Va schimba credinta cu ceva????

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Denizel,mie nu mi se paru ca-mi lua apararea,cre` ca se vru o intepatura subtila
Da` eu ma fac ca n-am priceput!

vezi xeno ?Vezi?Numa` de astea faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hannen, Marilena nu inteapa . Nici macar subtil.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

Hannen, Marilena nu inteapa . Nici macar subtil.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizel,eu nu de Marilena ziceam.
Uoooof,chiar asa incoerenta am ajuns,deja vederea imi joaca feste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Dragele mele, mesajele xenocidului au asa un continut lipsit de informatie si intesat de ironii fata de orice fel de manifestare de natura religioasa, incat am ajuns sa ma intreb uneori daca nu cumva sta la panda in umbra ca sa mai vaneze vreo postare de genul celor de aici, ca sa mai arunce vreo sagetica otravita.
La ultima sa postare, am constatat ca detine si are bunatatea de a ne impartasi si noua din cultura domniei sale (adicatelea, uite dom'le ca stie dumnealui si cateva chestii factice, gen aia cu Sinodul III ecumenic si cu dioprosopismul lui Nestorie), ceea ce m-a mirat si pe mine, desi, recunosc, prima fraza, cea cu divertismentul, a dovedit ca simtea nevoia sa nu sara prea departe de ceea ce si-a propus dansul sa fie.
In alta ordine de idei, fiecare are dreptul la libertate religioasa, asa ca, fetelor, nu va necajiti prea mult pe xenocid. Isi da si el cu parerea, ca tot omul, nu?

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by Marilena12
Sinodul III ecumenic si cu dioprosopismul lui Nestorie

Saracu', eu credeam ca a avut hernie.
Marilena n'ai tu Evolutionisti in rafturi cati Sfinti Parinti am citit eu

Acu' sa fim clari : islamul e o secta crestina care e o secta iudaica la originea sa o secta asiro-babiloniana de inspiratie naturalista sumeriana - primele practici institutionalizate ale unor rituri neolitice.

Hannen, asta e, Islamul s'a nascut in secunda in care doi oameni s'au luat la harta daca Isus e DoiÎnUnu sau DoiPrinUnu.

Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Sinodul III ecumenic si cu dioprosopismul lui Nestorie

Saracu', eu credeam ca a avut hernie.
Marilena n'ai tu Evolutionisti in rafturi cati Sfinti Parinti am citit eu

Acu' sa fim clari : islamul e o secta crestina care e o secta iudaica la originea sa o secta asiro-babiloniana de inspiratie naturalista sumeriana - primele practici institutionalizate ale unor rituri neolitice.

Hannen, asta e, Islamul s'a nascut in secunda in care doi oameni s'au luat la harta daca Isus e DoiÎnUnu sau DoiPrinUnu.

Alin

Sunt sigura ca stiai despre ce este vorba, stiu ca nu esti ignorant, problema mea este ca tu in postarile tale nu prea utilizezi ceea ce stii, si care ar putea ajuta pe cineva cu siguranta, ci faci abuz de ironii, care nu folosesc nimanui.
Cat despre evolutionisti, ai dreptate, nu am prea multi in biblioteca personala, deoarece am incetat demult sa mai acord credit curentului in sine, nu mi-a oferit raspunsuri care sa merite atentie.
Despre islam ma abtin sa comentez.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Denizel,eu nu de Marilena ziceam.
Uoooof,chiar asa incoerenta am ajuns,deja vederea imi joaca feste

Valeu! Pai io tocmai de Marilena ziceam ca am avut impresia ca lua apararea cuiva. Ei, zapaceala mare pe-aicea...:-))

Mergi la inceput

quote:

Dragele mele, mesajele xenocidului au asa un continut lipsit de informatie si intesat de ironii fata de orice fel de manifestare de natura religioasa...

De acord doar cu partea a doua :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Dupa mine, mesajele lui xenocid sint uneori si interesante, mare lucru, tinind cont de faptul ca intr-un grup cuprinzind atei si sectari de toate categoriile (catolici, musulmani etc), ateii sint cei mai banali si mai previzibili...

Si Hannen, zi tu, nu-i la fel de nasol ce zice xeno cu ce-am zis eu mai devreme? ateilor li se trec toate cu vederea, ca saracii oricum n-au sanse de mintuire Intre noi e marea batalie, cine intra primul in rai...

In alta ordine de idei, ma bucur tare ca o vad pe Ingrid!

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Xeno,cam care crezi ca ar fi sansele sa te conving ca te inseli?(imi imaginez o discutie religioasa cu xeno)

Myrrha,eu nu ma bat cu nimeni pe locurile din rai,ba din contra ,mai dau si eu din taste pe aici in speranta ca toti vom intra in rai!
E destul de incapator pt. toti.
Si Myrrha,citeodata e mai usor sa treci cu vederea ,avea cineva o semnatura "...poti muta muntii,daca ai destula minte ii lasi acolo ca nu-ti fac nimic",ceva in genul se aplica la Xeno

P.S.am scurtat citatul,ca mi-s in graba

Mergi la inceput