Va schimba credinta cu ceva????
Raspunsuri - Pagina 7
papadie spune:
tu tradator? LOL
mai frumos era nickul vechi:) daca tii musai sa prestezi cu asta nou da un PM la desprecopii. idem daca il vrei pe cel vechi.
accept PM dar cred ca e un bug in sistem.
alessia105 spune:
papadie
ariel_7000...fffffff frumos ..sincer parca ii si vedeam pe samburei vb iar sincer asocierea mamei invizibile ptr ei ..a fost ...un fel de DD care e acolo ..ne mangaie ,ne iubeste si protejeaza chiar daca nu il vedem si il vom intalnii la urmatorul pas al omului spre mantuire ...
zmeoaica
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
xenocid spune:
Eu un lucru nu inteleg. De unde atata inversunare?
Pentru mine lucrurile sint clare. Avem pe de o parte doi regizori de vodevil contrazisi de un arheolog (culmea chiar autorul 'descoperirii') a carui activitate stiintifica il plaseaza undeva intre 'respectabil' si 'eminent' cu tente de 'autoritate in domeniu'
Asta ar fi trebuit sa incheie definitiv discutia pentru orice crestin respectabil.
Acu' vine problema, de unde gasim 'crestini respectabili'? Ca nu prea sint. Daca ati avea curiozitatea de a naviga prin zonele ceva mai obscure ale internetului acolo unde salasluieste 'ortodoxia profunda' v'ar mai ramane doar cateva minute la dispozitie pentru a va pregati de sfarsitu lumii. Si ei sint seriosi!!. Diavolul scapat de la Tanacu s'a refugiat in cardurile RATB , legiunile jidovesti il rastignesc pe Isus din nou, iudeo-masonii ataca fibra crestina a neamului, harry potter fura mintile copiilor si le vinde Satanei. Noroc cu parintele Ieftinie care s'a prins de toate astea in timp util si aghezia o pauzaste pe www'uri.
De ce un lucru care trebuie sa va zdruncine de ras, va zdruncina credinta atat de rau?
Alin
lucialu spune:
Xenocid: ca suntem uuuuuoooameni si ca fiecare creste in felul lui si dupa culoarea locala...si pentru ca reactionam diferit, mai ales cand isi vara cate unul codita pe aici si ne intarata sau arunca cu pietricele sa vada cate valurete concentrice reuseste sa faca.Daia!
nu mor caii cand vor cainii...
denizel spune:
quote:
Acu' vine problema, de unde gasim 'crestini respectabili'? Ca nu prea sint.
Xeno, tocmai citisi pe mail anual salary review-u' sau pana ce si tie ti s-a urit de paruieli?
In tot cazu', in urma unei experiente avute astazi , pot zice ca ai intrat in lista mea de preferati :-))
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
pisigri spune:
eu imi permit sa vin cu o noua supozitie si apoi voi reveni cu intrebarea...
sa PRESUPUNEM ca Iisus nici macar nu a existat vreodata, asa cum ne este noua prezentat in biblie; sa presupunem ca tot Noul Testament este doar o frumoasa poveste plina de pilde. va schimba asta cu ceva frumusetea povestii? va face ca pildele sa fie mai putin moralizatoare? respectarea indemnurilor "personajului principal" vor conduce la altceva decit la o lume mai buna?
sa PRESUPUNEM pe de alta parte ca Iisus a fost doar un profet, un intelept, asemeni lui Allah sau lui Buddha. ca a avut o viata normala, a iubit o femeie careia i-a daruit copii. schimba asta cu ceva invataturile transmise peste veacuri?
nu stiu citi ati citit Alchimistul lui Paulo Coelho. este la rindul ei o poveste plina de pilde, mai putin criptata decit biblia, desigur, care biblie cred ca bate un record la capitolul asta. faptul ca e plina de pilde o face o a doua biblie? nu
inchei simplu: QED :P
Marilena12 spune:
Crestinismul inseamna mult mai mult decat o culegere de pilde educative. Este debordant faptul ca propui sa facem presupuneri pe baza unor articole aparute de te miri unde, si comparatia nefericita pe care te hazardezi sa o faci intre Sf. Scriptura cu oricare dintre scrierile domnului Coelho, spune multe.
MARILENA SI ANNA
BillyBilly spune:
Alessia, mie una nu-mi schimba credinta faptul ca Isus a fost sau nu ca si noi, ca a lasat un trup in urma sau nu...dpmdv acestea sunt doar detalii. Credinta mea nu se bazeaza pe ce s-a spus si scris despre...mai degraba pe ce am simtit, pe experienta...pe intuitie...stiu ca Dumnezeu ma iubeste, stiu ca m-a ajutat cand am avut nevoie, stiu ca Isus este fiul lui Dumnezeu si la fel suntem si noi. Credinta mea nu se bazeaza pe o istorie pe care altii o pot dezminti sau nu, cat pe certitudinea vietii traite. Eu cred ca ceea ce s-a intamplat in oricare varianta ar fi ea, s-a intamplat asa cum trebuie si nu mai trebuie sa-mi bat capul. Asa ar trebui sa fie credinta.
V-am !
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald