Finlanda celor 1000 lacuri si a lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 16
morgane spune:
Liliana si Aamu, merci pt info si link. Sunt convinsa ca sunt multe vazut si facut. Am sa povestesc cum a fost. Promit.
Liliana, cand te hotarasti sa vii in Brugge trimite un porumbel calator, un buzdugan, ceva si-ti voi indruma pasii.
Pupici, 

Aamu spune:
Buna seara!
Liliana, ce mai zici?
Pentru Stockholm e varianta cu ferry+hotel ,dar probabil ca stii deja.
Despre Rusia nu stiu mai nimic, cred ca banii folositi sint tot rublele si probabil poti schimba euro la case de schimb. Nu prea cred ca poti plati direct cu euro.
Elena, domeniul economic e mai pretentios din caua legislatiei. Cand aplici pentru echivalare e posibil sa-ti ceara sa mai studiezi aici o perioada. Dar poti sa gasesti si un loc de munca unde sa inveti, chiar daca pe un salariu mai mic la inceput. Practica care vorbeam e foarte buna, mai ales pentru straini. Inveti vocabularul meseriei, legislatia, stilul de lucru. Plus ca, daca te plac si au nevoie poti sa continui ca angajat sau daca nu, ai o recomandare de la un local - e foarte valoroasa.
Cand m-am angajat, pe englez nu l-a interesat unde am experienta, ci doar ce stiu sa fac. Dar pe finlandeza care era cu el (de la fortele de munca) a interesat-o experienta in Finlanda, referinte, limba finlandeza. La fel si pe directorul de resurse umane - care e finlandez.
Fetelor, am auzit ca se incalzeste vemea. Azi imi spunea un coleg ca sint promise 11 grade ptr weekend
Acum poate ar trebui sa incerc sa adorm..
.
Aamu
lgireada spune:
Buna dimineata! 
Aamu asta vreau sa fac acum de dimineata, sa o rog pe tipa de la agentie sa-mi caute o varianta cu innoptat in Stockholm - 1 sau 2 nopti. Poate ca luni o sa fac si rezervari, in acest caz. 
Azi fac bagajul pt rusi - trebuie sa fiu f atenta cu toate. Maine plecam - uraaaaaaaaaa. Si eu sper sa se incalzeaza, joi si duminica vom fi pe drum. Dar vineri si sambata suntem in Skt. Petersburg si atunci am vazut ca e prezis soare. Tare m-as bucura sa avem vreme buna, conteaza enorm.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Aamu spune:
Buna dimineata!
Liliana, sper sa gasesti varianta Stockholm la un pret convenabil
. Sa intrebi si de reduceri ptr auotbuz, tren Joensuu-Turku.
Am gasit ceva despre Russia, daca ai timp poti sa arunci un ochi fintravel si www.moscowtimes.ru/travel/facts/money.html" target="_blank">moscowtimes. 
Aamu
lgireada spune:
Multumesc! 
Ne-au trimis si organizatorii excursiei un pliant destul de consistent (20 pag) despre ce si cum in Rusia. 
N-am mai reusit sa ajung pe la agentia de turism, dar ma duc luni la prima ora. Sper sa fie timp sa rezerv pt Pasti. 
Liliana
Jaana spune:
Lili, drum bun si o vacanta cum iti doresti in Rusia! Poate pina te intorci o sa am si eu bebe
Da, sunt linistita, a se citi inconstienta
, altfel nu se explica ![]()
Elena, calendarul tinut de mine coincide cu cel al doctorilor. Pur si simplu asta micu e lenes/a ![]()
Multumesc de incurajari, Yael! Sper sa nu ajung atit de tirziu cu sarcina... Ei m-au chemat la spital in ziua in care fac 42 de sapt (daca nu nasc bineinteles) ptr investigatii care dureaza vreo 2 ore... Adica au de gind oare sa ma mai tina in sah si dupa aceea?? Ca il mai tin putin in burtica si il duc direct la gradinita ![]()
O zi superba tuturor!

lgireada spune:
Si eu care era sigura ca scrii ca sa ne zici ca ai bb ... ce m-ai pacalit! 
Inseamna ca io cand ma intorc aflu ce e ... 
Nastere usoara iti doresc! Sa fiti sanatosi amandoi si tu si bb-tza. 
edit: ca sa zic ca maine plec. Va pup pe toate. Sa tineti topicul activ! 
Ne auzim luni cu poze si povestiri. 
Liliana
aiska spune:
Apar si eu pe la voi dupa o saptamina in care ne-am luptat toata familia cu virusi si febra de peste 38 de grade.Eu am facut chair 39 sa fiu mai cu mot.
Jaana la controlul de 42 de saptamini te monitorizeaza cu centuri, adica fac testul de stres al bebelusului, si in functie de grafic te lasa sau nu sa continui cu burtikul la nascuc.Daca dai de un doctor constiincious te va monitoriza si ecografic.Cind insisti mult si invoci teama te vor ajuta sa alegi inducerea, oricum sper sa nu fie cazul.Astept sa citesc ca bebe a sosit!
Aamu mult succes in lupta cu kg in plus!
Eu am slabit in sfirsit cele 5 kg ramase de la a doua nastere si sper sa ma mentin.Chiar am mai dat 1 kg jos neintentionat de cind cu imbolnavirea.
Yael, mi se pare ca tu intrebai mai demult.In curind fac 7 ani in Finlanda si da, am si 2 copilasi.Mi-as mai dori inca 2 sau chiar 3 daca reusesc sa ma descurc cu ei si cu serviciul.
Lili asteptam impresii de calatorie si poznici!
Mamini imi pare atit de rau de problemele voastre cu cea mica.Sa mai intri la noi sa ne povesteti despre voi!
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei