Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

lidushka la mine apare IgM negativ, Igc 37 35 kiu/l nu stiu de ce am 2 valori . Si sub scrie ca daca rezultatul e mai mare sau egal >= 10 indica imunitate sau infectie acuta (dar daca IgM e negativ inseamna ca nu am infectia )Sper sa corespunda cat de cat rezultatele cu alea din ro ptr ca eu nu sunt in tara.
Eu nu mi-am facut probleme mai ales ca ginecologul mi-a zis ca nu am restrictie la mancare conform rezultatelor de la analize. M-am cam mirat ca data trecuta cand am pierdut sarcina mi-au cam insirat cateva alimente de la care sa ma abtin. Oricum tin cont de primele sfaturi si evit carnea cruda, mezeluri si altecele.
Din cate am vazut eu la ambele analize au aparut si IgM si IgG impreuna ..deci mirela nu stiu de ce la tine apare numa Igm.
Gaby imi pare rau ca si tu ai trecut prin durerea asta...sper sa vina cat de repede bebele mult dorit si la tine.
Va pup
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Joahnna pe foaia de analize sunt trecute si IgG si IgM dar medicul mi-a bifat sa fac numai IgM si asa am facut.Acum sa vedem rezultatele in 2 zile.

Mihaela foarte bine faci ca stai in pat.Ma bucur ca ti-a mai scazut tensiunea.O sa fie bine de data asta,ai sa vezi!
Mersi pt. informatie,cred ca si mie o sa imi vina tot la 6s CM,daca nu a venit pana acum.

Laura ce-i cu tine?Nu ai mai intrat pe aici!Cred ca esti in perioada fertila,nu?Spor la prestat si nu fi stresata,o sa vina si bebe atunci cand va vrea DD.Fii optimista!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus mai citesc din cand in cand, dar parca mi-e tot mai greu sa scriu, cand vad atata nenorocire si tragedie! Imi vine sa ma ascund, asa senzatie am
Imi pare foarte rau pentru toate fetele care prin astfel de tragedii, imi pare rau ca lista noastra e tot mai lunga si mai dureroasa si-mi este parca tot mai greu sa gasesc cuvinte pentru a exprima compasiunea mea! Cred ca sunt lasha sau prea slaba
Se apropie perioada fertila, azi sunt Z12 si-mi voi lua teste de ovulatie sa fac maine.
Va iubesc si va pup pe toate si va voi tzine la curent cu tot

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby77 spune:

Hello again!

Printze dupa nenumarate analize (citomegalovirus, toxoplasmoza, lupus anticoagulant si multe altele la Cantacuzino si Coltea care au iesit bine), ca nu m-am lasat pana nu am aflat ce am (desi medicii ziceau sa astept sa am 3 pierderi si dupa aceea sa investighez), am ajuns si la analizele hormonale si am aflat ca am Sindromul Ovarelor Polichistice (boala, nu aspectul micropolichistic) cauzat de nivelul insulinei si glicemiei in afara limitelor normale, care cel mai probabil sunt responsabile si de pierderea de sarcina (variatii hormonale pe perioada sarcinii) si de faptul ca nu mai raman insarcinata (cicluri fara ovulatie). Oricum e clar ca atunci cand voi ramane din nou voi face tratament de sustinere. Momentan ma tratez homeopat, daca in maxim 3 luni nu raman, trec la naturiste ca am vazut pe acolo fete care au avut aceeasi problema si acum sunt dutze.

Laura te rog nu abandona, esti una din persoanele care m-au ajutat foarte mult prin optimism sa merg mai departe, desi azi am inceput sa scriu aici, te cunosc si te citesc de aproape 9 luni. Daca vrei fac si galerie, numai sa-mi spui cand Si imi pun si eu la semnatura un marinar care sa caute in zare un copilas . Hai inveseleste-te te rog numai asa le putem face pe fete sa mearga mai departe. Daca nu vrei cu frumosul ne aliem toate si venim sa te scoatem din butoi.

Va pup
Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Va pupacesc pe toate !
Haideti sa va spun ultimele noutati...duminica ,dupa 2 sapt de intirziere imi fac un test,iese pozitiv.Nu-mi venea sa cred,pe de o parte nu vroiam sa ma entuziasmez dar pe de alta parte emotionalul era mai puternic decit rationalul.Parca imi exploda capul...Peste 2 zile repet testul,pozitiv si ala.Bunn,alerg la dr,imi da Utrogestan,bhgc,echo.Peste alte 2 zile,incep sa sangerez...toate gandurile negative posibile si-au facut loc in creierasul meu.Nu putea sa fie adevarat.Inca o data sa mi se repete tragedia?!Ma duc la urgente,imi fac alte teste si o echo.Rezultat:testele de urina negative(au facut doua),echo arata un endometru ingrosat tipic per de menstruatie,diag:avort menstrual. Si intr-adevar mi-a venit CM...
Nu e drept!!!
Acum incerc sa ma mentalizez ca nici macar n-am vazut II liniute.Am aruncat alea doua teste cu ciuda si printre lacrimi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Idaira mii de si capul sus, va veni bebe si la noi!

Gabi multumesc mult pentru detalii.

Si eu am ovare cu aspect micropolichistic, diagnostic pus in urma cu 4 luni, de care ma cam indoiesc, pentru ca am cicluri relativ regulate si pentru ca am reusit sa raman insarcinata in a doua luna de incercari. Trebuie sa fac niste investigatii mai amanuntite.
Intre timp am aflat unde se fac in Braila analizele respective si zilele urmatoare ma voi programa, asta si in functie de ce imi va recomanda medicul maine.
Inainte sa raman insarcinata am facut si eu un tratament naturist cu gemoderivat de mladite de zmeur si ceaiuri, poate si asta a contribuit la reusita, dar din pacate totul s-a sfarsit repede.

Pupici tuturor fetelor curajoase si optimiste!

Mergi la inceput

Idaira imi pare foarte rau! Pot sa-mi imaginez ce este in sufletul tau! Intr-adevar nu este drept dar nu putem schimba asta.Nu trebuie sa ne pierdem speranta,desi uneori ne este frica sa mai si speram...linisteste-te si incearca sa accepti ceea ce nu poti schimba!Multa putere iti doresc!

Laura

Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dragele mele,am intrat inca 5 min dupa o perioada de pauza si naveta Cj-Ms si dupa o sapataman extrem de grea si dureroasa sa va scriu cateva randuri.In primul rand in pare nespus de rau pt fetele care le-ati mai adaugat pe lista si le doresc multa sanatate si putere sa treaca peste tot si sa o ia de la capat.
Despre mine va spun scurt ca sunt bine,usoare dureri de burtika,sanii mariti la maxim si durerosi si maine mergem la primul control unde sper sa fie totul in regula.SUnt asa de trista si deprimata,am vazut si ultimele fete care au trecut prin aceeasi durere ca si noi si in al doilea rand ieri am fost la inmormantarea unei prietene fff bune.Avea doar 33 de ani.Nu pot sa cred nici acum ca nu mai e...Am plans in hohote si nu pot sa accept faptul ca un om tanar care are toata viata inainte ,avea o familie frumoasa ,o fetita scumpa ,nu mai este printre noi.Multa durere si multe lacrimi au fost ieri.Nu mai am cuvinte sa va spun cum a ramas familia ei de indurerata.Un cancer cumplit a luat=o dintre ai ei cei dragi.
Sper sa -mi revin ,tare m-a tulburat toata povestea.Va pup acum si va tin la curent maine cu vestile de la nenea doctoru`.Somn usor si multa sanatate din partea mea.
6+

mina

Mergi la inceput

Mina imi pare foarte rau de prietena ta! Doamne,este cutremurator...atat de tanara...m-au trecut fiori...Dumnezeu sa o odihneasca! Numai El stie de ce se intampla astfel de lucruri! Pacat!!!
Multa putere familiei sa suporte aceasta sfasietoare durere!

Bafta maine la medic!Te asteptam cu vesti bune!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gaby esti o draguta. Nu renunt, doar intru mai rar (am perioade). Imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o pierdere, dar ma bucur sa vad ca esti optimista Ziceai ca ai descoperit cauza, care e? Daca vrei sa-mi spui, normal

Mirelus multa sanatate si sper sa-ti vina nenorocitii aia de rusi! Mama lor Cnad nu vrem sa vina, apar imediat si cand tre’ sa vina....fac figuri

Ufff, Idaira Asta-ti mai lipsea Imi pare tare rau! Ti-a dat sa faci ceva analize? Sau poti sa incerci sa ramai iar acum, imediat?

Mina succes la doctor! Ce tragedie cu prietena ta, Doamne, asa tanara si cu copilas mic! Dumnezeu s-o ierte

Poze Laura

Mergi la inceput