Va schimba credinta cu ceva????

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by denizel

...vezi, Hannen?...

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Stati putin, scrieti mai rar, ca mi s'au terminat floricelele

Mergi la inceput

Ah,am crezut ca vrei sa ne oferi flori,de unde ,tu te refereai la pop corn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

A, nu cred...io intelesesem ca nu are floricele in icons list :-)). Sau are, da' le-o fi gatat in vremurile mai bune :-))

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Stati putin, scrieti mai rar, ca mi s'au terminat floricelele

asteptam sa-ti iei si o bere?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RA spune:

quote:
Originally posted by hannen

Da, cunosc cum gindesc crestinii despre musulmani,nu toti evident.Ca despre islam nu cunosc deajuns incit sa-si permita sa "gindeasca".

Pai,Hannen draga,daca tu esti dispusa sa crezi c-ar putea exista cu adevarat un "mormant al sfintei familii" cu tot ceea ce ar presupune aceasta "descoperire"...atunci nici macar tu nu cunosti indeajuns "despre islam incat sa-ti permiti sa "gandesti"..."
Ca daca Iisus ar fi mort si ingropat,atunci Mohammed a mintit cand a spus ca l-a intalnit in calatoria sa miraculoasa,nu-i asa?
Apoi,ar insemna c-a mintit din nou,cand a spus ca Iisus este cel care va cobori din ceruri inainte de Sfarsitul Veacurilor si ca abia atunci se va casatori,nu-i asa(?),ca va mai trai o perioada...samd

Vezi,ma tem ca tre' sa te gandesti de doua ori inainte sa dai cu anafura-n cap la toti "popii",pentru orice vine in contradictie cu dogma crestina...nu ca asta te-ar mai interesa prea tare,dar se poate intampla sa vina in contradictie si cu islamul...si-atunci ii cam nashpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by denizel

A, nu cred...io intelesesem ca nu are floricele in icons list :-)). Sau are, da' le-o fi gatat in vremurile mai bune :-))

Denizel imi pare sincer rau ca te dezamagesc dar ma refeream exclusiv la divertisment. Poveste veche ambitii noi. Inca o secta crescuta pina devine de nerecunoscut se revendica primordiala.

Numai sa fi stiut Chiril ca declarandu'l eretic pe Nestorie ii impinge ideiile in est, acolo unde intr'o zi unul din calugarii sai intalnind nepotul unui conducator de caravane il declara profet...eheee...numai sa fi stiut.

Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Mai Xenocidule, parca n-ai fi chiar asa de , adicatelea batut in cap cum te straduiesti cateodata sa pari...

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Ra,cred ca te-ai agitat degeaba.Eu nu ma refeream la existenta unui mormint al sfintei familii(poate n-ai observat dar subiectul a deviat).Sau tu ai vrut sa-mi arati ca stii cite ceva despre islam,deci ti se justifica "dragalaseniile" trecute si viitoare?

Edit:Ra,in afara de faptul ca eu n-am sustinut ideea existentei acestui mormint,nici nu am afirmat ca in el au descoperit trupul mumificat al lui Isus.Doar in acest caz ai fi putut sa-mi aduci "argumentele" de mai sus.
Nu mi-ai dovedit decit ca nu poti rata ocazia sa ma "prinzi la inghesuiala" si cum ziceam,sa-ti etalezi "cunostintele in materie de islam".Din nefericire pt. tine,doar atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Denizel imi pare sincer rau ca te dezamagesc dar ma refeream exclusiv la divertisment. Poveste veche ambitii noi. Inca o secta crescuta pina devine de nerecunoscut se revendica primordiala.

Numai sa fi stiut Chiril ca declarandu'l eretic pe Nestorie ii impinge ideiile in est, acolo unde intr'o zi unul din calugarii sai intalnind nepotul unui conducator de caravane il declara profet...eheee...numai sa fi stiut.

Alin

Eh, n-ar fi prima data cand ma dezamagesti :-)))

quote:
Mai Xenocidule, parca n-ai fi chiar asa de , adicatelea batut in cap cum te straduiesti cateodata sa pari...

Avand in vedere ca foarte putine din mesajele Xenocidului au continut clar si necetos, de genul "deh, nici mie nu-mi convine, da' asta-i adevaru'...uhm... absolut" , tare as fi curioasa sa stiu ce intelege fiecare dupa lecturarea unuia ca cel de mai sus :-)) (vorbesc despre mesajul lui Xeno, nu despre cel al Marilenei).
Io de exemplu, desigur, pretind ca am inteles ce vru sa zica .
Dar, citind mesajul Marilenei, ma intreb daca si ea a inteles exact ce am inteles eu. Asta pentru ca, cunoscand-o acum mai bine pe Mari, am avut senzatia ca vrea sa ia apararea cuiva. Dar...
-avand in vedere ca Xeno a pomenit cuvantul 'secta', as putea foarte bine sa cred ca mi-a luat apararea mie :-))
-pomenind si despre 'caravane', as putea crede ca de fapt i-a luat apararea lui Hannen...
-aducand vorba despre Nestorie, cuget ca si-a luat apararea ei...

Vezi, Xeno? vezi? Numa' de astea faci .

Marilena, !

Mergi la inceput