Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Hotarata sunt, dar cu optimismul nu stiu cat de bine mai stau.....astept sa ma iei de mana sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna, fetele optimiste!

Nicole31 insanatosire grabnica si sa dea DD sa te vezi cat mai repede cu burtica.
Sper ca si mmc_nd va veni cu vesti cat mai repede(asta ar insemna ca se simte bine dupa interventie) si cat mai bune.

Anca 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

KoraPop si pe mine, si pe mine vreau sa ma tragi de mana, daca reusesti-si sunt sigura ca asa va fi!
Mersi pt. raspuns, asa ma gandeam si eu ca FIV-ul are sanse mai mari de reusita totusi eu am citit pe diverse site-uri si invers.De preturi stiu eu ca am intrebat la T: GIFT-1000E(stimulare cu clomifen)
FIV-1500E(stimulare puternica care mai costa si ea ducand costul total al FIV-ului probabil la 2000E).
maria08 trebuie sa fi si optimista,uite iti dau eu un pic de la mine alte fete iti vor da si ele cate un pic si uite asa pic cu pic se aduna o mare de optimism si o sa reusim toate o sa vezi!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Merdan eu numai sa reusesc ca intind mana dupa toate doritoarele....ceea ce ai scris despre preturi e corect cu o singura precizare,stimularea la FIV nu e puternica,se face doar cu menogon,sunt alte stimulari mult mai puternice( daca citesti la subiectul FIV,dar dr. T nu este adeptul acelor proceduri tocmai pt a evita hiperstimularea).Daca esti interesata de acest subiect intra la subiectul special creeat pt astfel de discutii si ai sa afli f. multe...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora, nu am ce sa spun mare lucru pentru moment.
Astept cu nerabdare rezultatul spermoculturii, sa vedem ce-a iesit.
Apoi sotul meu se va hotari cand se va duce la analizele periodice ca sa vada dr. Matei daca ar rezista la anestezie si daca nu s-a intors boala.
Ca daca nu ies bine acele analize nu-i va face inca biopsie. De stimulare hormonala nici nu poate fi vorba ptr. ca FSH-ul e deja marit si ii este teama dr. Matei sa nu interactioneze cu alte medicamente sau sa nu-i faca mai rau.
Nici eu nu as fi de acord sa ia stimulente (poate doar naturiste), ca sanatatea lui e pe primul plan pentru mine!

Speram ca la sf lui martie sa ajunga la Fundeni pentru analize si la Genetic Lab pentru microdeletia cromoz. Y. Daca nu, o lasam pentru aprilie. Oricum, trebuie sa ne inarmam cu rabdare, o sa dureze mult pentru noi. Eu vreau sa fac si laparoscopie inainte de orice ICSI sau altceva ca nu vreau sa risc ceva aderente sau trompe "infundate".

Eu nu am vazut pe nimeni intrand in celalalt cabinet, la dr. Iosup, cred ca nu are tot timpul program, nu?
Ma rog, o sa-mi spui tu, Kora, prin luna mai, cand o sa te duci la el, nu???

Si eu as vrea sa o chem la apel pe Ioanatugs, sa ne spuna daca a reusit sa faca interventia cu dr. T? Multa sanatate!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial creeat de MLaura

quote:

buna tuturor,sunt si eu pacienta dr tutunaru, incerc si eu de ceva timp sa raman insarcinata,sper cu ajutorul d-nuli dr. sa reusesc.

Mergi la inceput

Ana_p,Ariana1,copilutz,cami30,Diddy,Gabitoni,Hera,Ioanatugs,Ylinca,Ysa,Inuta,Laurasilk,Mica-Mica,miruna79,sylviutele si celelalte tutunici care nu ati mai scris demult ce mai faceti fetelor, mai dati un semn de viata,primavara a sosit,gata cu hibernarea!

Iyoana cu rabdare si cu fiecare pas inainte veti reusi!Trompele nu iti trebuiesc pt FIV,dar laparo ti-ar folosi pt a fi linistita ca nu ai endometrioza sau alte nebunii.Programeaza-te din timp!

MLaura bine ai venit printre noi si la !Vad ca ai deschis( probabil din greseala )un subiect cu acelasi nume,dar moderatoarea Oana ti-a mutat mesajul aici si bine a facut!Spune-ne cate ceva despre tine ca sa te pot trece pe listuta!Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Fetelor parca se simte ca a venit primavara si pe aici, parca suntem toate mult mai optimiste chiar daca probleme sunt destule.
Laura-Voinicu iti multumesc pentru informatia despre histeroscop. Am reusit sa vorbesc cu dr.T la telefon dar mi-a spus ca e plecat pana la inceputul lui aprilie (eu stiu de la voi ca se intoarce in 26 martie, dar poate mi-a spus asa pentru ca avea deja zilele ocupate pana in aprilie)si mi-a spus sa sun la programari. Nu am avut curajul sa insist mai mult la dumnealui, nu vreau sa-l stresez, ca si tine, Nuchi, asa ca am sunat la programari unde in sfarsit am dat de "scumpa " de R. S-a rastit la mine ca trebuie sa vorbesc mai intai cu T.(de parca nu vorbisem deja), apoi mi-a zis ca pentru histeroscopie nu se fac programari, dupa care a zis s-o sun a doua zi sa vorbeasca ea cu T. Eu si asa eram cu lacrimi in ochi cand am aflat ca ma operez abia in aprilie(fiind dupa terminarea tratamentului cu Diphereline, conteaza sa fac cat mai repede operatia, ca fibromul sa nu creasca iar si sa fie mai riscant pentru uter), numai de muraturi nu-mi ardea. Apoi, mi-am facut singura procese de constiinta ca sunt prea bleaga si de aia m-a tratat asa. Dar se pare ca si cu altele procedeaza la fel.
Laura, inteleg prin ce treci pentru ca si eu suspectez ceva la un san, dar am amanat un control, sa termin odata cu operatia asta de fibrom, ca nu mai fac fata la toate. Iti tin pumnii sa nu fie grav.
Ralu_t pareri despre Diphereline o sa afli si pro si contra ca pentru orice medicament. Eu am destule contra, am spus aici efectele adverse, plus ca nu prea a avut efectul pozitiv scontat, in sensul ca am avut mai mult o dereglare a ciclului decat o menopauza, dar daca ar fi s-o iau de la capat tot l-as face. Adica starile sunt suportabile, mi se pare chiar un sacrificiu destul de mic pentru un bebe, dar evident ca nu stiu ce sa spun despre efecte pe termen lung, daca exista sau nu. Desi mi-a fost foarte greu sa ma decid, acum sunt impacata ca macar am incercat si asta. Sigur ca decizia iti apartine pentru ca fiecare organism e diferit. Chiar as fi curioasa daca mai e cineva in situatia mea, sa-i fi venit ciclul si peste Diphereline.
Gema, Sim-stoian, ma bucur penru voi .
Koramulta bafta, cred ca e timpul sa rasara soarele si pe strada ta! Sa auzim de bine pentru toate fetele!
Fetelor, spuneti-mi si mie cum sa-mi activez PM. Si inca o intrebare, pentru fetele care au endometrioza. Lamuriti-ma va rog si pe mine de ce nu sunt indicate cerealele, eu tin dieta lui Oshawa cu cereale, am citit ca se foloseste in dezechilibre hormonale, tumori estrogenodependente(fibromul), pentru detoxifiere si reechilibrarea organismului dar cum pana la un punct endometrioza si fibromul au ambele simptomul sangerarii, ma asteptam sa fie cam aceleasi indicatii si acum ma intreb daca nu imi fac mai mult rau cu dieta asta. Poate ma lamureste cineva de ce sunt contraindicate cerealele in endo si daca interdictia se refera la toate cerealele.
Pup fetele!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by merdan
Fetelor Zenobia ne pregateste si nu stiu eu?
merdan

Merdan, nu pregatesc nimic special, traiesc frumos si palpitant cu sotul meu si il asteptam pe bebe sa vina cand vrea el. Bineinteles ca merg la Tutu (asta ca sa nu spun ca nu imi fac datoria) pentru monitorizari, dar asta am facut si pana acum, deci... nimic nou sub soare. In rest... nu mai numar zilele, habar n-am in ce zi sunt si nici nu vreau sa stiu.

Iyoana, am citit povestea ta (acum recuperez si eu cu paginile din urma) si m-am intristat foarte tare. Insa nu stii niciodata cum evolueaza medicina si ce se mai descopera. Sunt sigura ca exista o solutie la problema voastra. Iti tin pumnii sa fie bine, asa cum le doresc tuturor femeilor din lume care stiu cat de greu este sa aiba un bebe.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

teonikol multumesc frumos!Cand mai suni pt programare spune-i Ramonei ca vrei programare pur si simplu ,ca daca te programeaza numai dupa ce vine histeroscopul vei astepta dupa alte fete care vor fi deja demult programate....Stai linistita ca intr-o luna nu poate creste fibromul acela ca "Fat Frumos"!Cu siguranta nu vei avea mult de asteptat!Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput