Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)
Raspunsuri - Pagina 21
nuchi spune:
Buna seara fetelor.Este a doua oara cand reusesc sa va scriu, dar va citesc aproape zilnic si cu mare interes. Eu sunt din Galati si in aprilie am hotarat sa ajung la Buc. Cu emotie dar plina de curaj am sunat la dr.T sa-mi fac o programare si sa incerc cat mai pe scurt sa-i spun problemele mele, dar ptr ca nu mi-a raspuns am sunat la nr ptr. programari si mi-a raspuns o doamna(sau poate era Ramona-de care am auzit de la voi?) cu care tare greu m-am inteles poate si din cauza emotiilor mele , dar eu i-am spus ca am un ciclu regulat de 28 de zile si ca vreau o programare pe 13 aprilie in ziua a 10-a a CM, da ea a tot tinut-o pe a ei ca ne auzim in prima zi a CM si ma programeaza atunci.Voi tot asa ati procedat cand ati fost prima oara? Trebuie sa mai insist sa vorbesc cu cu dr.inainte sau sa ajung in ziua a 10-a la cabinet,imi face o consultatie, vb. atunci te toate pb. si incep si prima monitorizare? Ma gandesc si eu cum sa fac sa-mi iasa cat mai putine drumuri sa nu-mi simta seful lipsa ca... Sa dea DD sa ajung eu prima data ca nu mai scapa dr. de mine daca invat drumul.
Va multumesc ca m-ati trecut in listuta alaturi de voi.
lauravoinicu spune:
Pt fetele care erau interesate ..... histeroscopul inca nu a venit , eu am fost ieri la dr, si l-am intrebat.
Va pup pe toate si va urez mult succes!
Un pupic special pt yoana si Diana
Imi pare rau ca nu va scriu mai multe dar nu am timp deloc si nici nu am prea multe noutati sa va dau . Momentan am probleme cu un san ...
Kora , multa bafta si sa dea DD sa ajungi cu bebe la Iosup , sa iti tina Teo cald locul la odisee.
Eu ma voi duce la Iosup , dar din pacate din alte probleme.
lucialu spune:
Ralu t in primul rand ar fi bine sa schimbi la profil personal sageata de mascul cu cruciulita ca esti femeie ca si noi, ca m-a speriat ca vrei sa ramai insarcinat!
In al doilea rand, daca te-ai referit la repausul sexual de dupa operatie, mie mi-a scris pe fisa de externare 3 saptamani, dar dr-ul mi-a spus personal -cand corpul o sa simta ca se poate voi stii.Asa ca nu-i repaus mare zic eu, in principiu.
Iar cu chestia cu dipherelynul- pai eu m-am hotarat scurt pe doi,cand dr.-ul in care am totala incredere mi-a recomandat sa fac injectiile(3 la numar/cate una pe luna),deoarece exista posibilitatea sa mai existe endometrioza la nivel celular, pe care n-a putut-o vedea si in consecinta, sa o distruga.Plus ca ele cresc al naibii de repede(se inmultesc)!Si in incercarea de a reseta activitatea hormonala a corpului-care la mine era varza.
Cam atat iti pot raspunde eu.
Nu stiu daca ti s-a spus de fete, dar primele10 mesaje ale tale vor fi moderate si nu vor aparea simultan cu ora la care le-ai trimis.Si acitveaza PM-ul, pentru ca vad ca tutunicile obisnuesc sa trimita mesaje private.Poate vor sa-ti scrie ceva in particuler.
FELICITARI pentru BB_EI mamicilor de fetita si baietel!Sarcina usoara si sanatate in continuare.
KISSES toate tutunicile
nu mor caii cand vor cainii...
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
sim felicitari pt flacaul tau, sa creasca mare si voinic!Si eu azi tot la cabinet la dr. T am fost siin timp ce il asteptam erau acolo d-ne gravidute care venisera pt eco la dr. Iosup...nu stiu care erai tu...eu eram cea care statea chiar la intrare intr-un palton cu roz si maron si chiar i-am spus asistentei dr.-ului Iosup ca peste cateva luni vin si eu acolo......sper...
Intalneala a fost f. placuta...pe scurt: iau AC pana in 1 aprilie si injectiile le incep din 5 aprilie ( aproximativ) ,adica din z 2 de CM si astfel cu totii vom petrece sarbatorile linistiti;deodata cu mine mai incepe inca o d-na f. simpatica si mai asteptau vreo doua d-ne pt discutii despre planul FIV asa ca d-nul dr. are de lucru si la capiotlul FIV!!!
O seara frumoasa tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
Multumesc. Eu nu aveam o preferinta legata de sexul lui bebe. Dar sotul era la monitor. Era asa incantat cand a vazut ca e baiat...Eu am fost de dimineata de la 9 si nu am asteptat ca eram prima programata. A fost azi Tutu la cabinet? Eu ma duc maine sa vada rezultatele de la eco. L-am sunat azi pe la 1 si mi-a zis ca il gasesc maine.
O sa vii si tu la odisee cat de curand, ai sa vezi. Eu iti tin pumnii.
Sim 14+
Asa creste bebe
Poze bebe
lilianaFi spune:
LAURAVOINICU -sper din suflet sa nu ai mari probleme cu sinul...multa sanatate
KORA - cred ca esti bucuroasa de aranjament,macar stai linistita in per.Pastelui si apoi ma gindesc ca e perfect sa fie bine odihnit ap.reproducator....uite mie trebia sa imi vina CM,care e f.regulat de obicei si acum dat.repausului ovarian indus imi intirzie....ceea ce, ca explicatie, dr.mi-a zis ca inseamna ovarele nu sau odihnit suficient....
NUMAI BINE TUTUROR....!!!!
ralu_t spune:
schimbat sageata in cruciulitza...poate asa am mai multe sanse sa raman gravida...mersi lucialu, nu ma uitasem la asta...
activat si PM, astept mesajele voastre.
am remarcat ca sunt monitorizate mesajele si nu apar cand trebuie, deci voi scrie cat mai mult sa se faca repede 10 mesaje:)
din nefericire la serviciu momentan nu avem net pentru ca ne-am mutat intr-o cladire noua, si ma simt legata de maini...nu pot intra decat de acasa.
felicitari mamicilor de fete si baieti, la mai mare si sarcina cat mai usoara.
multumesc pt sfaturile legate de tratament...mai astept pareri, eventual si contra...
sotul meu insista sa fac tratamentul, dar nu stiu de ce , eu nu simt deloc sa-l fac si nu prea e genul meu sa fiu capoasa...pur si simplu nu simt.
ce bine ar fi sa nu fie endo
dar nu am mari sperante. macar asupra unui aspect au fost de acord toti medicii...arata inconfundabil...deci minunea ar trebui sa fie prea mare, si daca as avea dreptul la o minune, as prefera sa fie legata de bebe
o noapte cat mai dulce fetelor
KoraPop spune:
Sim eu am fost dupa masa pe la ora 16….dr.T a venit special in ziua lui libera ca sa vb cu mine si inca 3-4 doamne pt planuri si scheme de FIV…
Liliana las’ ca vine CM-ul pana la urma, nu te necaji ca stressul il poate intarzia
Laura voinicu sper ca nu e nimic grav,mai scrie-ne, ne-a fost dor de tine!
Nuchi in prima zi de CM cand vei suna pt programare ii spui asistentei ca trebuie sa faci monitorizare si ii spui in ce zi pica ziua ta nr. 10 si sa te programeze, fii categorical sin u te lasa…
Machus multumesc
Eu am inceput numaratoarea AMR=18 zile de AC...nu mai am rabdare....dar ma bucur ca pot petrece si eu Sfintele Sarbatori alaturi de familie,vom fi linistiti si ne vom ruga mult la DD sa ne arunce si noua o privire si asta va fi de ajuns...
toate tutunicile mai vechi si mai noi...mey fetelor mai da-ti-mi de lucru, cine mai face teste, cine e in asteptare???
Kora
CARPE DIEM!
Bonitta spune:
Buna dimineata, fetele!
Madutz- scrisoarea de la serviciupt. laparo este o foaie in care sunt trecute urmatoarele. Numele tau, datele de identificare din cartea de identitate, faptul ca esti angajata lor in functia de/postul si ca platesti asigurarile de sanatate la casa...(la ce casa esti asigurata)si daca ai beneficiat sau nu de concediu medical in ultimele 12 luni. Mie mi-au eliberat-o in aceeasi zi de la Resurse Umane.Te pup!
Nuchidraga, nu iti mai face atatea griji. Ii dai telefon in prima zi a CM, ii spui Ramonei ca vrei programare pt. data cutare (calculezi cand pica ziua 10) pt. monitorizare. E important sa-i specifici pt. monitorizare. Asa am procedat si eu intotdeauna. Odata am uitat sa-i zic pt. monitorizare si mi-a zis ca imi poate face programarea peste 3 saptamani, si apoi m-am ratoit la ea, ca nu pot sa stau atat, ca sunt in tratament si ca am vorbit cu dr. sa vin la monitorizare. Si atunci, mi-a spus, A! Pai de ce nu ati spus asa?. Asa ca asteapta cumintica Ziua 1. Te pup!
Ralu t- iti trimit un PM
Kora si celelalte tutunici - va pup!
Nicole31 spune:
Buna, fete dragi! Iata-ma gata laparoscopiata! Va multumesc tuturor pentru incurajari si gandurile frumoase. Este foarte placut sa stii ca sunt atatea suflete alaturi de tine. Si le multumesc din suflet fetelor care au descris in amanunt tota procedura, m-a ajutat foarte mult!
Sa va povestesc: am ajuns la 6:05 la spital, m-am schimbat la vestiar si la 6:20 eram la etajul II. Dr. Bogdan a intarziat putin, ajungand la 6:55. Oricum, s-a purtat cu mine si cu ai mei ireprosabil. I-am dat caseta si am coborat la et. I la chirurgie, unde m-am schimbat in camasa sterila, dar am ramas cu sosetutele mele sexy in dungi galbene, portocalii si roz. M-am urcat pe masa, m-au legat de picioare si a venit asistenta anestezista sa-mi monteze branula. Nu i-a iesit din prima din pacate. Cand a venit dr. anestezist si a vazut ca se chinuiau asistentele cu venele mele minuscule le-a intrebat:"Ce faceti fetelor, crosetati?" Atmosfera super ok, muzica in fundal, au aparut si Bogdan si Tutu, am vazut si o parte din instrumentar..., anestezistul m-a intrebat daca am ceva sa-i spun, i-am insirat lista mea de alergii, l-am pus la curent cu greutatea si l-am pus in garda ca dupa operatia de apendicita mi-am revenit fff greu din anestezie, pentru ca nu eliminam gazul inhalat prin masca. In acel moment i-a dat niste indicatii speciale asistentei referitor la concentratia anestezicului si mi-a spus ca o sa-mi faca atunci o anestezie mai usoara, ca sa le povestesc senzatii tari de la operatie ! Ce sa mai, am ras cu gura pana la urechi pana am adormit... Toata trupa a fost super de gasca!
Am fost adusa de la sala de operatie vomitand (asa mi s-a spus cand m-am trezit, pt. ca eu nu stiu nimic). Am auzit la un moment dat "Nicoleta, respiri? Nicoleta, respira!" si am dat din cap ca "Da!", desi nu sunt sigura ca mi-a iesit... Cand m-am trezit am mai dat o portie la rate, dupa care m-am linistit. Asistenta si infirmiera de la terapie intensiva au fost super, m-au mangaiat, mi-au admirat suvitele... La 9 m-am trezit si la 12 m-au dus in salon. Pe drum nu am avut nimic, pentru ca mi-au mai bagat un intaritor in branula, dar cand am ajuns in salon, iar am dat la rate (ultima portie). In acel moment a venit la mine Bogdan, care mi-a explicat ce au gasit: endometrioza si un chist format de la un folicul care nu s-a spart, trompe ok. In acest timp eu faceam ce v-am spus, dar el nu s-a intrerupt, a spus ca imi spune ce are de spus si pe urma ma lasa sa ma bucur de efectele secundare ale anesteziei ! Ar trebui sa urmez tratament 3 luni cu diphereline... Pe la ora 13 am reusit sa dau de Tutu la tel. si mi-a spus ca endometrioza a fost localizata pe ligamentul dorsal (parca) stang, iar trompele sunt bune deocamdata, desi au cam intrat "intr-un proces de sminteala". A ramas sa-mi scoata firele d-ra dr. Ioana Conduleanu martea viitoare si sa merg la dumnealui de pe 26 martie pentru stabilirea planului de bataie. Mi-a mai spus ca daca sunt ok pot sa "go home", ceea ce am si facut, spre surprinderea alor mei!
Spre deosebire de ziua de ieri, azi ma dor spatele si gatul, suportabil.
Concluzia mea este ca aceasta interventie nu ridica probleme notabile, este relativ usor de suportat si recuperarea este rapida, plus ca te lamureste cum stai, adica explica o eventuala "infertilitate inexplicabila".
Multa bafta astazi mmc nd, ma gandesc la tine!
Va pup pe toate! Acum fug in patut!
Zenobia spune:
Buna dimineata tutunici!
In sfarsit ajung si eu sa scriu dupa o perioada foarte aglomerata si nebuna. Ma intorc la proiectul bebe (de parca as fi renuntat vreodata ) si ce vad pe subiectul nostru??? Aglomeratie mare dom'le! Salut toate fetele noi si va felicit pentru alegerea facuta, sa dea DD sa deveniti repede mamicutze si sa fugiti repejor la Odisee!
Insa am si o strigare speciala!
Unde sunt fetele vechi, fondatoarele subiectului?
Ce mai faceti!?
Nu mai scrieti voi la subiectul pe care voi l-ati inceput??? Mi-e dor de voi!
Marinush, Amely (voi, cele mai vechi de pe aici, veniti sa ne spuneti cum e cu sarcina, cu bebelusha, cu alaptatul, cu zambetele Emmei )Ioana_Tugs (gazda noastra primitoara si dragutza. Mai ales tu care ne tii cu moralul sus? ), Laurasilk, Clau, Kitty, Feli, Lauravoinicu, Alexia, Mamidevladut, Raza_de_soare, Bubulina, Mi-e dor sa stiu ce mai faceti voi toate. Cu unele dintre voi m-am mai intalnit, insa la fel pe multe nu v-am mai vazut de un car de luni (si nici nu v-am mai citit).
Subiectul acesta nu mai este la fel fara voi!
O zi buna tuturor!
P.S. O strigare speciala si pentru Nicole! Sper ca te simti bine!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]