Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Nicole bine ai revenit acasa!Refacere grabnica si mult succes cu tratamentul pt endometrioza!Macar acum stii ce ai de facut!Bafta!
Zenobia tu in ce stadiu esti cu proiectul bebe?Monitorizari?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Bine ai revenit Nicole- fata puternica ce esti! Refacere rapida! Imi pare rau de diagnostic, dar cu voia lui Dzeu si ajutorul lui Tutu, treci si peste asta. Ai avut aceeasi poveste la laparo cu a mea, numai ca mie mi-a gasit endo la ovarul drept. Te pup!
Bafta tuturor fetelor care fac sau vor face laparo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Laura voinicu, sper din tot sufletul sa nu fie prea grav! Sanatate multa!

Kora, ce bine ca vei petrece sarbatorile in liniste (sau nu?...ca trebuie sa ai niste emotii...). Sigur vei trece la cealalta usa, la dr. Iosup.
Da' lamuriti-ma si pe mine, unde are dr. Iosup cabinetul, in aceeasi casa cu dr. T?
Ca poate voi avea si eu, intr-o buna zi, nevoie de el...Doamne ajuta!

Machus, tin pumnii pentru laparo in aprilie!

Nicole, feicitari pentru puterea cu care ai trecut peste aceasta interventie si pentru optimsmul tau! Refacere usoara si sanatate multa!

va mai scriu dar am ceva super urgent de facut la serviciu!

va pup

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

PREZENT

Va pup pe toate si da Ralu ai dreptate, aglomeratie mare de tot pe aici...am cam pierdut sirul de mult. M-am lasat de numaratoarea zilelor, cica sa elimin stresul....si nici dispozitia nu mai e asa la cote inalte, ma simt aspiranta parca de o suta de ani.

Nicole refacere rapida, acum stii macar cum stai si ce este de facut in continuare

LauraV scumpico, sper sa nu fie probleme cu sanul, te pup

Ysa multumesc ca te gandesti la mine, bafta multa si tie
Mmc_nd bafta multa azi sa vii cu vesti bune

pupic special pt Zenobia care s-a gandit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

ysa26,machus v-am trimis PM cu detalii.
bonita nu au fost nu stiu ce faze atat ca a fost cam ironic de cate ori ne-am intalnit si probabil nu ne-am simpatizat reciproc.Personal chiar cred ca va fi un bun profesionist la vremea lui dar momentan ii lipseste acea omenie sau caldura sufleteasca nu stiu cum sa-i spun pe care T le are.Am vazut insa ca s-a purtat chiar f. frumos cu alte fete, poate am avut eu ghinion si era mai prost dispus cand l-am intalnit.
nicole31 recuperare rapida iti doresc!
sim_stoian, gema felicitari pt. baietei!
KoraPop sper sa mearga totul snur si sa ne dai vestea cea mare peste o luna.Cred ca esti prima forumista care face FIv cu T si ar fi super sa iasa din prima.
Fetelor Zenobia ne pregateste si nu stiu eu?
Madlen constanteanca de a mea sa inteleg ca vei face FIV? Poate vom fi in aceeasi perioada si ne sustinem reciproc.

Fetelor acum nu stiu daca e potrivit sa intreb aici dar am si eu o dilema: care sunt avantajele GIFT fata de FIV , ca am tot citit pe net dar nu reusesc sa ma lamuresc, informatiile par contradictorii.
Stiu ca se pare ca GIFT e un proces mai natural dar mie mi-a zis T ca e nevoie doar de un ovocit(obtinut prin stimulare blanda cu clomifen) si asta ma intriga cum sa am sanse cu un amarat de ovocit care mai si trebuie sa se combine cu gigelu'in trompa(daca se plac) si apoi sa se divida(daca vor) si apoi sa parcurga lungul drum pana in uter si apoi sa se mai si cuibareasca pe-acolo?Mie mi se pare mai simpla treaba la FIV ii baga deja combinati si divizati si nu trebuie decat sa prinda nu?-ca sa nu mai zic ca sunt mai multi la FIV-sau poate gresesc astept parerile voastre in privinta GIFT versus FIV.

Pupicei

merdan

Mergi la inceput

Iyoana mai spune-ne despre tratamentele si analizele sotului tau, eu tin pumnii stransi sa se remedieze situatia, DD face minuni daca il rogi mult si cu incredere totala!!!!Cabinetului lui Iosup e chiar vis-a-vis de cel al dr. T, adica in aceeasi cladire ,pe acelasi palier, usa in usa.
Merdan si eu stiu ca sunt prima forumista care fac FIV cu T...sunt mai multe forumiste care se pregatesc...si sunt d-ne care au facut deja dar nu scriu,sau poate nu stiu de existenta acestui forum...
Din cate am studiat eu exista sanse mai mari prin FIV decat prin GIFT dar pana la urma fiecare cu sansa ei si ajutorul de la DD...natural se combina ovocitul cu spermatozoidul si in eprubeta ( la FIV simplu) si prin GIFT in trompa( fiind introdusi fortat in trompa)...din moment ce trompa e functionala drumul strabatut va fi fara obstacole si embrionul va ajunge cu bine in uter si aici intervine capacitatea corpului fiecareia de a gazdui puisorii ceea ce e la fel indiferent ca e sarcina naturala, sau obtinuta prin GIFT sau FIV.Exista insa o diferenta de pret la aceste proceduri insa nu stiu sa iti spun cat costa GIFT la dr. T. Iti doresc sa iei decizia cea mai buna!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Merdan: Poti sa ma iei si pe mine in calcul......ma voi prezenta la T dupa ce se intoarce pentru discutii, vreau sa vad ce-i de facut....nu mai am rabdare, vreau sa am si eu burtik anul asta!!!! Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Eu sunt sigura ca vei fi una din reusitele D-lui T!!!!! Si am sa urmez si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Nicole 31
Iti doresc insanatosire rapida si sa iti implinesti visul cat mai repede !!!!!!!
Merdan multumesc pentru PM.

toate tutunicile !

Mergi la inceput

maria asa te vreau,fata hotarata si optimista!Daca reusesc promit sa intind mana si te trag dupa mine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput