Va schimba credinta cu ceva????
Raspunsuri - Pagina 15
lilianasoare spune:
quote:Personal, imi place mai mult semnatura lui Grace. Daca tu te regasesti in semnatura ta, foarte bine, dar nu generaliza, calci pe un teren minat.
Originally posted by hamquote:
Originally posted by Grace
O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...
"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
ham spune:
quote:
Originally posted by lilianasoarequote:Personal, imi place mai mult semnatura lui Grace. Daca tu te regasesti in semnatura ta, foarte bine, dar nu generaliza, calci pe un teren minat.
Originally posted by Grace
O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...
personal, mi-a placut cum se potrivea semnatura gracei la cele postate de ea; fetelor, ajung la concluzia ca are dreptate criss75, ultraortodoxul eliade, care-i da dreptate lui xeno, nu-i pt. femei si k atare nu l-atzi cetit, altfel atzi fi observa ca supt ironia xenocidului zace adevarul- asa au evoluat religiile, prin skisme o data la ceva timp, cand cineva o considerat ca religia la putere este perfectibila...
lilianasoare, kiar daca nu-tzi place semnatura mea, uita-te-n jur si-mi dai dreptate!
lilianasoare spune:
Da, mai Ham, ai dreptate. Dar mai lasa-ne sa respiram si pe noi, astia care nu ne focusam atata pe aspectele negative ale vietii. Iar tie iti doresc mult succes in lupta donquixoteasca impotriva prostilor, prostiei, prostimii, a actiunii de prostire...hai pa
Grace spune:
quote:
Originally posted by ham
personal, mi-a placut cum se potrivea semnatura gracei la cele postate de ea; fetelor, ajung la concluzia ca are dreptate criss75, ultraortodoxul eliade, care-i da dreptate lui xeno, nu-i pt. femei si k atare nu l-atzi cetit, altfel atzi fi observa ca supt ironia xenocidului zace adevarul- asa au evoluat religiile, prin skisme o data la ceva timp, cand cineva o considerat ca religia la putere este perfectibila...
lilianasoare, kiar daca nu-tzi place semnatura mea, uita-te-n jur si-mi dai dreptate!
"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
Da Ham, stiu ca semnatura mea suna ca nuca in perete la orice mesaj as scrie.... , insa esenta mesajului e separata de parerile mele... (poate ar trebui sa adaug asta in paranteza pt. a nu mai exista confuzii convenabile ).
Cit priveste adevarul descoperit de tine la Eliade si redescoperit sub ironiile lui Xeno, da-mi voie sa-ti spun ca da, ai dreptate, putin probabil ca fetele sa-l citeasca pe Eliade. Fetele nu citesc decit carti cu coperti roz, la fel cum le este imbracamintea, lucrurile si dormitoarele zugravite de asemenea in roz. Asa ca iti dau dreptate! Eliade este un adevarat mister pt. mintile "roze" .
Nu cred ca admiterea generala a unui adevar al cuiva anume este cu adevarat important ci tolerarea adevarurilor multiple. Mie personal, imi pare asta mult mai provocator decit viceversa. Si mai uman. Iar eu asta am sustinut si in mesajul de mai sus, si in altele, in veci si de-a purerea etc.... Asadar Ham, cine ziceai tu ca s-a plictisit sa gindeasca?
ham spune:
bla-bla-bla
in final ramane ca, cu toata ironia mesajului, place sau nu la fete, xeno are dreptate:
quote:
Originally posted by xenocid
... islamul e o secta crestina care e o secta iudaica la originea sa o secta asiro-babiloniana de inspiratie naturalista sumeriana - primele practici institutionalizate ale unor rituri neolitice...
Grace spune:
quote:
Originally posted by ham
bla-bla-bla
in final ramane ca, cu toata ironia mesajului, place sau nu la fete, xeno are dreptate:quote:
Originally posted by xenocid
... islamul e o secta crestina care e o secta iudaica la originea sa o secta asiro-babiloniana de inspiratie naturalista sumeriana - primele practici institutionalizate ale unor rituri neolitice...
Renunt... ...pierdere de vreme...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by ham
Sa inteleg ca tu te excluzi din categoria celor multi "facuti de Dumnezeu..."
Si atunci ce cauti printre atatia "oameni prosti" pe forum.
Grace, ai mare dreptate, e doar o pierdere de vreme.
ham spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by ham
criss75, din nou se potriveste concluzia gracei:
"O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti..."
nu m-am exclus de nicaieri...
ordinea logica a actziunilor cand postezi este urmatoarea:
gandesti si dupe postezi; incearca!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by ham
criss75, din nou se potriveste concluzia gracei:
"O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti..."
nu m-am exclus de nicaieri...
Nu stiam de ce merge tara asta atat de bine... Doar e plina de oameni destepti, care gandesc ...prea mult.
denizel spune:
quote:
Originally posted by ham
Ham, m-am gandit indelung (doo ore!! E bine? ) si am ajuns la concluzia ca prea vezi numai prosti in jurul tau. Pe bune, nu a ajuns sa te deprime chestia asta?
In alta ordine de idei, una e sa spui despre o postare ca ea, postarea, contine prostii si alta e sa spui 'esti prost/proasta'. Ce zici? Sesizezi diferenta? :-)
Cat despre Xeno, lasa-l mey in pace. E perfect capabil sa-si ia singur apararea ;) Ei, ii mai iau io apararea din cand in cand , da' nu se pune, ca-s fata si nu prea stiu ce zic, cand sa zic si nici macar nu stiu daca cc cujet suficient de mult inainte de a o face :-)))
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.