Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Stanca multumesc frumos de info referitoare la preturi. Daca nu da rezultat ce mi-am propus de capul meu o sa le calc si eu pragul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salve, dragelor!!

Criss. , imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sper sa iti revii repede, fara prea mari tratamente si sa scapati cu bine de ultimul hop. Sa stii ca Thea a fost un deliciu, s-a jucat mult cu Stefi, s-au inteles, dar evident, trebuiau sa-si imparta jucariile si cu plansete (respectiv a mea). Pt tine si pt. burticutza

Fetelor, v-as intreba daca ati folosit sau stiti ceva despre aparatul Salin, am auzit ca-i bun, dar oare are si efecte secundare?? Ca am mai auzit ca nu toti copiii il suporta... oare face si zgomot?? daca nu va e prea cu deranj, da-ti-mi un raspuns.
Mersi mult.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Raluca, ce scump e la aquina! in afara de ora 6, clar nu e pt noi; mi-ar place sa ma duc; ah ce m-as rasfata! deocamdata zic nu, dar sper ca in curand sa dau verde la operatiune. Multumesc pt info.

rolo, ce mai faci? tot ?

Cristiana, saraca de tine, pot sa spun ca ai o sarcina f solicitanta; tot asa a fost si cu Thea? cred ca dupa ce nasti ramai mai slaba decat ai fost la inceput de drum.

Stanca, v-a venit curentu`?

Simona, tu pe unde umblii? nici o veste din frontul de vest?

Noi suntem ok cu totii; nimic nou.

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ioi tu fetelor, ce liniste in zona...hmmm io m-am trezit de dimineata sa beau niste la 8 merg la coafor ca maine plec, v-am zis, iar deseara am programare la dentist . ne mai vedem virtual numai joi seara cred, depinde cate de tarziu aterizez, ca am uitat...

va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

chiar asa fetelor ...ce liniste la noi
Cristiana parca tu spuneai ceva de o cunostinta de-a ta care comercializeaza biciclete de copii? m-ar interesa si pe mine

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Raluca, merci de raspuns.. stiam eu ca este scump, dar la cateva sedintze m-as duce daca ma lasa.. oricum mai este pana cand face luchitza 6 luni.. si vad atunci ce o sa fac.. Mama foloseste Salin, dar nu a raspuns la telefon.. incerc sa revin cu un raspuns mai tarziu... eu am auzit ca este bun (mama e si alergica si are si o ceva probleme cu traheeita... tuseste non stop)
Anul trecut ma duceam la sala sporturilor la inot la 6 dimineatza, la 7 ieseam si apoi fuga la lucru.... mi-a prins tare bine.. as mai repede figura dar cu bebe nu se mai poate
Azi am mers de urgenta la Biomedica din cauza ca sangerez mult la CM; se pare ca uterul meu fibromatos o sa-mi dea ceva dureri de cap...
Roxana, delegatie placuta si zbor lin!!!
Striga Luca... am fugit si va pupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ASI- scuzeee, mii de scuze, dar nu am gasit numarul de telefon. Inchipuie-ti ca de atunci il caut... dar mai am o sansa... o sa sun azi la dr. copiilor si sigur il are ea! Iti trimit un PM cum il fac rost!

Cum e cu SALIN Stanca?

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Romana sper sa gasesti nr. de telefon.Scuze ca ti-am dat atata bataie de cap cu el!

Mariana a venit pe la 8.Bine ca nu am fost acasa.

Raluca eu folosesc salin de 2 saptamani.In primele zile Razvan a parut un pic mai agitat insa i-a facut foarte bine.Stiu asta pentru ca muci care durau de 2 saptamani au disparut in 2 zile de salin.Efectul complet apare dupa minim o luna de folosire.Face putin zgomot , asa ca un fasait, dar e continuu si nu e deranjant.Contraindicatii sunt doar la persoanele care au aport limitat de sare.Toate informatiile le gasesti de pe www.salin.ro

Alynuta eu zic ca merita sa mergi la ei.Eu dupa 4 sedinte de elctrolipoliza am dat 2 centimetri de la abdomen, 1 cm de la fese si 1.5 la picioare.Din pacate la talie nu am dat jos decat 0.5cm.Oricum eu sunt superincantata si vreau sa fac si impachetari cu alge.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, va scriu de la birou; am prins un calculator cu net liber si am tabarat pe el; sunt singura si pazesc biroul.

Simona

Constat ca n-am mare lucru de spus, asa ca ma retrag in liniste.
si o dupamasa placuta!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragelor, liniste este ca avem atata treabaaaa.....

Eu va scriu pe deasupra cursurilor, abia mai vad tastatura, dar ma descurc

Yagmur, Stanca, mersi mult de informatie. Stanca, am intrat si eu pe site, pare ff de incredere, dar voiam neaparat si informatii din practica... sa nu dau 890.000 pe el si sa nu faca mare lucru. Stefania are rar mucutzi, dar tot ma gandesc ca i-ar face bine.

Cat despre bazin, eu nu mi-as putea rupe din program o alta perioada sa ma "balacesc", asa ca tot la aceste ore matinale as merge. Aviz Mariana, daca te hotarasti, cand te hotarasti, neaparat sa-mi dai de veste, ok??

Criss., cum te mai simti?? Da de veste ca esti bine!! Eu sper din suflet!!

Va las, ca ma trag de maneca toate prin casa, + invatatu....

Va pup.

minunea vietii mele

Mergi la inceput