Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)
Raspunsuri - Pagina 5
maria08 spune:
Ai dreptate, Kora! O veste buna pentru noi.....am vazut si eu stirea....Abia astept sa-l intreb pe T sa vad daca el il recomanda....as vrea sa-l fac si eu!
Petrecere frumoasa!!
doinidoini spune:
La multi ani, doamnelor! Sa fim iubite si sa ni se indeplineasca tuturor cea mai ascunsa dorinta!
Dragi tutunarese, aveti idee daca pe 14 martie, miercuri, il gasim pe dr. la cabinetul lui din Sandu Aldea? Tot de la 12, programul lui obisnuit?
multumesc si va pup!
http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea
KoraPop spune:
lucialu bine ai venit pe la noi, daca faci parte dintre tutunici de ce nu vrei sa scrii si aici?Cum te-a reparat mister T, prin laparo?In ce stadiu esti acum?
maria tu cat timp mai faci tratamentul lui A?
Kora
CARPE DIEM!
maria08 spune:
Kora: fata grijulie! Pe data de 18 aprilie se fac 3 luni de tratament......sa vedem si rezultatele...Marturisesc ca nu am reusit sa-l tin 100% cum a fost recomandat,dar in mare l-am respectat!!
Pup!
mamitzuD2 spune:
La multi ani, dragi tutunici!
Eu sunt usor cu capu-n nori, pentru ca azi dimineata am primit cel mai frumos cadou, repectiv cele 2 liniute!!Am facut doua teste diferite, amandoua au iesit pozitive deci cred ca-i adevarat!Nu ma pot concentra la munca, sunt cu testele in geanta si ma mai uit pe furis la liniutele mele!!!
Va rog sa-mi spuneti si mie, la urmatoarea vizita la Tutu trebuie sa am facuta acea analiza beta hcg si functie de aia imi spune el ce si cum??
Va pup si astept raspunsul vostru rozandu-mi unghiile!!
alfa_anca spune:
mamitzuD2 FELICITARI!!!! sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
Eu am facut bHCG ca sa fiu eu sigura ca nu ma inseala vederea la teste, si m-am dus cu rezultatul la Tutu, dar la tel i-am spus numai ca am test de sarcina pozitiv si nu m-a intrebat nimik de bHCG mi-a zis numai sa merg la eco.
Multa bafta in continuare. Ti-ai facut singura cel mai frumos cadou de ziua MAMEI, 2 liniutze. Eu am avut cadoul de 1 Martie.
Anca 5+
lucialu spune:
FELICITARI!!!AI PRIMIT CEL MAI FRUMOS CADOU DE LA DUMNEZEU, DAR SI DE LA SOTUL TAU DE 8 MARTIE!!!ITI DORESC SARCINA USOARA SI BB SANATOS!
Kora eu nu scriu aici ca m-am lipit de subiectul cu endometrioza.Da, am fost operata de dr.T, dupa un an de investigatii si diagnostice gresite date de confrati mult mai putin meseriasi sau oameni.Laparoscopie, gasita un pic mai multa decat la Zenobia.Facut diphe.acum naturiste,dar mai ales homeopate -cum mi-a recomadat dr.T.Se pare ca in sfarsit am si eu CM frumos si regulat, la untermen mai mic 27Z- a doua oara.
Am fost op. acum un an.Nu sunt bash Tutunica,deoarece nu am norocul vostru sa fiu din Bucuresti.La dansul voi ajunge doar daca am simptome urate(fereasca Dumnezeu!)sau intr-o zi cand voi avea 2 linute.Si ca sa spun adevarul, sa nu sperii pe alte Tutunici, noi nu am incercat inca, din motive personale.Am urmarit in primul rand sa ma reglez hormonal si sa intaresc imunitatea.Daca burtica-i sanatoasa, vine si BB.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
mmc_nd spune:
La multi ani! Sa dea Dumnezeu ca la anul pe vremea aceasta sa tinem toate un BB in brate!
Nicole31, si eu voiam sa te intreb cum te simti, daca te-ai pregatit. Eu am adunat toate actele, acum caut niste curaj
KoraPop, excelente vesti, bafta in continuare la FIV!
miki01, linisteste-te, asa cum ti-au scris si alte fete aici, spermograma se poate imbunatati. Mergeti la un urolog neaparat, dr. Matei lucreaza cu dr. Calomfirescu, un om extraordinar!