Va schimba credinta cu ceva????

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by Marilena12
Sinodul III ecumenic si cu dioprosopismul lui Nestorie

Saracu', eu credeam ca a avut hernie.
Marilena n'ai tu Evolutionisti in rafturi cati Sfinti Parinti am citit eu

Acu' sa fim clari : islamul e o secta crestina care e o secta iudaica la originea sa o secta asiro-babiloniana de inspiratie naturalista sumeriana - primele practici institutionalizate ale unor rituri neolitice.

Hannen, asta e, Islamul s'a nascut in secunda in care doi oameni s'au luat la harta daca Isus e DoiÎnUnu sau DoiPrinUnu.

Alin

N-am citit in viata mea atatea prostii scrise la un loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Criss, inseamna ca inca nu ai citit prea multe pe forum.....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

Criss, inseamna ca inca nu ai citit prea multe pe forum.....

Se poate. Dar mai e timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by myrrha

ateilor li se trec toate cu vederea, ca saracii oricum n-au sanse de mintuire Intre noi e marea batalie, cine intra primul in rai...

mami de Agatha (21.08.06)

Myrrha, cred ca e o diferenta intre ironiile, uneori rautatile ateilor si cele ale persoanelor credincioase (indiferent de religie).
Mi se pare ca un ateu nu prea poate sa inteleaga o eventuala intristare pe care ar produce-o o ironie la adresa unor persoane care se "incapataneaza" sa creada in Ceva nevazut, nepalpabil si pe seama Caruia sunt puse toate nenorocirile lumii acesteia :-)
In schimb, atunci cand o persoana care experimenteaza acelasi tip de credinta "oarba" :-), arunca sagetele de genul "eh, sper sa va lamuriti voi pana la urma ca sunteti pe dinafara", urmate de "", e putin mai dificil de inghitit :-).

Edit: in plus, daca ateismul persoanei respective e si o rezultanta a convingerilor acumulate in urma unor studii sa le zicem, ironiile pot fi interpretate si ca o incercare de 'trezire' la realitate a unor persoane care inca pot sa creada in fel de fel de chestii "subumane" :-)
Diferitele tipuri de religie adoptate sau mostenite pot fi si acestea rezultante ale acelorasi 'studii', dar incercarea de 'trezire' la realitate a celorlalti este obligatoriu (dupa parerea mea) sa fie facuta cu tact si multa intelegere.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:

ateii sint cei mai banali si mai previzibili...

BLASFEMIEEE!

Ai grija cum vorbesti! Daca exista Dumnezeu este ateu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Mei, mie imi plac si admir oamenii care au un sistem clar si coerent de valori si convingeri personale, mai ales cand acesta este construit in urma unor lecturi multiple si diverse.
Alin, eu nu inteleg de ce bantui pe la Religioase, ca sa mai dai cu tifla (dragut, in general, ce-i drept) bietelor credincioase, sau, undeva, in adancul sufletului tau, chiar vrei sa crezi?
P.S. Astept, daca se poate, un mesaj ironico-cinico-acid (asta ca sa rimeze cu Xenocid)

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Liliana, intrebarii astea pe care o pui tu ii asociam eu tot aici , acum mult timp alta:

Credeti ca inghesuite pe farfuriile lor Petri bacteriile se intreaba daca nu cumva in adâncul adâncului lor , matahalele alea in halate albe aplecate asupra lor nu'si doresc in fapt nimic altceva decat a deveni bacterie ?

Criss75 daca tot vazusi tu atat de multe prostii intr'un singur loc n'ar fi fost corect sa te lasi prada instinctului launtric si sa le si corectezi?
Uite eu unu', cum bine remarca Siminaf, am incercat sa fac acest lucru aproape de fiecare data. De exemplu cand cineva incerca sa ne vândä gogosi homeopate pe site le'am taxat prompt drept sarlatanii iar pe promotor ca atare.

Alin

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
ateii sint cei mai banali si mai previzibili...

de acord. se si poate demonstra stiintific, altfel n-as fi subscris.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by denizel
Edit: in plus, daca ateismul persoanei respective e si o rezultanta a convingerilor acumulate in urma unor studii sa le zicem, ironiile pot fi interpretate si ca o incercare de 'trezire' la realitate a unor persoane care inca pot sa creada in fel de fel de chestii "subumane" :-)

denizelule, cu alte cuvinte, ateismul e prozelit. si se defineste exclusiv in relatie cu credinta pe care incearca sa o converteasca, ma rog, trezeasca. realizezi ca tocmai ai afirmat ca ateismul e prin defintie intolerant?

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Criss75 daca tot vazusi tu atat de multe prostii intr'un singur loc n'ar fi fost corect sa te lasi prada instinctului launtric si sa le si corectezi?

Iti las tie placerea asta, ca tot esti atotstiutor.

Mergi la inceput