Durerea unei pierderi de sarcina (19)
Raspunsuri - Pagina 21
IreneCAM spune:
Buna fetelor! Va citesc zilnic si ma bucur cand vad ca mai multe dintre voi sunteti in asteptarea unui ...intr-adevar cred ca e singurul remediu pentru durerea noastra. Apropo de asta, am fost ieri la medicul meu, pentru consultatia de 6 saptamani de la nastere. Cand am plecat nu stiam daca sa rad sau sa plang. Vestea buna e ca pana acum totul e in regula - ma gandeam la ce e mai rau dupa cezariana. Dr a spus ca pot incerca din nou dupa 3 luni (nu e cam devreme????, eu ma gandisem la cel putin un an). Mai precis, "3 luni nu bagati chiar asa..., dar apoi puteti ramane gravida"...poate m-am inteles eu bine...in fine, desi eram de suparata, tot mi-a venit sa rad auzindu-i exprimarea...originala (?).
I-am spus ca e prea devreme, asa ca m-a batut la cap 10 minute cu chestii de genul nu mai planifica, e mai bine acum etc...A rascolit totul, in concluzie. Nu prea pot sa ma supar pe el, pentru ca din pacate a trecut prin aceeasi experienta urata cu propriul copil si m-a ajutat mult sa-mi revin dupa...Dar nu stiu cum o voi lua de la capat, pentru ca eu nu vreau alt copil, il vreau pe Vladut.
Cam atat, o sa va citesc in continuare, pentru ca multe ati reusit sa aveti un bebe dupa..., si asta sper sa imi dea si mie putere.
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Michelle81 spune:
Imi pare atat de rau ca sa vad ca odata cu venirea primaverii noastra s-a lungit!Hiadeti fetelor cu teste pozitive sa mai inveseliti admosfera de aici,sa ne dati spernante celor fara,sa ne dati putere celor care nu stim daca vom rezista cu aceasta durere,sa ne faceti sa vedem ca acest vis se va implini tututor fetelor!!!
Baby-r7-imi pare rau draga mea prin ceea ce ai trecut!Nu am stiut ca ai avut sarcina gemelara,ai pierdut doua sufletele deodata,off cat de dureros!Si apoi ai mai fost si operata...!Normal ca este mandru de tine sotul tau cine nu ar fii mandru de o fata asa de puternica?Iti doresc sa ramai cat mai repede gravida,sa duci sarcina la bun sfarsit si sa iti tii copilasul in brate,sanatos!
Andreea16-oricat as incerca sa fiu optimista nu pot!Din pacate viata asta e atat de nedrepata,cum ai spus si tu noi am face orice sa avem un copilas de care am avea atata grija si pe care l-am iubi din tot sufletul pe cand altele nu apreciaza aceasta minune,imi vine sa le inchid undeva pe asa numitele"mame"are nasc copii si ii arunca ,ii omoara ,ii parasesc sau isi bat joc de ei!Oare de ce permite Dumnezeu o asemenea nedreptate??Nu inteleg!Tu cum mai esti?ne scrii noua dar prea putin despre tine.Da si eu ma bucur ca ma duc la un medic bun,cel putin sa stiu daca e totul in ordine sau nu!
Cristina26-prin cata durere ai trecut,mama ta a murit cand erai mica apoi ti-ai vazut copilasul murind,Doamne cat de rau imi pare ca persoane atat de bune trec prin atata durere!Ma bucur atat de mult ca esti gravida din nou,fetita iti va umple sufletul de bucurie,ai sa vezi!Te imbratisez cu drag!
Chantal-ce este cu tine?de ce nu ne ei scrii?sper din suflet ca esti bine!!!
Catty-sunt normale astfel de momente!sio eu am dese astfel de momente cand plang de nu ma pot opri si nu stiu ce sa mai fac.Iti doresc sa iti gasesti linistea si sa amana te rog analizele,alea au prioritate inainte de toate ,parerea mea!
Liduschka-si eu imi doresc sa scap de aceasta frica imensa dar se pare ca nu pot desi as vrea.Iti doresc sa ramai grabida cat mai repede,sa fii fericita cu copilasul in brate!
Printze-nu stiu ce sa mai spun-ma intristez ingrozitor cand vad ca tot mai multe fete trec prin asa ceva.imi pare foarte rau ca ai ajuns si tu aici,iti doresc in primul rand putere sa treci peste asta si sa o iei de la capat.in legatura cu analizele nu stiu ce sa iti spun,aici te trimit la analize doar dupa a treia sarcina pierduta.te pup dulce si ai grija de tine!E bine sa-ti alegi o doctorita buna cu care sa poti vorbi si care sa aiba timp sa se ocupte de tine amanuntit!
Msemcu-nu mai stiu nici eu nimik de Chantal,mi-e frica sa nu stea singura sa sufere,mi-as dori sa ne dea un semn sa stim ca e bine!
Joahnna-imi pare rau de durerile de cap ce nu-ti dau pace si de greturi!sper sa nu te chinuie mult timp greturile,pentru ca pe mine m-au chinuit zii de zii pana prin saptamana 17 -18,desi nu regret nici o clipa.
mihaela-amalia-ai o printesa frumoasa si scumpa,ai sa vezi ca iti va da putere sa mergi mai departe!
Pepsi-ma bucur ca te smti putin mai bine si sper ca sa te lase in pace de acum gripa asta.sper sa nu las acel gol sa devina prapastie,sper...desi nu stiu ce sa spun,dar parca tot mai rau am afund...Asa mare a fost Dominik??Saracuta de tine!Lasa,sanatos sa fie ca restul se rezolva!
Mirela-of gripa asta!imi pare rau ca te-a luat si pe tine,mananca multe fructe si bea sucuri naturale si stai in pat,sper sa te insanatossesti cat mai repede!ti-a venit CM-ul?
Gabi77-imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat anul trecut dar ma bucur ca "te-ai vindecat"putin si vrei sa incerci din nou!sper sa te vedem gravidutza cat mai repede!
Jojo-miha-foarte bine ca stai in pat,ma bucur ca ti-a scazut tensiunea putin.ai mare grija de tine!De data asta va fii bine ai sa vezi!Draguta de tine,eu nu sunt gravida ca nu am puterea sa incerc.Pe 30 martie merg la un control pentru ca sunt imediat 6 luni de la nastere,sa vad daca totul e in regula!
Laura-Ioana-sper ca testele de ovulatie sa te ajute si sa ne dai vestea cea mare pe care o asteptam atat!Te rog sa nu te retragi,sa ne scrii la fel de des ca ne ajuti atat de mult...te rog eu mult!
Idaira-Cat de rau imi pare,abia ai vazut testul pozitiv si ti s-a si intamplat tragedia...Offf,te rog fii tare!!!Doamne nu mai inteleg de ce,de ce se intampla atatea tragedii persoanelor atat de bune!!Imi pare rau Idaira,stim toate ca nu e drept!Nu stiu ce sa-ti spun sa te ajut sa te simti putin mai bine!
Ladymina-asteptam sa ne spui ce-ti va spune doctorul,sunt sigura ca totul e in regula.Imi pare rau pentru prietena ta,atat de tanara,si si cu un copilas,cum poate viata asta fii atat de nedreapta??
Va pup dulce pe toate fetele!eu astept ziua de 30 martie sa vad daca e totul in regula!aici vremea este foarte frumoasa si cu riscul de a repeta va spun ca vremea asta frumoasa am deprima rau pentru ac sunt atatea mamici pe afara cu caruciore,ma bucur pentru ele dar mi si ciuda pentru ca si eu ar fi trebuit sa fiu ca ele acum si nu sunt!!!la toate fetele!
Idaira spune:
Va multumesc la toate pt ca mi-ati raspuns! E mangaietor sa "vezi" ca ai intelegere din partea altcuiva.
Ce sa spun,dupa multa munca mentala reusisem sa ma detasez de obsesia de a avea un bb.Aveam programata o HSG in aprilie,ma gandeam ca incet-incet cu rabdare si intelepciune,pot face fata...si vine asta.E ca si cum i-ai da unui copil o acadea,il vezi cum i se lumineaza fata si in secunda doi i-o iei inapoi!!! Cit autocontrol si cit de puternica mental poti fi astfel incit sa nu te afecteze??!!!
Nu stiu... e mai complicat decit mi-as fi inchipuit!
Stiti cumva cauzele avortului menstrual?! Ma apuc si eu de googalit,nu pot sa stau cu mainile in san!!!
OF,of si iar of...
Joahnna spune:
Idaira imi pare tare rau pentru tine. Multe nedreptati se mai pot intampla. Nu stiu istoria ta, dar eu zic ca data viitoare va fi bine.O si un bebic cat de repede pentru tine.
Michelle cred ca numai -utza fiind te va ajuta sa mai treci peste durerile astea ...si sa le vezi pe mamicile cu carucioare de p'afara cu alti ochi. Mi s-a intamplat si mie ca dupa avort sa nu pot vedea bebei, carucioare si alte chesti ca imi dadeau lacrimile...dar acu sunt chiar curioasa . Sper sa prinzi curaj si sa lasi stresu la o parte ca asta tare nu ii bun la nimic si sa te gandesti mai mult la viitor .
Va pup fetelor pe toate.
9+
ladymina77 spune:
Pupici tuturor,am revenit obosita ,rupta dar fericita ,am fost la medic si totul pare in regula pana acum.Este sarcina de 6 sapt.cu embrion de 5.2mm ,era atat de mic dar am vazut cu batea inimioara.Doamne ce senzatii pot fii.A zis ca este totul ok dupa ce l-am intrebat de vreo 3 ori.Mi-a dat pt sustinere Duphaston 2/zi si Elevit 1/zi.E bun Duphastonul?l-a luat cineva?Urmatorul consult este pe la sf lui aprilie daca ma ajuta Doamne Doamne pana atunci.
Va imbratisez pe toate si haideti si voi la odisee.Noapte buna si vb maine.
6+
mina
Pepsi spune:
mirelush, imi pare tare rau ca esti si tu gripata, tare pacatoasa gripa asta, eu, si acuma o mai trag, tusesc de m-au apucat ceva contractii ieri...deseara imi voi face un ceai de ceapa ca nu mai pot!sanatate multa, cu analiza aia nu stiu ce sa-ti zic ca nu ma pricep!
mari, cu regimul ce-l ti sigur va iesi bine analiza, iti tin pumnii si astept vestea cea buna!
ileana, cum stai cu bagajele?
bibi, nu ai mai intrat de mult, cum mai esti?
linduska, asa stiam si eu ca daca ai imunitate inseamna ca ai contactat boala, si daca nu ti-ai dat seama, si daca nu ai tratat-o nu cred sa fie grav, oricum acuma e trecuta, partea buna e ca nu se face de 2 ori!
joahnna, si eu cred ca e bine ca ai anticorpi, e ca si la rubeola, la prima sarcina nu aveam deloc anticorpi si de aceea m-au vaccinat imediat dupa ce am nascut, si acuma am anticorpi ceea ce e super bine!
printze, te inteleg perfect, griji iti vei face si daca astepti mult timp inainte sa ramii din nou, e normal, nimeni nu-ti va putea garanta ca va fi bine! dar, iti spun ce mi-a spus mie medicul, ca daca am deja un copil dus cu bine la termen si fara probleme, ceea ce mi s-a intimplat este o nimereala, o intimplare nefericita, nu ca as avea eu probleme! poate te ajuta si pe tine sa stii asta!eu, am asteptat cum mi-a zis medicul 2 cicluri dupa chiuretaj, in iulie am avut chiuretajul, si dupa ciclul din septembrie am ramas gravi!fetita ta te va ajuta mult sa treci peste incercare, mie nu mi-au dat nici un fel de tratament de sustinere, nici o analiza, ptr ca aici sistemul de sanatate iti plateste analizele si de aceea te trimite numa daca chiar e nevoie, daca nu le poti face tu pe banii tai, dar medicul meu mi-a spus ca dupa 3 sarcini pierdute incepi sa-ti faci probleme, si ca eu am o sarcina dusa fara nici o problema la capat si ca nu sint motive sa nu mai am una, drept dovada, si sa bat in lemn pina acuma in afara problemei de placenta nu am avut nimic pina acuma, sper sa ramina asa in continuare! vei reusi intr-o zi sa ai si tu al doilea puiut, ai sa vezi, eu, initial as mai fi asteptat dar le-am cunoscut pe fetele astea minunate si am prins curaj!si eu am ovare mocropolichistice, am fost operata si nu mai am un ovar, dar nu am avut pina acuma probleme sa ramin gravi, am ramas cu primul din prima, cu al doilea din a doua luna, si acuma din nou din prima!sper sa fie la fel si la urmatorul!
Gaby77, imi pare rau ca ajungi si tu pe lista asta, am sa te trec, si eu tot la 12s am pierdut pe 15 iulie 2006 chiuretajul, tot oprita din evolutie de la 10s!iti doresc sa ramiin gravi cit mai repede, si abia astept sa te trec graviduta in lista!
jojo, ma bucur enorm ptr ca ti-a scazut tensiunea, chiar ma intrebam ce mai faci, e f bine ca stai in pat, ai mare grija de tine!
laura, la fel simt si eu, vezi ca am luat o pauza si eu sa-mi incarc putin bateriile, mai ales ca si boala asta m-a darimat!vei ramine gravi luna asta, ai sa vezi!pun eu o vorba buna ptr tine!
idaira, am plins cind te-am citit, nu-mi vine sa cred, cica multe femei pierd asa sarcini, ca nici nu-si dau seama! of, imi pare tare rau! nu am cuvinte sa-ti spun cit de rau!
mina, imi pare tare rau prin ce treci, dar tu acuma trebuie sa te gindesti la bebe mic din burtick, nu ai voie sa fii trista, si sa te necajesti, e tare trist ce s-a intimplat cu prietena ta!ma bucur tare mult ca totul a iesit bine la medic si ca ti-ai vazut simburelul! va fi bine de data asta ai sa vezi!
Irene, ileana a ramas la 4 luni de la cezariana, si mariana(care nu e pe lista) a nascut natural la 1 an dupa cezariana!
michelle, imi pare tare rau ca esti tristuta, e bine ca e cald, si-mi pare si mai rau ca nu esti si tu printre mamicile cu carucioare sa te plimbi!dar sigur vei fi, trebuie doar sa-ti faci putin curaj, nu astepta prea mult timp....
of, ma deprima timpul asta, si faptul ca atitea fete se mai adauga pe lista asta dureroasa, dar cind ma uit, si vad atitea burtici imi zic ca e urma de speranta!pe mine nu ma mai lasa raceala asta, de doua saptamini ca ma chinuie! saptamina viitoare intru in 7 luni, parca nu-mi vine sa cred. va pup
Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
ileana_marius spune:
Imi pare tare rau pentru toate fetele care au trecut prin aceasta durere. Sper din suflet sa va gasiti si voi linistea aici si sa puteti privi catre viitor si in curand sa vi se indeplineasca visul la toate.
Eu sunt cu bagaje si multa munca la birou, dar v-am citit. Azi am fost si noi la eco si suntem bine, bb e dezvoltat normal, dar nu a stiut sa imi spuna cate kg are, nu a facut nici poza pt ca acum e prea mare si nu se mai vede bine. Glicemia se pare ca e buna, i-am aratat rezultatele si a zis ca sunt valori normale. Mi-a spus ca e in regula si cu calatoria. Acum ramane sa gasesc un dr. in tara si sa ma pregatesc de nastere.
Pentru ca ati scris asa mult nu va pot raspunde la toate, dar sunt alaturi de voi.
IreneCAM sunt de acord cu dr. tau, 3 luni nu este prea devreme. Eu am cam 3-4 luni si totul e bine pana acum cu operatia. Si are dreptate ca nu ar trebui sa mai planifici si sa lasi totul sa vina de la sine.
Ileana 32+
my baby
L5845 spune:
si buna dimineata la dumneavoastra doamne dragi! Mi-am luat in sfarsit inima in dinti si am facut testul care se anunta cu a doua liniuta ca o umbra. In plus, am mai imbatranit cu un an si speram ca sa fie 2 liniute clare.... Inca sper dar nu foarte tare. Mai astept vreo cateva zile si o sa-l repet. In rest, cam atat. Am vazut ca s-a scris intens si m-am pus la curent cu tot. Scuze ca scriu asa plat, dar am o stare asa de.....linie, nu stiu de ce.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
Pepsi spune:
lau_meli, eu zic ca-i pozitiv, chiar daca e asa ca o umbra, sa inteleg ca e ziua ta, atunci un mare si din suflet La multi ani si da-mi voie draga mea sa te felicit! astept sa faci inca un test in 2 zile si sa dai vestea buna!
ileana, ce mult ma bucur ca totul e bine! drum bun, ai grija sa nu te obosesti prea tare, si bafta la gasit medic bun!
Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
cristina26 spune:
Buna seara,
Am avut niste zile destul de incarcate de vesti rele. Prima si cea mai rea, baietelul unei fete de pe forumul sindrom down a murit (pe 12 martie). Ieri am primit telefon de la dr meu ca am ceva bacterie, care o avem toti in cantitati mici in organism, dar uneori datorita schibarilor in pH ale organismului aceasta creste (ceea ce nu este un lucru bun), majoritatea gravidelor care au aceasta bacterie in 3 luni o vor avea din nou. M-au pus pe antibiotice si sa speram ca nu voi avea complicatii (nastere prematura, infectarea lichidului amniotic, etc). Sunt atat de obosita...
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
21+ poze cu fetita si cu mine