Racusori, la apel! (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR SI FLORICELELOR!!!SA AVETI PARTE DE O VIATA MINUNATA SI INSORITA CA ZIUA DE AZI!!!

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neataaaaaaaaaaaa
nimeni prin zona???? dau eu o o si ce mai vreti. unde sunteti fetelor?
v-am spus k sunt in concediu? stiu k v-am spus..
haideti fetelor..adunarea. eu sunt prin zona
pupici..o saptamana minunata va doresc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare
eu am ajuns mai devreme acasa. am fost la clinica cu catzelushul meu. a avut operatie. pana se trezeste ( cam pe la ora 18) bantui pe net.
Va doresc o sapt. frumoasa

MIKI

Mergi la inceput

Miki, ce avea catelul tau?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Dimineata i-a facut EKG-ul, i-a scos 4 dinti, i-a curatat pe restul, i-a facut un tatuaj pe urechiusa pt ca vreau sa-l duc in concediu in Zalau in 21.si fara tatuajul ala nu poate intra in Romania ( cipul si pasaportul EU nu sunt bune la romani, are nevoie si de un tatuaj). pana aici toate bune si frumoase. i-a facut radiografie la picioruse si i-a gasit ceva. mi-a zis ca nu stie sigur daca e tumoare ( cica 60-65 % DA). joia viitoare avem programare , cand ii face iar radiografii si analize. am bocit oleaca dar mi-a trecut.a primit multe medicamente pt piciorus, dar numai de maine are voie sa le inghita pt ca azi n-are cine.isi tot ridica el capushorul dar degeaba ca-i prea greu.
M-a intrebat doctoritza daca vreau sa stau la operatie si eu am zis DA. dupa 5 min am iesit pt ca mi s-a facut rau.
Ma duc in pat cu el.de fiecare data cand aude tel. sau interfonul se ridica si-mi pica pe aici.trebuie sa-l supraveghez ca face pe viteazul acum.inca nu e treaz de tot.
revin

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Seara buna fetele!!!
Mire, cum e in concediu????
MIki...bietul catelus!!! Tumoare la picior???? Cati ani are???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

hehe cristina, normal k bine...mi-am facut de lucru prin casa, am vazut vreo 3 filme..taca paca...
as mai avea io una alta de facut dar..mai stau
tatal tau ce face?
miki, s-a trezit catelul?
tare absente sunt unele fete dom'le

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

catzelul meu (Mister Balu) are 7 ani. a facut pipi pe paturica lui preferata. a vrut si afara ( a inceput sa planga), a mai facut de 2 ori ( cu ajutorul meu ca inca nu poate singur) , iar acum doarme din nou. dar ochisorii s-au mai deschis putin. tot dupa mine umbla. cum ma ridic de langa el apare in spatele meu tarash.
ne mai uitam la un film si poate-poate se va trezi de tot.
Cristina cum e tatal tau acum?
Mirela, las ca ai timp sa faci ceva in casa. relaxeaza-te putin.
Mai vin pe la voi

MIKI

Mergi la inceput

miki, la ce filme va uitati? dati-mi si mie idei. k daca stau acasa...
ma bucur k e mai bine Mister Balu
io deja m-am plictisit acasa dar....ma obisnuiesc. apoi..o sa imi fie greu sa merg la birou

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela, ma uit pe Premiere, o televiziune care da filmele dupa ce nu mai ruleaza in cinematografe.pana acum m-am uitat la niste comedii nemtesti si la serialul CSI: NY .
Balu e treaz, ne pupaceshte si plange. cred ca-l dor gingiile acum. in cateva zile trece.
Eu cand am mai multe zile libere mi-e groaza sa mai merg la munca

MIKI

Mergi la inceput