Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

quote:
Originally posted by Iyoana

quote:
Originally posted by madlen

Iyoana, multumesc de informatii . La mine, insa sotul nu e chiar ok cu spermograma. Dar cu toate acestea eu am ramas insarcinata anul trecut in aprilie. Din pacate, sarcina s-a oprit in evolutie la 8 saptamani. Probabil ca ar fi sanse sa raman iarasi natural vreodata, dar cum timpul nu este aliatul meu (am 37 ani), ne grabim cu FIV-ul, detalii pe care le vom aborda cand se intoarce dr. nostru.

aaaa, pai atunci se schimba situatia!!! si eu care ma dadeam mare doctorita... imi pare rau ca nu e chiar asa buna spermograma, poate incercati sa luati ceva naturiste, cica ar face minuni in astfel de situatii (adica daca nu sunt asa numerosi sau daca sunt prea lenesi).
atunci este ok pentru FIV (iti spun eu ) si sa dea Dumnezeu sa fie bine din prima!

iyoana

Asa este, noi am luat TT vreo 3 luni si intr-adevar s-au imbunatatit: nr, de la 23 mil la 28 mil, mobilitatea, de la 25% la 35%, insa avem in continuare probleme cu morfologia, numai 25% forme normale. O sa mai incercam niste naturiste. Si tie iti doresc succes. Nu dispera pentru ca s-au mai vazut minuni in cazuri similare cu al vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Kora, Liliana , Bonitta, va multumesc pentru raspuns. I-am scris un e-mail lui T dar din cate am observat, raspunde mai greu. Stiti cumva vreo adresa pe care dansul o citeste mai des, in afara de cea de pe spaceage? Eu de cate ori am avut nevoie i-am scris in ideea sa nu-l deranjez la telefon,poate o fi prin operatii, desi acum ma gandesc ca iti ia mai mult timp sa raspunzi in scris decat la telefon. L-am si sunat astazi dar deocamdata nu a raspuns. Macar o programare sa-mi fac pana pleaca.
Pup toate fetele!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

toate Tutunicile!
Ce faceti, dragele mele?
Eu am fost astazi la Biserica Sf. Anton. Doamne, ce impresionant!!! Cred ca erau sute de oameni... Am lasat si noi acatistul unui preot, sa ni-l citeasca in cursul zilei, si dup-aia ne-am rugat la icoana Sf. Anton. Astazi a fost prima Marti... mai avem 8! Dar va spun, si daca nu vreti neaparat sa mergeti cele 9 Marti cu acatistele, duceti-va o data asa, pur si simplu. E o experienta extraordinara!
Voi, altfel, cum mai sunteti?
Kora, ai fost la dr?!?! Asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Va pup si va multumesc pt incurajari!
pentru toate Tutunicile mele dragi!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

of fetelor, sunteti asa de dragute....
nu ma asteptam la raspunsuri asa de prompte si de sufletiste.
acum inteleg si eu de ce au aparut intalnirile pentru alcoolici anonimi sau pentru oamenii care impartasesc o problema comuna. am vorbit mereu cu prietenele mele despre durerea pe care o am, dar toate incurajarile au fost de genul: stai linistita ca nu e grav, lasa ma ca faceti voi copii, ce te grabesti asa (am 27 de ani)...in fine, nu le condamn cu ceva, inteleg ca vroiau sa ma incurajeze, insa nimic nu se compara cu un sfat din partea cuiva care trece sau a trecut prin asta.
e adevarat ca probabil daca nu sufeream de aceasta boala nu mi-as fi pus problema unui bebe acum, noi avem abia 6 luni de la nunta, planuri si multe vise de viitor, insa am fost amandoi de acord ca "planul" cel mai important din viata unui cuplu este un bebe(2, 3 , cati o da dumnezeu....dar macar unu sa fie).
nu mi-e teama de laparoscopie cat de dupa perioada cu tratamentul de dupa. eu deja am trecut prin unul mult mai modest, cel cu anticonceptionale neintrerupte, si daca in urma lui am avut destule nemultumiri(am luat 6 kg in 2 ani...noroc ca eram destul de slabuta atunci astfel incat sa nu se vada prea tare)...nu vreau sa ma gandesc ce insemna stari de nervi, bufeuri, lipsa de apetiti sexual...saracul meu sot, dupa ce ca pana acum nu a auzit decat: nu asa ca ma doare, nu acum ca nu-i momentul fertil, etc, numai de asta nu mai ducea lipsa. dar vorba aia:m-a luat la bine si la rau, or veni si vremuri mai bune.
as vrea sa aud si de la voi argumente pro si contra pentru tratametul cu dipherline, de ce ati ales sa-l faceti sau nu.
eu cel mai mult mi-as dori sa nu-l fac, sa ne punem pe treaba imediat. apropos, imediat dupa laparo ce inseamna? banuiesc ca exista o perioada de abstinenta dupa, dar nu am nici cea mai vaga idee cat timp. frica mea cea mare este ca daca aleg sa nu-l fac si lunile vor trece fara sa se intample nimic, doar o singura linuta trista pe teste, sa nu ma dau cu capul de pereti. stiti cumva daca acest tratament luat la o pedrioada de 6 luni sa zicem dupa laparo, mai are vreun efect?
cam atat, oricum m-am intins cam mult, va pup pe toate si va doresc sa va atingeti scopurile propuse si cat mai curand aceste discutii sa le purtam prin parcuri impingand carucioare
o seara cat mai placuta
ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Buna fetelor dragutelor!
Eu scriu rar ca multe fete de pe aici dar va urmaresc fiecare miscare. Ma intristez la supararile voastre si ma bucur pentru reusite.
Am si eu o rugaminte pentru responsabila cu carucioarele....am fost astazi la Iossup la eco morfo 14 sapt si mi-a dat minunata veste ca voi avea o fetitza, deci un carucior roz si la mine daca se poate???????//
Iar pentru cele mai experimentate :ce inseamna cand IR-urile sunt mari????? Parca am mai citit pe aici candva dar atunci nu am dat ff mare importanta. Ma poate lamuri cineva pana ajung la Tutu????
Pupici si bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Seara buna fetelor! N-am mai scris de multisor, v-am citit insa constiincioasa in fiecare zi! Nici nu cred c-as putea altfel, "fie vorba intre noi" !

La mine a mai trecut o luna de zbenguiala monitorizata atent de T - sa vedem ce-o fi- mai urmeaza inca una (sau nu )-dupa care pe 7 mai laparo!

Asa ca am citit cu mare atentie postarile voastre - Madlen, Merdan, Mmc_nd si toate celelalte - pe acest subiect (analize si laparo)- doamne, bine ca existati - si am inceput, vreau nu vreau sa-mi fac temele!

Mmc_ nd - bafta maine si multumim de info - sau celelalte fete spuneti-mi va rog in ce consta "scrisoarea de la serviciu"?? As vrea s-o obtin de pe acum ca sa nu stau sa ma agit atunci!

pentru voi toate si .... gata cu tristetea!!! Afara-i primavara si frumos, au inceput sa ciripeasca pasarelele dimineata (ati observat ??), ce mai e vremea pentru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

dupa o perioada mai lunga.
Am fost azi la eco la dr Iosup si am aflat ca bebe e bine si e baietel. E mai dezvoltat cu aprox o sapt decat calculul facut dupa UM, are 10,3 cm si 136 g. Am o rugaminte la voi: imi completeaza si mie cineva datele de la inceput cu un ? Multumesc . Maine ma duc la Tutu cu rezultatul de la eco. Iosup mi-a zis ca e super OK rezultatul si ne-a felicitat.

Sim 14+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

sim felicitari pt flacaul tau, sa creasca mare si voinic!Si eu azi tot la cabinet la dr. T am fost siin timp ce il asteptam erau acolo d-ne gravidute care venisera pt eco la dr. Iosup...nu stiu care erai tu...eu eram cea care statea chiar la intrare intr-un palton cu roz si maron si chiar i-am spus asistentei dr.-ului Iosup ca peste cateva luni vin si eu acolo......sper...
Intalneala a fost f. placuta...pe scurt: iau AC pana in 1 aprilie si injectiile le incep din 5 aprilie ( aproximativ) ,adica din z 2 de CM si astfel cu totii vom petrece sarbatorile linistiti;deodata cu mine mai incepe inca o d-na f. simpatica si mai asteptau vreo doua d-ne pt discutii despre planul FIV asa ca d-nul dr. are de lucru si la capiotlul FIV!!!
O seara frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Merdan si Madlen,
cuvintele voastre ma incurajeaza foarte mult. Si eu sunt candidata pentru laparo in aprilie. Ma bucur pentru voi ca totul este ok. Va doresc sa fiti cat mai repede.

Mmc_nd Succes maine! Sa dea DD sa fie totul bine! Recuperare rapida!

Teonikol, daca intri in posesia unei adrese de e-mail ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite-o si mie pe PM.

Iyoana, imi place enorm optimismul tau!

KoraPop, iti doresc, asa cum ai spus, in viitorul foarte apropriat sa fii la cealalta usa !!!

Despre mine nu am noutati, dar va spun ca citesc pe nerasuflate toate postarile voastre!!!

Daca sunteti dragutze, Merdan si Madlen, imi puteti trimite detalii despre interventia voastra pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

-ici la toate fetele.
Iyoana ma bucur k esti din nou optimista. Mersi pt galerie,dar nu cred k e cazul.
Cand am fost la T pt monitorizare nu a vrut sa ma programeze deocamdata pt laparo si eu numai asta am in cap, de aceea am si hotarat sa vin la el.Dar luna urmatoare nu mai scapa de mine.O consider cea mai buna solutie.Mi-e teama k am aceste aderente de care ati vorbit, pt k sunt operata la urgente de peritonita si poate nu m-au curatat bine si sa nu-mi fi afectat ceva pe acolo.Offff, as vrea sa fac odata laparo k sa stiu cum stau,nu mai vreau sa pierd timp, vreau si eu un .
Alexia ne pregatesti vreo surpriza cu II?

Mergi la inceput