Racusori, la apel! (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Apar si eu cu nititca intarziere! Dau cafea calda ca sa ma iertati!
Miki, ma bucur ca e mai bine catelusul!
Mire, e bine in concediu! Ma bucur pentru tine! Mi-as fi dorit tare mult sa stau si eu nitel pe acasa!
Cristina, cum e tatal tau?
Va pup si o zi usoara celor care merg la munca! Celor care se odihnesc, odihna placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut!
July, multumim de cafea, ma servesc si eu, ieri noapte am facut o criza de fiere, azi-noapte nu am dormit prea bine ca am reusit si eu sa racesc, si-s cu nasul ori infundat ori cu el in batista...
Mire, concediu placut in continuare.
Cris, ma bucur pt. tatal tau ca e mai bine. Multa bafta la operatie.
Miki, si eu am avut 2 catei, stiu ce inseamna sa fie bolnavi si sa le porti de grija. Sunt ca niste copii, doar ca nu pot sa vorbeasca.
Am fost prinsa sapt. trecuta cu treburi, cu nebunia de registrul de evidenta al salariatilor, cu depusul lui, cozile aferente.
Dar macar o sa am si eu doua zile libere de Pasti. Abia astept sa ma odihnesc putin, ma simt ca un zombie.
Va , o saptamana minunata sa aveti.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

domle..apai ce onoare sa servim cafeaua de la Iulia
io-s putin prin zona si o sa plec vreo ora jumate pana la birou k e nevoie de mine. si cum deja m-am plictisit acasuca..nu i-am refuzat noroc k e aproape k altfel mi-era oarecum sa ma duc
am dormittttttt...k aia care-s in concediu
viki, las k raceala trece. bine k nu e altceva mai grav. cred ca si pe mine ma paste una k ma trezesc cu nasul infundat dimineata.
va doresc o zi minunata si ne auzim mai tarziu

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

neata,
catzelul e treaz de tot. s-a jucat singur in pat pana m-a trezit sa-i dau mancare. de duminica nu a mancat nimic.i-am pus 4 pastile si 10ml sirop ( sa-i amelioreze durerea gingiilor)in mancare si...surpriza a mancat tot.
Mirela, m-au sunat azi de la munca sa ma intrebe daca nu m-am plictisit acasa si poate am chef de munca, le-am pus ca nu m-am plictisit si o sa merg cand mi se termina liberele
Vicky, sper sa-ti treaca raceala
July, savurez si acum cafeaua ta. multumesc

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Miki, ce rasa e catelul? Ma bucur ca se simte bine
Si eu prin zona.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Vicky, Balu
e Yorkshire Terrier
mai sunt si eu prin zona. hainele sunt in masina, de aspirat mai tarziu ca n-am nici un chef
btw. m-am uitat la pozele tale. superbe

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hop si io! Da stiu, dati nana la fund, accept orice numa' nu ma stergeti din lista
Hai ca am intrat si eu sa va pe toate,sa va zic ca sunt bine, fara carnet din prima incercare, deci mai incercam
Am fost in concediu la munte, sunt cat de cat mai relaxata si mai vioaie, insa sincer... astept cu interes si nerabdare zilele libere de Pasti!
Cris sanatate tatalui tau!
Viky condoleante !
July vreau sa-ti vad burtica !
Mire luv u!

i'll be back ... spre seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

quote:
Originally posted by mikiriki

Vicky, Balu
e Yorkshire Terrier
mai sunt si eu prin zona. hainele sunt in masina, de aspirat mai tarziu ca n-am nici un chef
btw. m-am uitat la pozele tale. superbe

MIKI

Miki ai un catel scump foc!
Dai un pupicutz pe botic din partea mea,dulceata mica!

Mergi la inceput

Menna, merci. si ai tai ( eu am vazut 2 , dar cred c-am citit ca ai doar unul) sunt scumpi. de dimineata il tot pupacesc pe-al meu, bineinteles ca a primit un pupic si din partea ta.

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

m-am intors. am stat la birou 1h si am rezolvat una alta apoi am mai platit o factura, am mai facut cateva cumparaturi..acum papacesc si sa vad ce oi mai face
voi???
miki, bine k e mai bine Balu.
Dora, iaca la ea...lume noua domle...ce onoare pe capu' mieu

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput