Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)
Raspunsuri - Pagina 19
madlen spune:
Multumesc mult, Aylin_tarcan, si tie o sarcina usoara in continuare si o bebelusa sanatoasa!
mmc_nd spune:
Fetele mele dragi, multumesc din suflet pentru urari si rugaciuni!
Eu am fost dimineata la spital pentru analize, a decurs totul OK. Pentru cele care urmeaza sa faca laparo si merg la analize, procedati dupa cum urmeaza, ca sa nu pierdeti vremea:
1. mergeti la spital pe la 7.30. Va opriti la biroul de internari si cereti sa va faca fisa de prezentare, pentru ca va trebui buletinul, trimiterea de la medicul de familie si scrisoare de la serviciu. Dureaza 2 min.
2. Cu foaie de prezentare sunteti trimise peste coridor, la camera de garda, unde vi se integistreaza fisa de prezentare si este anuntat telefonic doctorul ca ati sosit.
3. Va schimbati in pijama/halat/papuci la vestiar (tot la parter pe dreapta dupa camera de garda)
4.Sus la etajul 2, intrebati de Dr.T sau unul dintre rezidenti. Unul dintre ei va va scrie pe foaie de prezentare diagnosticul final :) si numarul de zile de internare, etc. Cu aceste date mergeti voi (sau sotul) jos la internari sa va faca foaia de internare. Daca merge sotul, dr. T sau unul dintre rezidenti va duc in sectie de maternitate sa va ia analize. Foaia de internare ramane la doamna care va ia sangele.
Gata, ca asta ar fi. Eu acum astept operatia de maine, la care ma tot gandesc de mai bine de un an!
M-am intalnit cu mama si sotul lui Nicole31, asteptau sa se termine
operatia. Nicole, iti doresc mult sanatate, refacere rapida si BB cat mai repede!
Madlen, felicitari, hai ca daca nu ai nici endo, nici altceva, BB este pe drum, ai sa vezi!
Iyoana spune:
Madlen, ma bucur ca esti ok.
Insa in ce priveste FIV-ul: eu stiu, si am tot citit, ca poate exista si un soi de infertilitate inexplicabila. Dupa explicatiile dr. Matei, aceasta este "diagnosticata" atunci cand ambii parteneri sunt ok, fara probleme, dar conceptia nu se intampla.
Atunci se concluzioneaza ca spermatozoizii barbatului si ovocitele femeii (ca invers nu se putea nu?) nu sunt compatibili!
Ei, nu e chiar asa de grav, ca exista un altfel de metoda (dar nu FIV-ul clasic) care sa-i forteze pe cei 2 "inculpati" sa se iubeasca (dragostea cu sila....se poate!). Noua dr. Matei ne-a zis ca nu ar fi FIV-ul clasic (pt ca in acest caz, ovulele si spermatozoizii sunt lasati singurei in eprubeta sa se iubeasca, deci se reproduce mediul natural. Dar daca ei nu sunt compatibili pe cale naturala, nici in eprubeta nu au mari sanse). Dr. Matei i-a spus intr-un fel (normal!) la aceasta metoda, dar cum capul meu statea numai la ICSI...iti inchipui ca nu am retinut. Poate gasesti ceva pe net.
Pe de alta parte, nu vreau sa fac eu pe doctorita acum, daca Tutu ti-a zis asa, atunci asa e, poate il mai intrebi tu ce si cum cand va apucati efectiv de treaba...
Succes!
iyoana
Iyoana spune:
Mmc, tin pumnii pentru maine! ai sa vezi ca o sa fie bine!
Kora, ceva emotii pentru mai tarziu? cand e marea intalneala???
iyoana
KoraPop spune:
Madlen felicitari pt rezultatul BETON!
mmc_nd bafta multa maine!
Iyoana nu am emotii abia astept sa ma intalnesc cu doctorasii!!!Ma bucur ca esti ok si cu optimism inainte!
Kora
CARPE DIEM!
madlen spune:
Iyoana, multumesc de informatii . La mine, insa sotul nu e chiar ok cu spermograma. Dar cu toate acestea eu am ramas insarcinata anul trecut in aprilie. Din pacate, sarcina s-a oprit in evolutie la 8 saptamani. Probabil ca ar fi sanse sa raman iarasi natural vreodata, dar cum timpul nu este aliatul meu (am 37 ani), ne grabim cu FIV-ul, detalii pe care le vom aborda cand se intoarce dr. nostru.
mmc_nd, multumesc. Iti tin pumnii maine!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by madlen
Iyoana, multumesc de informatii . La mine, insa sotul nu e chiar ok cu spermograma. Dar cu toate acestea eu am ramas insarcinata anul trecut in aprilie. Din pacate, sarcina s-a oprit in evolutie la 8 saptamani. Probabil ca ar fi sanse sa raman iarasi natural vreodata, dar cum timpul nu este aliatul meu (am 37 ani), ne grabim cu FIV-ul, detalii pe care le vom aborda cand se intoarce dr. nostru.
aaaa, pai atunci se schimba situatia!!! si eu care ma dadeam mare doctorita... imi pare rau ca nu e chiar asa buna spermograma, poate incercati sa luati ceva naturiste, cica ar face minuni in astfel de situatii (adica daca nu sunt asa numerosi sau daca sunt prea lenesi).
atunci este ok pentru FIV (iti spun eu ) si sa dea Dumnezeu sa fie bine din prima!
iyoana
maria08 spune:
Mai fetelor....dar harnicutze mai sunteti!!
Iyoana: Ma bucur ca ai devenit iar optimista! Asa si trebuie...doar esti o luptatoare!!
Madlen , Merdan: Se pare ca dr. nostru are cateva paciente din Constanta.....si eu sunt o candidata la FIV dar sa vedem ce hotaraste T, mai e nevoie de a 2-a laparo sau nu......poate incepem procedura in aceeasi perioada!
Kora: Eu astept cu nerabdare rezultatul discutiei.....ti pumnii!
Pup!