Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)
Raspunsuri - Pagina 25
Zenobia spune:
...ei... meseriasu' asta de doctor are multe idei, din pacate nu are cu cine sa le puna in practica pentru ca traieste in Romania si asta ii ocupa tot timpul. Eu personal dintre toate ideile lui astept centrul de nasteri sub apa. Sa mai faca si o scoala de Lamaze si ma simt multumita.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
Merdan, zvonistica e mare prin zona, asa ca cel mai bine e sa te duci cu listuta de intrebari la tine si sa nu ai retineri in a-l intreba tot ce te framanta. Daca el a zis asa, inseamna ca asa e. Eu m-am dus la el sa il intreb daca face inseminare el "cu manuta lui" pentru ca stiam ca zice ca face el, dar de fapt le face dna dr Matei. Asa ca l-am intrebat "Da faceti dvs cu mana dvs sau ma aburiti?" Si m-a asigurat ca da. Oricum, daca ma hotarasc sa fac inseminare vreodata si nu vine la introducerea spermei plec acasa si ma insemineaza barbata-miu, ca tot aia mi se pare... este chiar si mai placut.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Va salut fetele!Zeno:
uhum!ihum!Pe langa, se poate si o pensiune only nine monthspentru cele din afara Bucurestiului?Va rog sa-l intrebati.Astept raspuns forum/PM cum doriti.Multumesc!
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
La cat de business-oriented e dr nostru... tot ce e posibil. Il sun vineri si ii dau ideea.
Kora, pune un carucior de fetita si la Gema si trece-o te rog si pe Lucialu la tutunarese ca la cata buna-dispozitie emana poate ne molipseste si pe noi.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
lilianaFi spune:
ZENOBIA - ESTI MARE...optimista si la zi cu noutatile...
....esti in plin ....bravoooo....tine-o tot asa.BAFTA..."2"...
Zenobia spune:
Liliana, sper sa ma cobesti... vad ca vrei sa ne intalnim sa plimbam gemenii prin parc... ce crezi? ca tu scapi? tot doi iti menesc.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
Zenobia spune:
consider it done!
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
Iyoana spune:
Zenobia, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru optimismul tau!
Interesant Centrul de nasteri sub apa....are chiar capul mare doctorasul asta al nostru...Dar mai vedem, ca nu stiu cand are timp sa le faca pe toate, sincer! Pare super pasionat de munca lui!
Kora, nici nu stiu daca sa incepem cu ceva naturiste (gen Tribulus) ca nu as vrea sa-i influenteze analizele sotului...Dar Tutu asa ne-a spus vineri seara, ca poate incercam cu ceva homeopate si naturiste...ma rog...
Merdan, sa te duci cu listuta de intrebari data viitoare si sa il intrebi absolut orice. Eu, vineri seara, dupa ce umblasem tot bucurestiul si nu facusem decat sa vorbim despre analize nasoale, sanse minime si dupa i "tura" de spermograma si spermocultura...ajungem la dr. T. care ne zice ca trebuie sa facem microdeletia cr. Y. Eu, care eram un pic cu "capsa pusa" si ma abtineam sa nu izbucnesc in plans de fata cu el (cand il vedeam pufaind si stramband din nas, in timp ce se uita peste analizele sotului, imi venea sa mor...), cand l-am mai auzit ca trebuie sa mai facem inca o analiza, l-am intrebat pe un ton cam nervos: "Analiza asta ce mai e?" El, care probabil, si-a dat seama de starea mea sufleteasca, mi-a raspuns cu calm (desi, putin ironic sau amuzat sau nu stiu cum.....) cam ce face cromozomul asta in corpul unui barbat.
Bonitta, Teonikol, Zeno, adica daca nu trebuie sa mancati animal mort, trebuie sa mancati animal viu???.. Scuze...
iyoana
teonikol spune:
Zenobiapupici pentru raspuns, tocmai va rasfoiam la endo din scoarta in scoarta.
Ioana ai dreptate, cred ca in curand o sa mancam niste animale vii, poate pe soti, in timpul tratamentului cu Diphereline. Nu ca ar fi ei animale dar macar sunt vii
Lucialu, foarte buna propunerea ta cu pensiune pentru astea din provincie.
Sunt cam suparata. Desi ramonel a fost chiar draguta de data asta mi-a zis ca a vorbit cu T si el nu mi-a spus sa sun pentru programari la histeroscopie. Nu mai stiu ce sa cred. L-am sunat iar pe T dar am dat tot de ramona pentru ca T era la consultatii. Nu stiu ce sa fac, poate il sun pe 26 cand se intoarce dar tare as fi vrut sa fac programarea ca timpul trece. Histeroscopia se face tot la spital, daca e operatorie?
Va pup, cred ca nu mai intru azi!
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!