Durerea unei pierderi de sarcina (19)
Raspunsuri - Pagina 22
Pepsi spune:
cristina26, imi pare f rau ptr vestile rele, e tare trist ptr baietelul care a murit, iar cu bacteria ta daca iei antibiotice nu cred ca mai ai de ce sa-ti faci griji! ce fel de bacterie este? si daca apare din nou in 3 luni mai iei odata tratament si apoi nasti!cum de ai descoperit-o? si o prietena de-a mea avea streptococul B si a nascut normal, cu tratament de antibiotic si ea si bebe apoi! cumnata mea a avut si ea o bacterie si ziceau ca poate afecta vazul fatului, si uite ca nepotul meu are 12 ani, si nu a avut nimic!va fi bine ai sa vezi, doar ca s-a acumulat vestile rele!multi pupici si ginduri pozitive!
Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
printze spune:
Neata iubitele!
Pepsi iti multumesc din suflet pentru incurajari. Data viitoare trebuie sa fie bine. Cred ca o sa astept si eu 2-3 cicluri, ma gandesc ca abia prin iunie-iulie pot lua in calcul o noua sarcina. Cam asta mi-a recomandat si mie medicul.
Lau-Meli tinem pumnii stransi ca liniuta aia pala sa se inroseasca de-a binelea si sa vina bebe!
Pupici si ne mai auzim!
mihaela amalia spune:
'Neata.
Se pare ca vremea buna imi da si mie o depresie....nici pe geam nu imi vine sa ma uit..
Lau-Meli si eu iti tin pumnii sa iasa cu doua linii cat mai accentuate.
Cristina multa sanatate
Si pentru toate cate un si o si sa auzim numai de bine.O zi mununata
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
jojo_miha spune:
Buna fetelor azi sunt in al noulea cer,am fost la anlize si cand mi-au luat tensiunea ce credeti ?12/7 ,nu-mi venea sa cred,bine ca nici sa ma bucur prea tare nu am voie ca-mi poate creste,dar incep sa capat sperante.
Lau_Meli felicitari,si testul meu tot asa a fost cu a doua liniuta pala.
Cristina imi pare rau,dar zici ca iei antibotic si sunt convinsa ca vei scapa de bacteria asta.
Va pup fetelor ma duc in pat ca nu degeaba stau.......
Mihaela 9+
catty spune:
Buna dimineata fetele mele luptatoare,
Imi pare rau ca nu am mai intrat in ultima vreme, dar sunt destul de aglomerata la serviciu, plus ca sunt inca in mari dubii daca sa ma mut cu jobul sau nu, desi instinctul imi spune sa accept noul job si sa risc si eu putin. Asta inseamna ca voi amana laparo pana in toamna daca nu vin uratii pana pe 20 martie cel tarziu, si nu se vad deloc la orizont pana acum. Azi noapte mi-a fost extrem de rau. Ma-m trezit cu stare de lesin, greata si nu puteam sa ma ridic din pat, asa de sfarsita de puteri ma simteam.
Azi sunt si mai deprimata decat de obicei. E ziua tatalui meu care ar fi facut 50 de ani daca mai traia, si ma uit si ma intreb cand au trecut 6 ani si jumatate de cand a murit. Si dimineata cand am vorbit cu mama si a inceput sa planga in telefon mi s-a rupt sufletul. Viata asta este asa de nedreapta uneori, si ai parte de atata suferinta, incat nu stii de unde ai forta sa treci peste toate.
Pupici tuturor dragele mele si sa dea DD ca visul fiecareia sa devina realitate si lacrimile si durerea sa le lasam in urma.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Michelle81 spune:
Ladymina-o veste buna ai adus pe forum!I-ai vazut inimiora,ce frumos!e o senzatie atat de frumoasa pe care o cunoastem toate fetele!ma bucur pentru tine foarte mult!!!
Pepsi-nu-mi vine sa cred ca intrii in luna a saptea!Mai ai atat de putin!As vrea sa-ti pot lua gripa asta care vad ca tot pe tine te viziteaza!Sper sa-ti treaca odata!sarcina usoara in continuare.Dominik ce mai face?
Ileana-marius-si tu mai ai atat de putin si iti vei tine bebikul in brate!ai grija de tine!Sper ca vei mai intra pe la noi si dupa ce vei naste,sa nu ne parasesti!
L5845-Doamne ce veste minunata!!!felicitari,sunt sigura ca esti gravida chiar daca cea de-a doua liniuta este pala testul este POZITIV!este cel mai mai frumos cadou pe care il puteai primi de ziua ta!FELICITARI DRAGA MEA!si sa iei multe fete dupa tine te rog frumos!sarcina usoara iti doresc de pe acum!
Cristina26-te rog incearca sa nu-ti faci probleme,daca iei antibiotice iti va trece infectia si totul va fii bine ai sa vezi!ai vazut ce ti-a spus Pepsi despre prietena ei deci nu-ti fa probleme,mai rau iti face stresul!Imi pare atat de rau pentru baietelul prietenei tale!Astfel de vesti ma lasa fara cuvinte!Osa fie bine ,ai sa vezi,TREBUIE!
Printze-ma bucur cand aud cat de optimista esti,ca te gandesti la o viitoare sarcina!multi pupici!
Mihaela-amalia-si pe mine ma deprima vremea asta frumoasa desi vremea frumoasa ar trebui sa fie un motiv de bucurie insa la noi...si eu iti transmit multi multi pupici!
Jojo-Miha-cat de mult ma bucur sa aud ca ti-a scazut tensiunea!!!!Astfel de vesti sa tot auzim!Sa stai in pat,relaxata ,sa nu te enervezi ,sa urmezi regimul fara sare si sunt sigura ca totul va fii bine!!!
Catty-imi pare rau pentru tatal tau,te cred ca e dureros si ca esti deprimata!iti doresc multa putere draga mea!poate ca esti gravida de aceea te simti rau,te-ai gandit al posibilitatea asta?
Va pup pe toate fetele!
lidushka spune:
idaira, am citi pe undeva, pe net dar nu stiu exact unde, ca se intampla ca ovulul sa fie fecundat de spermatozoid, dar din cauza unor anormalitati cromozomiale sa se elime la menstruatie ( asta e un lucru bun, natura isi face treaba, adica nu da voie sa se dezvolte ceva ce din start nu este OK)fara ca femeia sa stie ca fusese deja fecundata( normal, daca ii vine CM-ul).Dar, tu pentru 2 saptamani ai sperat si apoi s-a intamplat.. imi pare nespus de rau pentru tine, si nu stiu ce sa iti spun.. incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, adica se putea sa se intample neneorocirea mai tarziu. poate ai sa imi spui ca putea sa fie si bine. asa este, dar uite totusi cate suntem in situatia asta, si cate lucruri de neinteles se intampla in jurul nostru. si eu ma momente cand calculez cate saptamani as avea acum, cum ar fi fost daca nu se intampla. si eu l-am pierdut in saptamana mai mica, dar tot pierdere este. acum sunt bucuroasa ca mi-a venit Cm-ul, ca mai astept 2-3 luni si ma apuc de treaba. pe de o parte mi-e teama sa nu se intample din nou, dar incerc sa o ignor. iti doresc si tie sa treci cat mai repede prin perioada asta mai neagra, sa incepi sa speri ca totul va fi bine chiar daca ai trecut prin clipe grele. ai sa vezi ca va fi bine pana la urma, ca o sa vina si timpul nostru
multe pupicuri la toate fetele
lidushka spune:
Flavia, ma uitam azi pe listuta fetelor si am vazut, sau cel putin asa am vazut eu, ca tu ai fi ramas graviduta cel mai devreme dupa ce s-a intamplat nenorocirea. ma insel eu cumva? ti-a dat OK-ul dr asa de repede? te intreb fiindca nu stiu exact povestea ta si vad ca majoritatea fetelor asteapta cam 3 luni pana incearca, plus ca nu se stie daca raman din prima, si astfel se mai aduna cateva luni. si ai ramas si din prima, oare? ai avut tp sa iti faci analize? asa as vrea sa treaca mai repede tp asta si pt noi celelate fete, sa ne punem pe treaba.
hair spune:
Azi s-a implinit 1 an de cand baietelul meu cel frumos si mult iubit s-a facut ingeras. ne gandim la el in fiecare zi, il iubim la fel de mult, ne-a deschis intelesuri noi in toate, dragostea lui pentru noi ne da putere si curaj sa mergem mai departe.
Doamne ai grija de sufletelul lui curat!
va rog rugati-va azi pentru ingerasul meu frumos si luminos.
L5845 spune:
Dragele mele, vreau sa va spun ca mi-au dat lacrimile cand am citit ce mi-ati transmis si vreau sa va multumesc si va pe toate, ca sa nu omit pe cineva. O sa repet testul si bineinteles ca veti afla care este rezultatul. Daca va continua sa se mentina pozitiv, o sa fac peste vreo saptamana si testul de sange, pentru siguranta.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli