Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Draga teonikol- nu stiu ca cerealele sa dauneze cumva la endometrioza. Mie mi-a spus Tutu sa tin regim in sensul sa nu consum hrana moarta. Adica tot ce inseamna animal mort. L-am mai intrebat ce altceva nu am voie. L-am intrebat daca lactate si cereale am voie. Mi-a spus ca orice altceva, in afara de carne. Si sa consum alimente care imi cresc imunitatea (usturoi, ceapa, miere, fructe crude, legume). Ca cica endometrioza se face datorita unei slabe imunitati a organismului. Cam atat.
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Kora te pupik pentru sfat, ma linisteste foarte mult ca pot vorbi cu voi, pentru ca de multe ori ma simt tare nesigura. Acum daca am facut gafa si stie deja pentru ce vreau progamare, s-ar putea ca ramonel sa ma programeze cum zici tu, cand vrea ea, dar o sa incerc sa insist. Mersi pentru incurajarile despre fibrom !

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Bonitta pentru raspuns! Citisem undeva, dar nu stiu daca pe site-ul asta, ca la endo sunt interzise cerealele. O sa postez intrebarea si la subiectul endo, sa vedem ce zic si fetele de acolo. Pentru fibrom, spre exemplu, stiu ca nu sunt bune alimentele estrogenice si multe cruditati sunt estrogenice. Eu nu stiu sa am si endo dar nu e exclus ca in ultima vreme am avut ciclu cu cheaguri, dar poate fi si de la fibrom. Oricum iti vine sa inebunesti cand vezi ca ce e bun pe o parte, strica pe alta. Cred ca pana la urma, cum a zis dr. T, e foarte bine sa ne bazam doar pe hrana vie. Te pup!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Merdan: Multumesc ca te-ai gandit la mine! Primesc cu bucurie optimismul de la tine! fata darnica!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kora, am vazut ca ai scris la FIV despre GIFT-ul facut de Tutu. A sosit aparatul? Cand incepe sa faca? Mercik.
Mmc_nd, sper ca esti bine si ca poate esti deja acasa. Asteptam vesti de la tine.
Nicole, cum te mai simti?

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zenobia imi pare rau, dar eu nu stiu sa iti spun nimic despre GIFT, informatia am preluat-o de la merdan care a scris la pagina anterioara pretul si m-am gandit ca sunt fete interesate si la subiectul FIV... ,poate stie ea mai multe pt ca este interesata.Vrei si tu GIFT?Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Teonikol, cele mai recomandate alimente in endometrioza sunt urmatoarele:

1. cereale (cu exceptia graului si a secarei)
2. peste (numai oceanic) - pentru acizii grasi Omega 3
3. legume
4. verdeturi (mai putin marar)
5. fructe

Nu avem voie carne, lactate, oua, ciocolata, cafea, tigari, alcool, zahar. Adica nu avem prea multe variante la dispozitie. Insa se poate gati foarte bine si cu legume. Poti intra la subiectul Endometrioza, acolo am scris mai mult, am dat si retete.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KoraPop

Zenobia imi pare rau, dar eu nu stiu sa iti spun nimic despre GIFT, informatia am preluat-o de la merdan care a scris la pagina anterioara pretul si m-am gandit ca sunt fete interesate si la subiectul FIV... ,poate stie ea mai multe pt ca este interesata.Vrei si tu GIFT?Mult succes!
Kora

... aha... eu nu vreau GIFT, insa am niste prietene interesate. Eu stiam ca nu face GIFT pentru ca a avut niste probleme mari cu echipamentul si inca are, asa ca a lasa balta proiectul asta pe moment. Pe mine m-ar interesa mai mult daca face centrul ala de nasteri sub apa de care spunea mai demult. Dar poate ii fac Columbenii lui Vladareanu la Elias, asa cum i-au promis, si poate ne lipim si noi.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zenobia cu Centrul de nasteri sub apa m-ai lasat masca....stiu sigur ca dr. T isi va deschide Centrul de Fertilizare si d-na Matei se va muta acolo cu dansul, mister T are deja spatiul cumparat si acum il doteaza cu aparatura...nu stiu unde se afla si nici cat va dura dotarea ,respectiv cand va fi deschiderea, dar daca are de gand sa deschida si ce ai spus tu ori o fi vreun supraom ori....nu stiu ce sa mai zic Sau poate la centrul de fertilizare va face si sala de nasteri sub apa...hm....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Zenobia mie dupa laparo T mi-a zis ca mi-ar face FIV sau GIFT dar ca el ar opta pt.GIFt nu stiu de ce n-am indraznit sa intreb mai mult(acum imi pare rau dar asta e alta poveste) si tot el mi-a zis sa-l sun la inceputul lui aprilie ca-i vine nu stiu ce intrument fara de care nu poate face inca asa ceva.Deci am inteles ca asteapta acel instrument de pe o zi pe alta si ca imediat ce il primeste se poate apuca.
Oricum eu inca ma documentez dar pe masura ce citesc mai mult nu pricep de ce GIFT? Ca noi cu spermograma stam bine, trompe OK, acum dupa driling sper si ovulatie OK dar o fi avand T motivele lui pt. care mi-a recomandat GIFT.
Te invidiez pt.detasare as vrea si eu sa pot,inca numar cu inversunare zile,iau temp.,fac teste de ovulatie- o sa incerc si eu sa o iau mai usor.

Pupici

merdan

Mergi la inceput