Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Orchis pe prospectul ceaiului de cretisoara nu scrie nimic de "bolile femeiesti",dar eu am invatat de la subiectul FIV ca e f. bun pt sustinerea sarcinii,fetele de acolo dupa transferul embrionilor beau cate 1-3 cani/zi si le-a facut f. bine.

Kora

CARPE DIEM!

Kora nu stiu unde ai citit si ma mira ca nu scrie. Din cate stiu (si crede-ma ca stiu ce spun, doar de 'buruieni' ma ocup!) este principala indicatie! E drept, mai sunt si altele!!

Pupici

orchis
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Orchis si la ce "boli femeiesti" mai exact e bun ceaiul sa le spun si fetelor de la FIV?Pe prospectul meu scrie asa: "CRETISOARA - ALCHEMILLA VULGARIS Recomandari: partile aeriene cat si cele subterane datorita continutului in taninuri si fitosteroli au actiune astringenta interna si externa,actiune stomahica,antidiareica si antihemoroidala; hemostatica in metroragii si in hematurii.Mod de administrare:infuzie - 1-3 cani/zi, infuzia poate fi utilizata si extern"

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

orchis, ce comoara am descoperit!!! te ocupi de ierburi....atunci sa te intreb. pot bea sirop de muguri de pin/brad pentru tuse? se pare ca ar contine si patlagina....

citisem si eu pe net pe undeva ca e bun la :boli femeiesti", dar fara detalii

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

......nu a aparut noua gravidutz!!!!! Kora, nu poti sa ne spui nimic????
Ioanatugs: Tu cand faci histero??
Va doresc o seara frumoasa!!Pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult fete dragi pentru urari, va pup si va doresc si voua la fel sa fiti fericite si sanatoase si iubite
Anca felicitari inca o data, super valoarea de la BetaHGC

Pupici speciali fetelor care s-au gandit la mine inca de la primele oreMamidevladut, Kitty, Teo, Zenobia, Marina, LAura69, Bubulina si pentru toate toate Felicia, Maria08, Sim, Mmc_nd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Buna, fete dragi! Va urez si eu, cu intarziere, o primavara plina de flori , soare , zambete si, bineinteles, ! Va dulce pe toate!
De o ora am deschis DC-ul si am citit tot din urma, ca furnicutzele mele au umplut 10 pagini in 3-4 zile! Si ce-mi vad ? Avem doua gravidute! Sa ne traiasca si la cat mai multe!
Alfa anca, felicitari! Sarcina usoara si la termen si BB sanatos!
Doinidoini, uite cui ii dadeam eu explicatii cu posibile probleme ale celor cu infertilitate inexplicabila ! Felicitari! Sa fiti sanatosi (tu si BB), sarcina usoara si numai bucurii!
Alexia, La multi ani! si fie ca anul acesta sa-ti aduca ceea ce-ti doresti tu cel mai mult!
Kora, fata norocoasa! Ce mana buna ai!
Marinar, multumim de martisor! Cel mai frumos! Sa stii ca T chiar vine si duminica la cabinet, face monitorizari, iar de la Veret inteleg ca face si laparo! Asa ca ni se dedica in intregime !
Teo, multa sanatate! Ai grija de tine si de BB si sa te faci bine repede, repede!
mmc nd, adeverinte, trimiteri, pijamale, pliculete... sunt toate pregatite?
Ysa, felicitari pentru permis! Sa ma anunti si pe mine cand iesi cu , ca sa stau in casa!
Ce fac laparoscopiatele noastre, Merdan si Bonitta?
Dr. T este si pe 16 martie la spital pentru ca vroia sa ma opereze pe mine in loc de 13, ca sa fim siguri ca nu e BB in burtika, dar pentru ca, din fericire, cu stimularea de luna asta am ovulat in z 18 in loc de z 15, si deci pe 13 nu voi mai fi la ciclu (pe cand pe 16 as fi fost), am insistat sa ramana laparo pe 13, cu conditia sa fac BetaHCG pe 12. Aaaa, si inca ceva, mi-a spus ca laparo este critica pentru o posibila sarcina doar cand sunt pe trompite, pentru ca serul introdus de i-ar matura imediat, in timp ce dupa implantare nu mai este nici o problema, pentru ca oul este adanc culcusit in mucoasa uterina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Felicitari noilor -dute! Kora ai mana buna, la cat mai multe -dute!
Nicole, Teo, Mica va promit k in momentul cand voi veni in Buc cu masina va anunt k sa stati in casa.
Alexia iti spus si eu cu intarziere LA MULTI ANI! Ai fost la monitorizare azi? M-a chemat T duminica la cabinet, se pare k nu mai pleaca din oras.
Eu am ajuns la cabinet pe la 12:30 si am plecat in jur de ora 2. I-am aratat rezultatul spermogramei, mi-a zis k nu prea e grozav de bun, din cauza k sunt lenesi si i-a prescris sotului sa ia 3 luni tribulus si zinc.Valorile mele sunt: E=5,1 si OD=24,1
Mi-a spus k asta seara sa prestam (aveam vreo 4 zile de abstinenta, k sa fie gigeii in forta si sa dam lovitura ).Am facut pe la ora 18 si am stat 3 ore in pat.Nu am putut mai tarziu k sotul trebuia sa plece pana la Sibiu si ajunge acasa abia maine seara.Sper sa nu fi fost prea devreme,oricum maine seara mai prestam odata k sa fim siguri.
Cand am ajuns acasa pe la ora 17, am observat k mi-a curs o secretie apoasa,incolora (cand am fost la T eram uscata), sa se fi spart foliculul intre timp, sa se fi produs ovulatia, k mister mi-a zis k sigur voi ovula azi.Duminica cand ma duc din nou la monit.imi va spune exact dak s-a spart sau nu.
Iyoaaaanaaaa!!!!! Ne pregatesti o surpriza cu ochisori?
Va pup mult pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexia si eu sunt tot in pesti. Drept cadou de ziua mea va fi vizita la T duminica la cabinet si bineinteles voi vedea din nou capitala.
Eu trebuia sa vin maine la monit. k maine e z15, dar dak mi-a zis T k nu e in oras ,am venit mai devreme cu o zi si mai bine k poate ovulez azi si nu mai vedea nici un folicul.
Pana acum nu mi-a dat sa fac stimulare,dar vad k am valoare buna la folicul,dar nu si la endometru.Poate nu-mi va da stimulare, dak ovulez natural,nu?
Despre laparo, mi-a zis k nu e cazul acum, sa vedem ce se intampla dupa tratamentul sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alfa_anca, Doinidoini FELICITARI GRAVIDUTELOR!!!
ALEXIA28 LA MULTI ANI FERICITI IUBITA! SI FIE CA ANUL ACESTA SA PRIMESTI CEL MAI FRUMOS CADOU POSIBIL: DOI OCHISORI!!

O primavara frumoasa si calduroasa va doresc tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, chiar daca sunt ultima, iti doresc din toata inima LA MULTI ANI si implinirea celor mai frumoase dorinte (stii tu care), nu pot sa uit ce bine iti statea cu micuta Emma in brate, vei fi o mamica superba!

Am intrat mai rar deoarece toata casa mea este un santier (cu renovarea totala a baii) toata ziua supraveghez muncitorii, imi fac nervi cu masuratorile si cu dificultatile schimbarii instalatiilor. Cel mai nasol e cu mersul la WC fiindca vezica mea nu stie de gluma, bebe preseaza puternic, asa ca trebuie sa intrerup oamenii din lucru din 10 in 10 min., deja s-au obisnuit...dar vor trece si astea pana la urma!

Pup cu drag toate fetele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

28+ si David Cristian

Mergi la inceput