce beau o inka ( in loc de cafea de care m-am lasat de vreo luna) si...ce vad????Pot sa trec o noua gravidutaaaaaa!!!!

MAMITZUD2 FELICITARI SA AI SARCINA USOARA,BEBE SANATOS SI CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!

Luna martie chiar e norocoasa, se inmultesc gravidutele pe zi ce trece si tare bucuroasa as fi sa miscorez cat mai mult lista aspirantelor,iar lista gravidutelor sa fie cat mai lunga!!!!

Eu sunt tare binedispusa si va doresc tuturor o zi minunata!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

brianna intre 16-25 martie dl.dr.T este plecat din tara.Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
MamitzuD2: FELICITARI! O sarcina usoara si un bb sanatos!!! Poate ne povestesti si noua cum ai reusit....mai prindem si noi sperante!
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Mamitzule parca maine trebuia sa ne intalnim la IDS sa facem spermogramele sotilor,nu???Stii ceva?Mi-ar fi placut sa te cunosc,dar in cazul acesta ma bucur ca nu ne vom intalni.....las' cu alte ocazii fericite se va intampla si asta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

MamitzuD2
Desi sunt noua aici te felicit si eu din toata inima VIITOARE MAMICUTZA!!!!! Sa ai un bebe sanatos si frumos !!!
Kora Pop intradevar ai mana buna ! La mai multe.

Mergi la inceput

machus
ana_id sper ca ai trecut cu bine peste ziua de ieri, ma gandesc la tine si sper ca luna aceasta sa te trec din nou pe listuta gravidutelor si acolo sa ramai...

Am vorbit cu d-na Matei si maine la ora 9 ne asteapta pt spermograma si spermocultura.Doamne ajuta sa iasa macar la fel de buna ca data trecuta!
Va pe toate,acum fug ca maine e ziua nasicii mele si ma duc sa o ajut la pregatiri!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

ana_id. Imi pare rau pt. ce ti se intampla..Dumnezeu sa te intareasca!!

kristin 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Fetelor stiti cumva daca vreodata Tutu e la cabinet in aceeasi zi cu Iosup??

Trebuie sa vin in sapt 20 si as vrea sa ii prind pe amandoi in aceeasi zi sa nu ma mai plimb pe drumuri!

Va pupic!

kristin 18+

Mergi la inceput