Finlanda celor 1000 lacuri si a lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Jaana, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Mamini, multumim pentru vestea cea buna despre bebelusa Jaanei si multumesc pentru incurajarile legate de sot. Al meu e tare complicat din pacate, chiar astept cu nerabdare plecarea lui, mai ales acum ca sint nervoasa
Liliana, ma intrebai mai devreme daca nu-mi place Canada..poate ca mi-ar place, nu stiu dar prblema e ca ma simt obosita sa o iau iar de la capat.
Sala de sport de la piscina ar trebui sa aiba tot felul de aparate si pentru "fortosi" si pentru cei ca noi.
Eu n-am facut nimic in weekend, azi al meu sot a stat morocanos pe canapea toata ziua.Iar ieri am avut o zi lunga si grea la servici, am dormit pana la 10 aseara. Apoi sauna si iar somn.
Cu slabitul e tot asa, cantarul a stagnat, dar simt ca ma micsorez.
Elena, spor la pregatiri! Cand ziceai ca vii?

Edit ca sa spun ca n-a stat chiar pe loc cantarul, s-au mai dus 400 g. Nu ma mai cantarisem de cateva zile, ma saturasem sa vad aceeasi greutate.

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Jaana, FELICITARI!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea pana la 120! -asa e o 'vorba' in Israel

Noi suntem in Romania acum.

Va si va tin la curent.

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 10 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Jaana sa-ti traiasca, am pariat eu ca e fetita! Te asteptam cat mai repede sa revii aici cu noi si cu fetita.
Elena ma bucur ca ai reaparut in zona, acum in RO tre sa fie agitatie mare inainte de sarbatorile de Pasti. Nu stiu de ce, dar aici nu simt la fel ca acasa sarbatorile. Nici macar azi, ca e duminica floriilor nu ma simt deosebit in vreun fel. Doar ca e soare afara si ar fi faina o plimbare ...
Mamini multumim ca ne-ai tinut la curent.
Aamu oricum esti o sportiva, eu nu stiu daca m-as urni din casa la 9 seara ca sa ma duc la sala, sincer! Asa ca tot respectul pt tine.
Mie mi-ar placea sa ne luam abonament la piscina, dar nu depinde de mine, ci de finante ...
Yael cand vii incoace?
In final o duminica placuta tuturor!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Buna dimineata, dragelor!

FELICITARI Jaana pentru puiuta; sa fie sanatoasa, fericita [si voi pe langa ea] si la cat mai multe bucurii alaturi de ea !!!!

LA MULTI ANI ! pentru cei ce poarta un frumos nume de floare, fie ca se afla printre voi, fie ca este la mii de km distanta, intr-unul din colturile lumii.

Liliana, asa este, in atmosfera parca pluteste sarbatoarea - sau ar trebui sa fie, caci daca noi nu suntem cu totii, iar copiii sunt prea mici ca sa-nteleaga ce se-ntampla - parca n-are acelasi farmec.Si mai ales ca azi este o adevarata zi de primavara - soare puternic inca de la prima ora, pasarile ciripesc voioase - parca iti pune adrenalina in miscare. Mai putin la mine este valabila chestia asta - se pare ca abnezia de primavara isi face simtita prezenta.

Aamu felicitari pentru perseverenta si rabdarea de care dai dovada in lupta cu gramele si kg.Bravo tie! Cel mai mult conteaza sa te simti mai bine "in pielea ta".

Yael bine ai revenit pe taramurile natale!

O duminica placuta tuturor

Costin [5 ani jumate] si Andu [ doar 2] prichindeii mamucai Daniela-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

La multi ani celor ce poarta nume de floare!
eu am avut o dimineata super, dupa ce fie-mea s-a trezit cu "popoul"cum zice ea, in sus, am zis sa iesim afara. si am facut turul parcurilor din zona, am incercat toate leaganele si am fost in Arboretum( un soi de gradina botanica) sa ne uitam la rate. a papat bine si a adormit rapid. am fost doar noi doua si ne-am distrat pe cinste.
duminica frumoasa tuturor!

M

p.s. Aamu, uneori distanta e buna, pt ca iti da claritate, te ajuta sa pui ordine in ginduri si in sentimente. Apropierea te impiedica deseori sa vezi calitatile celui de linga tine. Sau defectele.Sunt sigura ca daca ai rabdare vei lua cea mai buna decizie, oricare ar fi ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Salutare, fetelor!

La multi ani pentru cei cu nume de floare!

Liliana, nu sint eu chiar asa sportiva, dar ma goneste varsta (si kilogramele), asa ca ma straduiesc acum cat pot. Cred ca m-a apucat o criza de 35 de ani. Dar atata timp cat e constructiva, e bine venita!
Cat e abonamentul la piscina? Sotul, cu statut de student, cred ca are reducere.
Mamini, ai dreptate cu distanta. Si de-aia ma si bucur intr-un fel ca pleaca, am nevoie de claritate ca sint tare confuza. Si am nevoie si de pauza in care sa am grija doar de mine:cosmetica, aranjat,chefuri cu fetele etc. Pentru moment simt ca nu pot respira..
Aiska, ce mai faci?
Elena, cand vii incoace? In aprilie?
Yael, mai ai putin si vii. Ati facut rezervari la hotel?

Azi am pus cauciucurile de vara - sotul, eu am ajutat putin. N-ar fi mare filozofie, dar nu stiu daca am putere sa strang suruburile cat trebuie.. Acum ar fi culmea sa ninga iar.

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Noi pe 14 aprilie ajungem pe-acolo. Desi am fi vrut sa serbam Sfintele Pasti impreuna cu sotul oferta ptr biletele de avion a fost asa tentanta [de la 650 la 340 eur], ca am amanat totul cu o saptamana.

Si mai mult eu sunt curioasa cum se oficiaza o astfel de slujba la catolici sau alte grupuri religioase care se mai gasesc prin Finlanda.

In legatura cu pauza luata intr-o casnicie, cam asa este.Este bine-venita cateodata - mai ales cand se simte nevoia de evadare, de un respiro, de acel "ceva" numai pentru sufletul tau. La mine aceasta pauza a durat cam 1 an jumate calculat per total si acum simtim nevoia sa ne "adunam de pe drumuri".

Costin [5 ani jumate] si Andu [ doar 2] prichindeii mamucai Daniela-Elena

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Si o saptamana cat mai frumoasa!

Eu azi trebuie sa ma duc pana la scoala si pana la gara sa cumpar bilete de tren pana in Helsinki si inapoi. Am sa-i intreb daca pot la ei sa-mi rezerv bilete la tren pt Norvegia, sper sa se poata ... ca altfel nu prea stiu ce fac. Am doar 2 ore la dispozitie sa ajung din aeroport in gara, in speranta ca merge repede la pasapoarte.

Elena mai e doar un pic! Si vii incoace, trebuie sa ai ceva emotii la bagaj, nu?
Aamu abonamentul la piscina pt o luna e 51 euro pt mine, iar pt el 37 parca. Dar acum e musai sa asteptam urmatorul salar. Suntem deja datori la un prieten care e cu noi aici si trebuie sa trecem prin excursiile programate deja.
La chestia cu sotul, nu prea stiu ce sa zic, io inca is la inceput, n-am experienta in ale casniciei. Dar is de 6 ani cu el, e ceva vreme. Tu fa ce-ti face bine la suflet, recreaza-te, citeste o carte, mergi in vizita, fa sport, bea o bere, etc. Si in final veti fi fresh, nu?
Mamini ai reusit sa ajungi la Jaana? Sau nu mai mergi?
aiska we miss you!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Liliana, nu am ajuns,nici nu aveam intentia sa ma duc acum, mai ales ca am avut treaba si ieri dupa amiaza musafiri. Ma duc marti cu Piticot la spital si atunci ma gindeam sa trec, dar sotul m-a anuntat ca el e miine la Helsinki si deci nu am cu cine sa las pitica, iar cu ea cu tot nu intru la bebelusi, ca e mucioasa. Oricum, daca a nascut vineri azi ii da drumul acasa.

M

Mergi la inceput

Super, inseamna ca primim vesti curand!
Nu intelesesem corect, mea culpa!

Liliana

Mergi la inceput