Racusori, la apel! (24)
Raspunsuri - Pagina 13
july_g spune:
Neata fetele! Va gasesc pe pagina 4? Mirelaaaaaaaaaaaaa, fa prezenta!
Pana acum, au motivatie numa Cristina si Angela, restul unde sunt?
Raman cu prea multa cafea fetelor!
Eu azi pe la curte, ma intalnesc cu o prietena, si apoi prin oras!
Va pup!
MirelaV spune:
neata si eu. Iulia...buna cafeaua ![]()
eu ma duc puin pana la birou acum..si..de cand ma intorc..sunt in CONCEDIUUUUUU!!!!
va doresc un week end minunat. vad k vremea din Bucuresti e...
ma intorc sa fac prezenta 
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by july_g
Neata fetele! Va gasesc pe pagina 4? Mirelaaaaaaaaaaaaa, fa prezenta!
Pana acum, au motivatie numa Cristina si Angela, restul unde sunt?
Raman cu prea multa cafea fetelor!
Eu azi pe la curte, ma intalnesc cu o prietena, si apoi prin oras!
Va pup!
eu am lipsit motivat. am scris asta. dar de azi am timp liber
dispar acum la cumparaturi, curatenie, spalat, calcat, dus catzel la frizer pt. ca luni va fi operat.
btw. ieri mi-am dat demisia dar nu mi-a fost acceptata
Revin
Ah... va doresc un week-end placut
MIKI
MirelaV spune:
hahaha...cum sa nu iti accepte demisia? ia da-ne detalii. oricum, cred ca nici tu nu ai vrut prea tare sa renunti ![]()
mai e careva prin zona??
cristina???
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:

Mirela pe bune ca eu am vrut ieri sa-mi accepte demisia pt ca m-am saturat. au venit cu tot felul de motive. in fine acum am liber.
detaliile le gasiti aici
azi am aflat ca din 21.04 am concediu 2 sapt. va dati seama ce s-a mai discutat azi la munca in absenta mea.dar aflu eu maine de la o colega. ne-am dat intalnire la o cafea sa-mi dea detalii
MIKI
MirelaV spune:
ehhhh Miki, din pacate...lucruri de astea se tot intampla..mai ales in colectivele mari in care se formeaza bisericute peste bisericute si care mai de care barfesc care cum..
ce te-as sfatui sa faci? e sa discuti cu sotul tau despre problema asta (cred ca ati discutat deja) si in rest..sa nu te intereseze de nimeni si nimik....restul..duca-sa
io deja m-am plictisit acasa....si ma laudam ca-s in concediu ![]()
mai raman prin zona..poate apare Cristina sa ne dea vesti..bune sper.
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Neata!!!
. Cine vrea o cafelutza fierbinte????
Cu tatal meu e cat de cat binisor; il va opera dupa PAste ( probabil pe 20 si ceva aprilie sa ii puna un stent pe coronara infundata).
MIki, ti-ai dat demisia si nu ti-a fost acceptata???!!! Probabil ca esti prea buna in ceea ce faci si nu au pe cine sa puna in locul tau!!!![]()
MIre, in concediu???!!! Concediu placut si sa te odihnesti si sa te si distrezi!!!Ce nevoie as avea si eu de un concediu!!!![]()
Un weekend minunat si LA MULTI ANI !!!!! pentru Florii.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
july_g spune:
Neata fetele! LA multi ani tutror florilor si multa sanatate!
Cristina, ma bucur ca tatal tau e binisor si tinem pumnii la operatie!
Mire, cum sa te plictisesti in concediu, soro? As fi vrut si eu sa imi iau macar vreo 3 zile.
Miki, zic si eu ca si Cristina. Esti buna in ceea ce faci daca nu iti dau drumul. Io stiu, poate o marire de salariu te face sa ramai?
Cookie, ce face mititica?
Restul fetelor, pe unde umblati?
La Galati e zi superba, numai buna de un gratar la curte, asa ca o s-o stergem la aer!
Va pup pe toate si zi frumoasa!
MirelaV spune:
hello si eu...buna cafeaua Cristina, dar cam matinala pt o zi de duminica. ce faceai la ora aia treaza? ![]()
la multi ani celor ce isi aniverseaza ziua numelui...voua si poate sotilor vostri, copiilor..parintilor...ce "flori" aveti p'acasa
eu azi nu stau prin casa k vorba Iuliei..e prea frumos afara si diseara ma duc si la pretenuta mea k e floricica floricea ![]()
va pup...o zi minunata va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei