Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi am fost ieri la circ si Petra a fost foooarte incantata, mai putin la final cand clown-ul a certat-o pe o tanti cu fluierul si atunci a inceput sa planga. A zis ca mai merge . Ne-am intalnit acolo si cu Dana cu Sara

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, bine ai revenit! Si tu ne-ai lipsit, sincer . Si ce de calatorii te asteapta! Super interesant si palpitant. Ma bucur pt voi ca v-ati simtit bine in vacanta; cred ca ati revenit cu forte proaspete si muuult mai , nu?

Raluca, m-ai facut si pe mine curioasa in privinta bazinului; nici eu nu stiu sa inot; si parca un rasfat din buna dimineata suna f bine; cat ati stat? o ora? si cat costa?

Cristiana, un gand bun si din partea noastra pt cele doua siameze.

Azi asteptam musafiri dar nu stim exact la ce ora; ce ma enerveaza fazele astea!
Dar trebuie sa tac ca-i musai sa vina.
Azi am fost la biserica; apoi am mancat pui la cuptor ; mi-a iesit demential.

Fug sa caut pe net aquina.
O duminica faina in continuare!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Roxana bine ai revenit din frumoasa vacanta.Tare mult imi doresc sa ajung si eu pe partiile alea renumite ...si nu numai

Mariana si eu "mor incet" cand stiu ca tre sa vina cineva si nu stiu ora,intr-adevar super enervante fazele!

Rolo sa ai parte de o nastere usoara ,printesa sanatoasa si laptic din belsug sa poata creste bine si frumos Ilenuca.

s si o dupa -amiaza placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mariana, sa stii ca nu am gasit un site functional pt. Aquina... si kiar e suuperfain. Noi mergem-cand mergem-de la 6 dimineata (noi facem deschiderea, ca apoi, pe 7jumate, respectiv 8 sa ajungem la servici. De la 7 fara ceva se umple de lume, dar tot e ff fain. Tariful pt ora asa de matinala e de 90.000lei , iar dupa ora 9 e de 180.000; dupa masa e si mai scump. Grupurile sanitare si dusurile sunt ff faine, dotate cu sampon lichid, sunt uscatoare de par, etc.... In acest tarif poti sta la bazin, jacuzzi, sauna, sala de fitnes.... Tare mi-ar placea sa ne desfatam intr-o dimineata impreuna Ce zici?? (numai s-o dau pe gaza iar la bunici, la tara, ca altfel eu o duc la cresa...)

Roxana draga, suuperexcursie!! Bravos!! Si iti doresc succese si in cea din Germania, Olanda...Sa ne traiesti, ca tare frumos graiesti!!

Mai fetelor, de Florina si de a ei Elise, mai stiti ceva?? (sau nu am fost eu sufic. de atenta) Sper sa le mearga bine.

Va pup, ca si noi asteptam musafiri... inafara de nasi (care nu stim la ce ora ajung), restul trupei vine la 6... asa ca poate eu sunt mai norocoasa decat voi, dragelor (Mariana si Creola)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

io am avut un we de kko, acuma incerc sa-mi revin da inca ma simt ca porcu'.asa ca Raluca scumpa, din pacate eu nu va vad dar i-am expediat catre voi pe MIhai si Theodora care sigur au ajuns pe 6
eu am facut din nou dupa numai doua saptamani o noua criza biliara, cu tot tacamaul de varsaturi, migrene si...nu mai intru in detalii.plus o stare plagacioasa rau, cum n-am avut toata sarcina...de ieri dimineata sunt asa si imi vine sa innebunesc ca nu prea am ce face.doar niste Metoclopramid am voie.azi am fost la control ca eram terminata la gandul ca nu mi se dezvolta copilul dat fiind ca eu am pus ff putin pe mine.dar a iesit f bine la eco, totul normal, avem 1,4 kg deci macar de un stress am scapat.
oare ceai de galbenele am voie?

no in fine, sa nu va indispun de tot va pup pe toate

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

m-am jucat o tzara cu Serban cu un trenuletz si m-am gandit sa vad ce mai ziceti...

Codruta, mai mai hotelul ala fitzos nu numai ca nu includea ski pass si solar, dar nici bauturile nu erau incluse nice un pahar cu apa nu primeam gratis, iar un degetar de cafelutza dadeam pe el 2,7 euro! Cafeaua de dimineata si sucurile la mic dejun erau free totusi...(Spa includea sauna, la hotel erau vreo 4 feluri de sauna, dar noi am mers (si) la un supercentru acvatic Erlebnistherme se numea, si acolo erau o gramaaaaada de minunatii acvatice si subacvatice inclusiv patinoar dar ala era inchis ca era prea cald afara).

Croatia, pai merita sa mergi acolo, io am fost de 2 ori si am mers prin agentie de turism, ne-am lasat pe mana lor de fiecare data. Am fost acolo si am ales la fata locului pachetul de servicii si am fost multumita de fiecare data. Prima data am fost la Krikvenika si a doua oara la Pula. Daca ar fi sa mai merg odata as alege Opatija si mai au ei o insula celeba dar nu mai stiu io cm o cheama...parca ceva cu V...

Cristiana, mi-ai inmuiat sufletul cu fetitele lui Alin. Ne gandim la ele, sa le ajute bunul Dumnezeu sa reuseasca operatia si sa traiasca cum se cade. Ma bucur enorm ca au reusit parintii sa stranga fonduri si sa le programeze la operatie!

No, soramea asta, rolo, nu ma mai baga in seama, se poa'??Unde umbli fata draga, pe cand m-am eliberat eu tu ai disparut in ceatza!?

sper sa mai viu...
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioi ca am uitat, Cristiana, ceaiul de galbenele nu are nici o contraindicatie, never ever Spuneti voi fetelor daca stiti, dar io nu am auzit, as folosi oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Off,Cristiana,sint groaznice crizele de bila,m-ai ales in situatia ta.Imi pare foarte rau sa aud ca nu esti bine,incearca si cu no-spa care sigur nu e contraindicat in sarcina.Chiar acum am cautat in cartea cu plante medicinale a lui Ovidiu Bojor si am gasit un tabel cu plantele contraindicate in sarcina unde galbenelele nu intra,dar le-am gasit in alt tabel,cel cu plante utilizate cu prudenta in sarcina.Deci sa ai grija totusi.Sanatate muuuulta.
Rolo,nastere usoara iti doresc si un bebe mincacios.
Roxana,bine ai revenit,cred ca a fost superb.Iti doresc drum bun catre celelalte destinatii si sa te intorci sanatoasa.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am vazut ca vorbeati de catalogul quelle. ati comandat de p-acolo?cum sunt produsele?sunteti multumite de ce ati primit?

carrie ai grija de tine si sanatate multa.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa bine ai revenit.Mi-a fost dor de tine.

Simona eu am comandat de la Quelle si deocamdata am fost multumita.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput