Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Multumesc fetelor pentru primire!
Kora, esti o draguta, iti multumesc mult pentru trecerea in listutza. Sper sa ai si pentru mine, mana buna! Pentru tine!
Break,iti multumesc si tie pentru raspuns, e mai linistitor asa sa sti ca nu treci singura prin asteptari. Si tu esti dupa tratamentul cu Diphereline? Cum e fibromul tau (dimensiune si pozitie)? Te rog mult daca sti detalii despre operatie, poate ai aflat deja cate ceva, sa-mi spui si mie. Nu mi-e activat PM-ul dar ce nu se poate scrie aici, am putea vorbi pe mail. Mie imi spusese dr.T pe 26 februarie ca-i vine cam intr-o luna aparatul, probabil de aia ti-a spus tie pe 26 martie. Sper sa trecem cu bine peste operatie si sa dea Dumnezeu la toate fetele cate un !

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Veret te asteptam cu vesti cat mai bune de la laparo!
Teo salut mamica si bebele din burtica, sunteti ok?
Fetelor noi v-am trecut cu placere pe listuta,dar cu si mai mare placere v-as trece pe listuta -utelor asa ca hai , la treaba, ca sa imi dati mult de lucru!
Iyoana ce mai faci?
Vali
Cami30 cum stai cu pregatirile,analizele?
Avalon si aici,sper sa ne auzim curand,sigur am sa iti cer sfaturi....

tutunicile dragi, pe unde "bantuiti" fetelor?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

'Neata, tutunici!
Am si eu o rugaminte-ma puteti ajuta cu adresa de mail a dr. nostru, pleeeeeese! Am vazut-o la un moment dat, dar nu am notat-o

si cat mai multeluna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

va multumesc pt.incurajari
am venit acasa de aseara,dar eram cam obosita si nu am deschis calc.acum am intrat sa citesce ce noutati mai aveti
Eu nu pot sa va spun prea multe,deoarece cu T nu am vorbit aseara ,incerc sa aflu acum ce a gasit el,am auzit o asistenta ca ar fi fost niste aderente pe trompa,dar nu sunt f.sigura deoarece nu mi-a confirmat nimeni aces lucru.Dr T a stat ieri in sala de la 9.30pana pe la 19.00,a avut 6laparo si extrauterina de la constanta
revin cu amanunte mai tarziu
pupici pt toate tutunicile

Mergi la inceput

Veret in primul rand bine ca ai scapat si iti doresc multa sanatate...nu l-a asteptat pe dr. T sotul tau sau cineva din familie cand a iesit din operatie?Incearca sa il suni pe mobil sa afli exact ce a gasit, ce a rezolvat si pe ce drum trebuie sa mergeti in continuare.Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Kora: Sotul tau sta super bine cu gigeii!!!!!! E o valoare de care eu una am auzit mai rar! Iti doresc sa reusesti in ceea ce v-ati propus!!!
Veret: 6 laparo si o extrauterina??!!! Pai in ritmul asta............nu stiu cat va rezista....
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Cherry22
Pe eva.ro are dr T niste articole. Acolo am gasit adresa de e-mail dan.tutunaru@spaceage.ro.

Va doresc o saptamana buna si 2 liniute ptr fetele care vor face testul!

Veret, asteptam o povestioara, pentru noi cele care urmam. Multa sanatate !!!!

Mergi la inceput

Maria esti o draguta ca de obicei...nr total e cel pe care l-am scris, nu toti sunt functionali, dar destui pt. FIV simplu si asta e tot ce conteaza pt noi...stai linistita ca diagnostic i-a pus "astenozoospermie usoara,compensata prin ejaculat",ca d-na Matei nu da nota 10 usor...asa e dansa,mai perfectionista,dar mi-e draga oricum!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Neata fetelor!

Poate cineva sa imi raspunda si mie la intrebare?? Este vreo zi in care sa fie si Tutu si Iosup la cabinet, ca sa nu mai fac si eu 2 drumuri??Ms.

Va pupic!

kristin 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata si o pentru toate fetele!

urez si eu Bun venit!, noilor tutunici! Sa dea Dumnezeu sa treceti cat mai repede in randul gravidutelor!

MamitzuD2, feicitari pentru bebe! O sarcina usoara sa ai si numai bine va doresc! flo]

Cherry, iti dau PM cu adresa de mail a dr. Tutunaru, cea pe care o stiu eu!

Veret, macar ai scapat, iti urez refacere usoara! Incearca totusi sa il suni, ca sa fii sigura de ce a fost!

Ysa, iti doresc ca luna asta sa fie ultima dintre cele de asteptare si sa-ti vezi visul cu ochii cat mai curand!

Teo, salut si eu mamica si burtica! Sarcina usoara in continuare!

Alexele, dupa cum spunea si Kora, exista diagonstice de spermograma si mai nasoale decat al vostru. Stiu ca nu este reconfortant ce iti spun eu acum, dar trebuie sa te gandesti ca: atata timp cat TU (femeia) ai un uter si 2 ovare sanatoase, iar EL (barbatul) are cat de putini spermatozoizi EXISTA SPERANTA! Poate nu pe cale naturala, dar MAI CONTEAZA???

Oana 2006, Teonikol, , succes in ceea ce v-ati propus si numai bine! Sper ca acest dr al nostru sa va ajute sa va indepliniti visul, prin experienta si profesionalismul lui!

Loredana, felicitari pentru sarcina! Sa fiti fericiti si sanatosi!

Merdan, eu tot astept vesti de la tine, sper sa fi fost ok rezultatul laparo!

Kristind, din pacate nu te pot ajuta, chiar nu stiu ce program are dr. Iosup! Imi pare rau! Poate ii dai un telefon, dr Iosup, nu?

Kora, felicitari pentru spermograma, rezultatul este foarte bun! M-am gandit la tine sambata, stii tu de ce!

Noi am umblat toata ziua de vineri prin Bucuresti (iar la Tutu am ajuns pe la 19h00 era muuultaaaa lumeeee, noi am intrat pe la 20h30. El cred ca nu a terminat mai devreme de 22h00).
Din pacate, in ce priveste sansele noastre de a face bebe, mai sunt multe de facut si pana acum vestile nu sunt foarte bune:
- urologul (dr. Ciurel) a spus ca totul e ok: nici o infectie, nici un varicocel (deci e clar, problema este interna, decizie de care ne era teama)
- dr. Matei (despre care numai de bine voi vorbi pentru ca este o dr foarte comunicativa si draguta ): va discuta cazul nostru cu un profesor din Israel cu care va face pe 30 martie un FIV la Sabyc si pe mail cu un profesor francez, care a format-o pe dansa. I-a cerut sotului meu sa-si refaca analizele lui obisnuite si impreuna cu acesti doctori va stabili daca este cazul sa-i se faca sotului meu biopsie testiculara.
- Tutu i-a dat sotului sa mai faca o analiza de sange ca sa vada daca are vreo sansa de a face sau nu copii. A mai zis el ca poate incercam cu ceva homeopate sau naturiste dar nu prea era nici el increzator...Oricum, ne asteptam la asta.
E cam greu de acceptat situatia asta si sper sa trecem peste ea! Au curs deja prea multe lacrimi si prea multa deznadejde s-a adunat in sufeletele noastre!
Si cand ma gandesc ca prima data cand ne-am dus la Tutu ne-a zis: "incercam totul: monitorizare, laparoscopie, FIV, mergem pana la capat!" Atunci, mi-am zis eu in sinea mea "Ei, ce tot zice dr. asta, cu FIV-ul lui, ca doar noi nu o sa ajungem la asta!" Si acum imi doresc sa puteam face FIV sau ICSI sau ceva...

Va doresc ca voi sa nu treceti nicodata prin clipele prin care trecem noi acum, sa aveti parte numai de bine si sa dea Dumnezeu sa deveniti cat mai repede gravidute pe cale naturala sau prin FIV! Imi cer iertare daca cele de mai sus v-au suparat cu ceva si sper sa nu stric preaplinul de optimism care definiste acest topic!

iyoana

Mergi la inceput