Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lilianaFi
nou venit

Are album!

Italy
firenze
1 Mesaje
Trimise - 02/03/2007 : 23:21:20
--------------------------------------------------------------------------------

..si o pt toate fetele acestui minunat forum pe care l-am indragit si din care grup as vrea sa fac si eu parte daca ma promiti,tinind cont ca in prezent sint pacienta dr.tutunaru la distanta,povestea mea:sarcina oprita in evol.la 13+2,in iunie anul trecut,cind v-am si descoperit si pe dr Tutunaru la infertilitate.ro si apoi pe voi;laparoscopie in ian.acest an cu dg:endometrioza pelvina,aderente-adezioliza,trompa stg.infundata;sotul O.K.(salut in mod special pe Zenobia care a facut laparoscopia in acelasi timp cu mine si cu care am si vorbit cind ne-am scos firele,asteptam la elias pe hol linga lift-sp.carantina);nu fac diphereline sa nu ies din cursa,incep protocolul pt fiv pe 5 martie si cu aceasta ocazie tot in mod special o mai salut pe KoraPop pt ca traim aceeasi experienta si in acelasi timp,in prezent sint putin stresata pt aceasta noua aventura....cam atit...tuturor fetelor:sanatate si macar cite un pt a fii deplin fericite

lilianaFi bine ai venit printre noi!
Sa inteleg ca faci FIV in Italia ?Iti doresc sa iti reuseasca din prima,te inteleg atat de bine....DD sa fie alaturi de tine si sa iti daruiasca multasteptat!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata,fete dragi!

Cine si-a ales baba azi se pare ca a dat lovitura!E o zi superba!
Superba,ca aniversata zilei de astazi si a ei burticutza:LA MULTI ANI,KITTY_NIC!!!!
Sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa astepti cumintica si fara emotii venirea pe lume a celui mai pretios cadou:Daria Cristiana!

La multi ani!

Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Amely nu esti chiar ultima care ii ureaza Alexiei numai bucurii in viata si un mare la multi ani, precum si un bebe superb acest an pentru ca vorba ta, si eu am imaginea ei cu papusica Emma in brate cand ii spunea: Sa nu plangi ca ma sperii! Ai Emma era cea mai cumintica fetita din lume si cea mai frumoasa si mai draga noua. Alaturi de mamica ei bineinteles.

Felicitari noilor gravidute!!!!!

Eu am fost ieri la eco si bebelina e bine, a primit felicitari, e tot fetita si frumoasa si desteapta - asta spun eu , toate in grafic si normale din punctul ei de vedere, a inceput sa miste si e haioasa tare cum misca asa un pic, ea mai mult, eu simt doar cate o manuta, un piciorus, e mica inca.
Colul insa pare-se ca s-a scurtat un pic, de la 40 mm la 36,3 mm , o sa stau si eu mai linistita, sincer pana acum nu am evitat nimic din ce faceam inainte de a fi gravi. Inclusiv un drum de 6000km la 10 saptamani, activitati cu sotul
, cumparaturi, intalniri etc.

Saptamana viitoare vom implini 20 saptamani! Ce bine suna si vine siu primavara!

Va pup pe toate fara exceptie!!!

Clau
Dar gata stau mai cumintica un pic acum.

19+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Clau,daca la Alexia ai fost ultima care-i spune ,,la multi ani'',fii te rog a 2-a la Kitty_nic!!!!!!!

Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hi hi hi, LA MULTI ANI KITTY_NIC!!!! sa-ti traiasca bebica mica si frumoasa sa vina la termen sa va bucure zilele si noptile (mai ales la inceput!)

Teo

Clau

19+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Kora pe langa leucoree, tulburari menstruale, ceaiul de cretisoara ajuta, in cazul femeilor gravide, la fixarea sarcinii prin fortificarea fibrelor uterine!
aylin siropul de muguri de brad nu are cum sa contina patalagina. sau e un amestec? ambele sunt bune pt tuse! si nici nu am gasit ca ar avea vreo contraindicatie in sarcina!

Pupici

orchis
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

La multi ani sarbatoritelor: Alexia si Kitty!!!

orchis
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Kittysor LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA VA BUCURATI DE DARIA

Amely, Clau, Ioana, Orchis, Ysa

Teo ce activa esti scumpo, lasa lasa ca maine de nu deschid forumul la 7 dimineata

Ysa si eu o sa fiu maine dimineata la cabinet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kittysor LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, optimista, sa ta bucuri de momentele fericite si sa treci usor peste cele mai putin placute, si asa va fi si bebelina linistita, va creste mare, frumoasa si desteapta, ca a Clauciei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

KITTY LA MULTI ANI! ,sa fii mamica fericita toata viata !!!!!

Orchis multumesc se pare ca ceaiul de cretisoara este chiar foarte indicat tuturor !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput