Va schimba credinta cu ceva????

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Alessia,imi pare rau daca am fost prea subtila.Eu vroiam sa-ti zic ca,arabii crestini(vorbitori de limba araba,evident) il numesc pe dumnezeu -Allah,acelasi cu al tau.
Restul nu face subiectul discutiei de fata ,deci am sa trec peste partea asta.

Isus,si Dumnezeu ai zis tu sunt diferiti,tatal si fiul.Dar totusi fiul(Isus ) este Dumnezeu,nu? Asta este o chestie tare interesanta
BTW,Isus in limba araba este Isa(pt. crestinii arabi Isa,fiul lui Allah)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Ariel am inteles io aiurea ...dar cu Dezbracatu' prin zona ...asa am inteles ..trecem prin faza de dezbracare permanenta si turbare ..si imi ia si o ora jumate sa scriu un mesaj ..de citit tre sa citesc de 2-3 ori ca ma intrerupe mereu ...miiiiiiii si milioane de scuze ..maestru in gafe is zilele asta cred ca merit niste
Multa sanatate intregii familii si sa nu mai aveti parte de boli grave in viitor ..dar nici de gafe ca ale mele

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

hannen..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gata acum vin de acasa ..am inteles acu ...e chestie pana la urma iara de vesnica interpretare ..la mine ii D-zeu si Fiul sau ..care e tot D-zeu ....acum cred ca te-am pierdut io pe tine ...dar nu stiu cum sa explic ...

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

alessia, stai linistita, nu e nicio problema.

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmeoaica spune:

daca ii luam lui Hristos Dumnezeirea, ii luam Invierea si Inaltarea IN TRUP, atunci Xenocid, cu tot respectul, e singurul cu bun simt ... ce mai ramane din Paste decat iepurasul?

foarte interesante si observatiile lui Hannen, nu poti fi crestin daca nu stii bine care ti-e crezul, iar un Iisus care a fost doar "om ca si noi" asta schimba fundamental datele crestinismului...e o religie ca toate altele...iar intemeietorul ei un impostor, caci s-a facut pe sine Dumnezeu si a fagaduit ca va invia

fundamentul crestinismului e tocmai Invierea cu trupul , asta e nadejdea, bucuria, crezul crestinului "Hristos a inviat!"

ham, in speranta ca astepti cu adevarat niste raspunsuri, as vrea sa-ti spun ca Sfintii Parinti ai Bisericii considera ca Adam, inainte de cadere, nu era supus stricaciunii, deci nu elimina materii fecale, desi se hranea. el a fost prevazut de Dumnezeu cu respectivele organe doar pentru ca, in ATOTSTIINTA Lui, a stiut ca omul va cadea si va fi supus stricaciunii...iar daca Adam a fost astfel, cu atat mai mult Domnul Iisus, care a venit sa restabileasca firea omului, si care a fost DUMNEZEU si OM, iti poti da seama ca a fost deasupra stricaciunii...Hristos a fost OMUL desavarsit, asa cum trebuia sa fie Adam, nu a fost supus stricaciunii si pacatului (pentru ca a fost om, dar si Dumnezeu), si latura sa omeneasca a fost vadita doar in asumarea suferintei omenesti (a plans, a fost deznadajduit, s-a tulburat) si nu in asumarea celor care tin de stricaciune

PS sper ca moderatorii nu vor considera inoportun si acest mesaj, iar daca se va intampla asa, sper ca voi primi pe pm si o explicatie in legatura cu aceasta...nu reusesc sa-mi dau seama unde incalc regulamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by zmeoaica

PS sper ca moderatorii nu vor considera inoportun si acest mesaj, iar daca se va intampla asa, sper ca voi primi pe pm si o explicatie in legatura cu aceasta...nu reusesc sa-mi dau seama unde incalc regulamentul

cand ceri sa-ti fie inchis contul e preferabil sa ceri sa fie redeschis nu sa prestezi cu alt nick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

si ca sa revin on topik: "Va schimba credinta cu ceva?" Raspunsul e NU.
cat despre 'marea descoperire'-mai degraba marele tam tam- vanitatea si prostia omeneasca merg mana-n mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

apropos de necredinta...am mai postat si la alt subiect, sper sa nu se supere nimeni:
"Doi gemeni in 'burtica':
- Si tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur. Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva.
Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce
urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar
putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici.
Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura.
- Ce tampenie! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura,
chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical... Insa
ia sa iti spun eu
ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea
scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai
altfel decat ne-am obisnuit aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se
termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o
permanenta inghesuiala, in intuneric.
- Eu nu stiu exact, cum va fi, daca ne vom naste, dar desigur ca o
vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara
ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama,
asa
ca e evident ca nu exista.
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim
cum
mangaie lumea din jurul nostru.
Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!"

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ariel...mi-au dat lacrimile cand am citit!...e asa de frumos ce ai scris tu!... Am inceput sa ma gandesc la ce-o fi zicand/gandind/simtind bb meu, cu care ar trebui sa ma intalnesc pe la sfarsitul lui aprilie...
N-are nici o relevanta pentru subiectul in discutie, doar poate prin prisma faptului ca e paradoxal cum pentru unii pare absurd sa crezi in Dumnezeire, iar pentru altii este imposibil si absurd sa NU crezi. Am fost in ambele situatii pe parcursul anilor astia care au trecut peste mine...dar asta e alta poveste care nu se incadreaza aici.
Oricum, iti multumesc pentru ce ai postat!

Elena 31+

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmeoaica spune:

quote:
Originally posted by papadie

cand ceri sa-ti fie inchis contul e preferabil sa ceri sa fie redeschis nu sa prestezi cu alt nick.

papa, adevarul e ca m-am gandit ca nu poti sa ceri redeschiderea contului, ca odata plecat tise pune eticheta "tradator" si gata, nu poti sa te duci la sefu si sa-i spui ca mai vrei o tzara dupa ce ti-ai dat demisia

si la fel de adevarat e ca m-a surprins ca mi se cenzureaza mesajele, stiu ca's cam coltoasa da nici chiar asa...dar cum nu stiam cine modereaza pe-aici, am ridicat doua degete acu profit de-mprejurare sa te rog pe tine sa-mi spui la ce usa trebuie sa bat ca sa mi se redeschida contul vechi

scuze, vrusei sa-ti scriu un pm ca sa nu stric bunatate de subiect da cica nu accepti

Mergi la inceput