Va schimba credinta cu ceva????
Raspunsuri - Pagina 14
conchita spune:
xenocid, rescrie-ti, te rog, mesajul in limba romana daca vrei sa-ti raspund, ca l-am citit de doua ori si nu se intelege nimic.
vad ca se mai pregateste inca un prieten devotat al rubricii sa devina moderator. aproape ca il intrece pe xenocid la civilitate, limbaj, moderatie si cultura. sa-i uram de pe-acum felicitari.
mami de Sonia Marie
xenocid spune:
quote:
Originally posted by conchita
xenocid, rescrie-ti, te rog, mesajul in limba romana daca vrei sa-ti raspund, ca l-am citit de doua ori si nu se intelege nimic.
Psst, e in romana...se cheama metafore.
De ce as vrea sa'mi raspunzi?
conchita spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Psst, e in romana...se cheama metafore.
De ce as vrea sa'mi raspunzi?
pst, pana la metafore mai ai de rezolvat constructia frazei, ca nu se intelege care e subiectul si care predicatul. ca sa nu mai vorbesc de idei.
nu stiu inca "de ce" vrei sa iti raspund. deocamdata incerc sa rezolv dilema "la ce anume" vrei sa iti raspund. m-ai citat, mi-ai explicat oareshce, nush ce.
pana elucidezi misterele paranormale de mai sus, io promit sa meditez asupra faptului ca din 1640 de mesaje cate ai scris pe DC, 1641 sunt la religie - cam asa inteleg si eu una (si buna) dintre manifestarile rationale ale naturalistilor, si anume obsesia bolnavicioasa pentru trasatura definitorie a altora. daca nu m-as fi uitat in oglinda azi dimineata si ti-as fi citit direct mesajul, as fi crezut ca sunt un dinozaur si tu ai venit la subiect sa-mi numeri coastele. xenocid, am o veste pentru tine:daca tu te tragi din homo sapiens, atunci io ma trag din mama lui.
mami de Sonia Marie
xenocid spune:
quote:
daca tu te tragi din homo sapiens, atunci io ma trag din mama lui.
Si asta iti da dreptul sa te impingi?
conchita spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
daca tu te tragi din homo sapiens, atunci io ma trag din mama lui.
Si asta iti da dreptul sa te impingi?
iar vorbesti pe limba bubulilor. ti-am impins eu mesajul meu in fata sa-l citezi si sa-i raspunzi?
mami de Sonia Marie
xenocid spune:
Nu domne', tu vii si'ti pui capotu' pe o discutie de acu 4 luni si ne anunti ca urmeaza sa ne faci o dezvaluire.
conchita spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Nu domne', tu vii si'ti pui capotu' pe o discutie de acu 4 luni si ne anunti ca urmeaza sa ne faci o dezvaluire.
xenocidule, daca tu stai in capot pe forum, e treaba ta, nenica, ma indoiesc ca avem nevoie de confesiuni dintr-astea picturalo-naturaliste. asta, ca sa folosesc si eu pluralul majestatii, pentru ca aici vorbim de la egal la egal - asta, daca mai era cumva nevoie sa te anunt ca nu am de gand sa te anunt cand vreau sa particip la vreo discutie si nici sa-ti cer voie.
cat despre discutia veche de 4 luni, poate ti-a luat prezenta mea mintile, de nu mai tii minte ca tu abia ce postasi inaintea primului meu mesaj la topic, si anume acum doo zile. si-acu sezi mumos in time out, ca ai mintit si ti-ai facut de ras homosapienshii de plumb.
mami de Sonia Marie
Grace spune:
Xeno, tu stii ca tin la tine, nu? Daca nu, afla acum. Asta imi da "dreptul" sa-ti zic ca niciodata nu ti-am inteles interesul/nevoia de a te baga la subiectele religioase (tu fiind un ateu convins si declarat) cu dorinta de a "bulversa" niste ape care nu pot curge decit intr-un singur sens, indiferent de ce ai incerca tu sa faci (ma macina demult curiozitatea asta ).
Intoleranta credinciosilor fata de alte religii sau fata de orice alte forme de negare a dumnezeiescului lor propriu este binecunoscuta si se aseamana f. bine cu intransigenta celor care nu cred in nimic supranatural, care nu accepta calauzirea lor sau a pasilor lor in viata decit de propria lor vointa si minte si nimic altceva. So, intre cei religiosi si cei nu, care-i diferenta? Niciuna. Sint exact la fel si nimic nu-i poate opri ca cind in cind, sa nu se calce reciproc pe picioare, pe motivul ca nu-s "incalcati" la fel, iar incaltamintea celui bataios e desigur in acel moment cea "adevarata", care transpira de un "suprem real adevar" care ciudat, nu poate fi perceput de celalalt.
Nu stiu daca ati inteles ceva, ideea este ca decit sa dam unii intr-altii pe motive care nu pot fi intelese pe deplin de catre cei bataiosi sau prinsi in bataie, si chiar daca aceste motive ar fi de inteles dar nu pot fi de acceptat, ajungem oricum tot la respingere si decit sa ne stropsim sau sa ne dam ochii peste cap ca uite....da uite, oauuuuu ce ignoranti exista!!!!!, mai bine ne-am privi cu totii (fiecare separat ) in oglinda si am recunoaste ca sintem cu totii niste ignoranti in ceea ce-i priveste pe cei incaltati diferit de noi, iar o lupta intre ignoranti (fratilor!) e de banc, de pus de-un film. Comedie....
ham spune:
quote:
Originally posted by Grace
O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...
lilianasoare spune:
Eu zic sa-i acordam circumstante atenuante Xenocidului. Sunt sigura ca era trist, deprimat, tracasat, ofuscat, deceptionat...ca inca n-au gasit astia veriga lipsa
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori