Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Ysa 26, felicitari de carnet.
Si mie mi s-a parut ceva super tare cand am inceput sa conduc. La mine sotul a insistat multa vreme, dar pana nu am vrut nu am facut acest pas.
Ideea e... cum Doamne Iarta-ma sa nu te lase sotul?
Faci numai ce vrea sotul???

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

neata
o veste, la indemnul unei dragi prietene: am primit si eu cel mai frumos dar de la DD.....un bb.inca nu realizez, pt ca acum imi pun parchetul si nu am ocazia sa fiu si eu inistita.
Kora, pupici
multumesc pt rabdare.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ana_id,felicitari,mamicooooooooooo!
Care va sa zica,tu erai ,,misterioasa gravidutza''!!!!!!!!!
Da-ne detalii,cum a fost,cind ai facut test,etc!

Kora,esti fantastica,ai o mina super!Ia te uita ce-i aici,invazie de gravidutze!Doamne ajuta!

Ce-o fi facut Tutunel asta in ultimul timp,nu-mi explic,dar ia priviti ce recolta bogata!!!!!!!!!

Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kitti la multi ani si multa sanatate!!!

Ana felicitari!!! abea astept o pozica de la eco cu bb al tau.

clau ma bucur ca e bebelina ok. deci...sa te cumintesti. uffff nici eu nu -am oprit de la nimic pe timpul sarcin ii si tot am ajuns la 42 de sapt cu col de 50 mm.

amely sa ai grija de bb. eee stiu cum e cu santierul, dar si cand se termina...........

pupici tuturor... de la emmi

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor graviduta misterioasa si-a facut anuntul,asa ca in sfarsit pot sa o felicit din tot sufletul si mai ales sa o trec pe lista gravidutelor :
FELICITARI ANA_ID, TIZO DRAGA MA BUCUR ENORM PT TINE!!!!! Sarcina usoara si ai grija sa nu te obosesti,de acum pe primul plan e bebelasul vostru!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Daniela sotul nu m-a lasat pt k ii e frica k intra cineva in mine, sau k nu ma voi descurca in vreo situatie mai grea.Dar a fost de acord acum k m-a vazut k imi doresc prea mult.
La multi ani si tot ce-ti doresti Kitty_nic!
Felicitari Ana_id !!!
Kora felicitari si tie, se pare k ai mana buna!
Alexia maine pe la 9 sunt la T. Tu pe la cat ai fost ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ana_id, ma bucur din tot sufletul pt tine! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Intru si eu sa va urez o primavara fericita si insorita!

Felicitari noilor gravidute Alfa_Anca si Ana_id! Sarcini usoare si sanatate multa va doresc!

LA MULTI ANI pentru Kitty_nic si Alexia!

Ysa, iti doresc mult succes in continuare si un bebe luna asta!

Teo sarcina usoara in continuare!

Kora iti multumesc pentru raspuns si pentru intelegere!

noi stam deocamdata in stand-by, si ne punem toate sperantele in dr. Matei si in dr. T.

Dar va urmaresc in continuare si imi este drag sa va citesc!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Ana id, FELICITARI! Sarcina usoara si numai bucurii!
Kitty nic, LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata de tot ce poate fi mai frumos! Sa-ti traiasca si gogosica!
Kora, felicitari si tie! In ritmul asta o sa se mute jumatate din aspirante la gravidute! Tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Ce de vesti!!!!!!!!!!!

Nu am mai intrat si eu 2 zile si ce de gravidute!!! Felicitari fetelor, sa va dea Domnul un bebe sanatos si sarcina usoara!!

Bebelina mea a miscat aseara!!! Abia asteptam ca poate asa mai scap si eu de greturi!
Va pupic!!! Ma duc in pat ca am stat cam mult in picioare si ma doare tare rau mijlocul!! O zi buna !!

kristin 17+

Mergi la inceput